עבור לתוכן

מחשב איטי ,אולי שדרוג חלקים?

Featured Replies

פורסם

שלום מחשבי שירת אותי נאמנה משנת 2010 ,קניתי אותו בסביבות ה3000-3500 כזכור,היום כבר המשחקים איטיים מדי בשבילי,

אני לא מדבר על משחקים כבדים כמובן,וגם קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד שלא הצליח להריץ אותם ללא איטיות מאז התחלתי לחפש את היוקר ,את היקר ולא לחסוך בדברים כאלה שנשארים לזמן רב

יהיה לי טיפה קשה להשיג כסף לחדש בנתיים אבל שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות או להחליף כדי שהכל ירוץ חלק ,אשמח לתשובה

הינה מפרט:

מעבד: intel i5 750 2.67ghz

לוח אם: GIGABYTE P55-US3L

כרטיס מסך:5770HD

דיסק קשיח:640GB

זיכרון:2GB

פורסם

תוספת של זיכרון (לפחות 4GB) , החלפת כרטיס מסך (לבדוק שהספק מספיק חזק ואיכותי לכרטיס חדש), הוספת SSD והתקנת מערכת ההפעלה עליו

פורסם
  • מחבר
תוספת של זיכרון (לפחות 4GB) , החלפת כרטיס מסך (לבדוק שהספק מספיק חזק ואיכותי לכרטיס חדש), הוספת SSD והתקנת מערכת ההפעלה עליו

תודה על התשובה החשובה,א.אשמח לדעת מה זה SDD אני לא מעודכן האם זה דיסק קשיח? ב.מה הכרטיס המסך המומלץ מה שאני יודע שמאז שהסינים התחילו לייצר בכמויות המחירים ירדו מאוד

פורסם

א. SSD זה כמו דיסק קשיח רק שהוא ללא חלקים נעים והמידע מאוחסן על שבבי פלאש ולא על פלטות מגנטיות כמו בקשיח רגיל מה שאומר שהוא הרבה יותר מהיר מקשיח רגיל.

מערכת ההפעלה תעלה הרבה יותר מהר , תוכנות יטענו הרבה יותר מהר וכך גם משחקים.

ב. קשה להמליץ לך על כרטיס מסך מבלי שאני יודע מה התקציב שלך והאם יש לך ספק איכותי.

תרשום בבקשה תקציב ואת דגם הספק שלך (דגם מדוייק )

פורסם

הייתי ממליץ לך לשדרג רק את הזיכרון ל4GB ובדוק עם הספק שלך יתמוך בכרטיס מסך חזק יותר.

SSD זה לא כזה זול אבל בהחלט נותן ביצועים טובים יותר, אתה עדיין נשאר עם הדיסק קשיח שלך רק המערכת הפעלה תעבוד מהSSD.

לדעתי עם תוסיף כמו שאמרו לך SDD, ספק, זיכרון וכרטיס מסך זה כמעט מחשב חדש חוץ מלוח אם ומעבד. אולי תחסוף עוד קצת ותקנה חדש.

פורסם
  • מחבר

תודה

הייתי ממליץ לך לשדרג רק את הזיכרון ל4GB ובדוק עם הספק שלך יתמוך בכרטיס מסך חזק יותר.

SSD זה לא כזה זול אבל בהחלט נותן ביצועים טובים יותר, אתה עדיין נשאר עם הדיסק קשיח שלך רק המערכת הפעלה תעבוד מהSSD.

לדעתי עם תוסיף כמו שאמרו לך SDD, ספק, זיכרון וכרטיס מסך זה כמעט מחשב חדש חוץ מלוח אם ומעבד. אולי תחסוף עוד קצת ותקנה חדש.

תודה ,כן זה אפשרי ,אני בהחלט יחסוך

הינה הספק

http://www.coolermaster.com/powersupply/extreme/extreme-power-plus-500w/

לבנתיים חשבתי על תקציב נמוך שיריץ את כל המשחקים הבינוניים ללא בעיה(רק בגלל שהבנתי שהסינים הציפו את השוק והכל היום מאוד זול)

פורסם

הספק שיש לך זה ספק טוב ולדעתי יתמוך בכרטיס חדש. עדיף שתבקשה המלצה לכרטיס מסך בפורם כרטיסי מסך, תרשום להם שם את כל הנתונים של המחשב ואני בטוח שתקבל שם המלצה טובה. אני לא כזה מעודכן בכטיסים שיש היום אז לא יגיד משהו סתם.

פורסם

שטויות.

המחיר של הSSD זה באיזור ה300 ש"ח ועוד כ190 על זיכרון. וכבר האצנו את המחשב משמעותית.

הספק יתמוך בכרטיסים בינוניים ואפילו תחילת ה'שוק גבוה' בלי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים