עבור לתוכן

שילוש + כונן קשיח + כרטיס מסך בשביל משחקים, סרטים ואינטרנט

Featured Replies

פורסם

CPU: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX

1091.38 ¤

Motherboard: Asus P4P800-VM Intel 865PE Motherboard (M.ATX, VGA, HT, FSB800, Dual DDR,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2)

593.07 ¤

Memory: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory

493.44 ¤

Hard Disk: Seagate 40GB 7200 rpm ATA100 HDD

351.45 ¤

Video Card: Asus Radeon V9600SE /TD 128MB DDR DVI Retail Video Card

706.04 ¤

אני צריך שתגידו אם החלקים טובים והלוח חזק. אח"כ דברו אם המחיר סביר.

תודה.

פורסם

גרוע, חוץ מהעובדה שבחרת לוח אם עם כרטיס מסך מובנה סתם, ולקחת זיכרון PC2700 ולא DualChannel..

גם לקחת כרטיס מסך ממש חלש.

אני אישית מציע לך לקחת מערכת מבוססת AMD שתתן לך ביצועים הרבה יותר טובים:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 444.65 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 512.01 ] 1

CPU Cooling : Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 59.62 ] 1

Hard Disks : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 374.88 ] 1

Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1183.21 ] 1

Power Supplies : Thermaltake TT360AD Power Supply [ ¤ 266.72 ] 1

Subtotal : ¤ 3353.10

Payment Mode : CASH

Discount : ¤ -67.06

Total Price ¤ 3286.03

הכרטיס מסך הרבה יותר חזק ממה שאתה בחרת. בעוד ההבדל בין המעבדים לא יהיה ניכר בכלל ולא תשים לב להבדל.

אני מניח שאתה משדרג למארז ישן, ולא מודע לעובדה שאתה סביר להניח תצטרך ספק כח חדש.. בכל מקרה מומלץ ספק כח איכותי לחומרה חדישה.

אם אתה לא מעוניין בספק בכל זאת, אז לוח Epox 8rda+ במקום, וכונן קשיח של 80GB..

מערכת מבוססת אינטל תהיה יותר חלשה:

CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1

Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 530.15 ] 1

Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 267.04 ] 2

Hard Disks : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 374.88 ] 1

Video Cards : Club3D Radeon 9600 Pro 128MB 128bit TV/DVI Video Card [ ¤ 859.17 ] 1

Subtotal : ¤ 3389.66

Payment Mode : CASH

Discount : ¤ -67.79

Total Price ¤ 3321.86

שים לב, שני זכרונות = 512 מ"ב זיכרון.

שים לב שזה גם ללא הספק כח..

פורסם

הזכרון לא טוב הכרחי pc3200 בשביל p4 800fsb

וצריך בשתי סטיקים ולא אחד בשביל הדואל

הכרטיס מסך חלש ביותר

והלוח לא כל כך טוב

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

קודם כל-תודה על ההשקעה.

שנית, כנראה בגלל שזה AMD (ההצעה של BIODOME) לא מוכרים לי חלק מהחלקים. לא חשבתי בכלל בכיוון של CPU Cooling ועל ספק כוח. כנראה שאני באמת לא מבין.

-אני לא משדרג למארז ישן (אלא אם תחדשו לי ותגידו שאפשר לדחוף מקדימה יציאות USB שאין כרגע.) וגם לא ידוע לי אם מאוורר בא עם המארז או שהוא נקנה בנפרד.

-אני לא מאמין שאצטרך HD גדול מ40GB כי, כאמור, אין לי יותר מדי דברים עליו. W.D לא מעפנים? הבנתי שSEAGATE מצויינים. וחבר גם אמר לי לקחת HD עם CACHE עליו. אני לא יודע מה זה אבל הוא אמר שזה מאיץ את העבודה- תגובות?

-הכ.מסך של אלבטרון קצת יקר לי. אין משהו טוב ביותר זול? רוב אלה שבדקתי נעו סביב ה700-800ש"ח (אני לא עורך איתם או מעצב גרפית).

-לגבי הABIT-NF7 קראתי בת'רדים אחרים שהוא לא משהו ואנשים התאכזבו מאוד ממנו ומדגם נוסף מסדרה N של ABIT (לא זוכר בדיוק). שמעתי שבחים על הAI7 או על הCI7. אם יש משהו שאני מוכן להיות בו יותר לארג' זה הלוח כעמוד שדרה קריטי וארוך-חיים למחשב בכלל.

-מאיפה המחירים (ועל מה ההנחה) ???

ושוב המון תודה.

פורסם

קודם כל-תודה על ההשקעה.

שנית, כנראה בגלל שזה AMD (ההצעה של BIODOME) לא מוכרים לי חלק מהחלקים. לא חשבתי בכלל בכיוון של CPU Cooling ועל ספק כוח. כנראה שאני באמת לא מבין.

-אני לא מאמין שאצטרך HD גדול מ40GB כי, כאמור, אין לי יותר מדי דברים עליו. W.D לא מעפנים? הבנתי שSEAGATE מצויינים. וחבר גם אמר לי לקחת HD עם CACHE עליו. אני לא יודע מה זה אבל הוא אמר שזה מאיץ את העבודה- תגובות? נכון seagate דיי טובים אבל ווסטרן באים עם שלוש שנים אחריות וגם בדרך כלל זולים יותר,הcache שאתה מדבר עליו הוא ה8MB באפר שנמצא בכוננים שנתנו לך

-הכ.מסך של אלבטרון קצת יקר לי. אין משהו טוב ביותר זול? רוב אלה שבדקתי נעו סביב ה700-800ש"ח (אני לא עורך איתם או מעצב גרפית).מה שנתנו לך הוא מינימום למשחקים אלא אם אתה רוצה לשדרג כל שנה מחדש

-לגבי הABIT-NF7 קראתי בת'רדים אחרים שהוא לא משהו ואנשים התאכזבו מאוד ממנו ומדגם נוסף מסדרה N של ABIT (לא זוכר בדיוק). שמעתי שבחים על הAI7 או על הCI7. אם יש משהו שאני מוכן להיות בו יותר לארג' זה הלוח כעמוד שדרה קריטי וארוך-חיים למחשב בכלל.לוח בסדר גמור אבל אם אתה לא רוצה אותו תוסיף קצת ותקח אפוקס

-מאיפה המחירים (ועל מה ההנחה) ???אני מניח שהמחירים מPCH

ושוב המון תודה.

פורסם

אם לא מוכרים לך חלקים מסויימים, אל תקנה שם..

באשר ל-Cpu cooling, פשוט בחרתי גירסא של המעבד שמגיעה בלי קירור (נקרא TRAY), ולקחתי קירור זול יחסית ואיכותי יותר ממה שמגיע עם המקורי עם המאוורר (גירסת BOX).

אתה לא משדרג את המחשב הישן? אז איפה המארז שלך? תדע שהמינימום המומלץ הוא מארז עם ספק איכותי סגנון ה-Compucase 6A19 שעולה 315 ש"ח..

ה-Cache זה ה-8 מ"ב באפר.. ככל שיש יותר, יותר טוב. כמו שנאמר ה-WD הם היחדים בקטוגריה הזאתי עם שלוש שנים אחריות.. תסיק מסקנות.

הכרטיס מסך לא נועד לעריכה גרפית, אלא לשחק משחקים באיכות גבוהה. לדעתי המינימום שמומלץ לרכוש כיום זה Radeon 9600 Pro (לא SE כמו שבחרת!) והם עולים לפחות 900 ש"ח אם תמצא אותם..

אתה משווה בין לוחות של אינטל ל-AMD פה? בכל מקרה Abit נחשבת בתור יצרנית לוחות דיי מובילה בתחום..

המחירים מ-PCH.co.il

וכתוב לך שהתנאי תשלום הם מזומן, לכן ההנחה.. אם משלמים בקרדיט מורידים את ההנחה.. פשוט, לא?

פורסם
  • מחבר

חתיכת מפרט, וחתיכת הוצאה ביחס לציפיות שלי, אבל הבנתי את הכיוון.

באמת לא שיקללתי את המארז והקולינג והצורב (בלי DVD), כך שאני נושק די בקלות ל3500ש"ח...

כנראה נחכה ל10 לחודש הבא... (עם המשכורת)

תודה רבה בכל מקרה. אעשה את חישוביי ואקווה לחזור שוב עם מפרט סופי יותר ומדוייק.

נ.ב- אבל אחרי הכל, הסבר על ההבדלים בין AMD לאינטל לא קיבלתי ועדיין אין לי מושג מהו הפער הזה ביניהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים