פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים שלום מחשבי שירת אותי נאמנה משנת 2010 ,קניתי אותו בסביבות ה3000-3500 כזכור,היום כבר המשחקים איטיים מדי בשבילי,אני לא מדבר על משחקים כבדים כמובן,וגם קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד שלא הצליח להריץ אותם ללא איטיות מאז התחלתי לחפש את היוקר ,את היקר ולא לחסוך בדברים כאלה שנשארים לזמן רביהיה לי טיפה קשה להשיג כסף לחדש בנתיים אבל שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות או להחליף כדי שהכל ירוץ חלק ,אשמח לתשובה הינה מפרט:מעבד: intel i5 750 2.67ghzלוח אם: GIGABYTE P55-US3Lכרטיס מסך:5770HDדיסק קשיח:640GBזיכרון:2GB
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים תוספת של זיכרון (לפחות 4GB) , החלפת כרטיס מסך (לבדוק שהספק מספיק חזק ואיכותי לכרטיס חדש), הוספת SSD והתקנת מערכת ההפעלה עליו
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים מחבר תוספת של זיכרון (לפחות 4GB) , החלפת כרטיס מסך (לבדוק שהספק מספיק חזק ואיכותי לכרטיס חדש), הוספת SSD והתקנת מערכת ההפעלה עליותודה על התשובה החשובה,א.אשמח לדעת מה זה SDD אני לא מעודכן האם זה דיסק קשיח? ב.מה הכרטיס המסך המומלץ מה שאני יודע שמאז שהסינים התחילו לייצר בכמויות המחירים ירדו מאוד
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים א. SSD זה כמו דיסק קשיח רק שהוא ללא חלקים נעים והמידע מאוחסן על שבבי פלאש ולא על פלטות מגנטיות כמו בקשיח רגיל מה שאומר שהוא הרבה יותר מהיר מקשיח רגיל. מערכת ההפעלה תעלה הרבה יותר מהר , תוכנות יטענו הרבה יותר מהר וכך גם משחקים.ב. קשה להמליץ לך על כרטיס מסך מבלי שאני יודע מה התקציב שלך והאם יש לך ספק איכותי. תרשום בבקשה תקציב ואת דגם הספק שלך (דגם מדוייק )
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים הייתי ממליץ לך לשדרג רק את הזיכרון ל4GB ובדוק עם הספק שלך יתמוך בכרטיס מסך חזק יותר.SSD זה לא כזה זול אבל בהחלט נותן ביצועים טובים יותר, אתה עדיין נשאר עם הדיסק קשיח שלך רק המערכת הפעלה תעבוד מהSSD.לדעתי עם תוסיף כמו שאמרו לך SDD, ספק, זיכרון וכרטיס מסך זה כמעט מחשב חדש חוץ מלוח אם ומעבד. אולי תחסוף עוד קצת ותקנה חדש.
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים מחבר תודה הייתי ממליץ לך לשדרג רק את הזיכרון ל4GB ובדוק עם הספק שלך יתמוך בכרטיס מסך חזק יותר.SSD זה לא כזה זול אבל בהחלט נותן ביצועים טובים יותר, אתה עדיין נשאר עם הדיסק קשיח שלך רק המערכת הפעלה תעבוד מהSSD.לדעתי עם תוסיף כמו שאמרו לך SDD, ספק, זיכרון וכרטיס מסך זה כמעט מחשב חדש חוץ מלוח אם ומעבד. אולי תחסוף עוד קצת ותקנה חדש.תודה ,כן זה אפשרי ,אני בהחלט יחסוךהינה הספקhttp://www.coolermaster.com/powersupply/extreme/extreme-power-plus-500w/לבנתיים חשבתי על תקציב נמוך שיריץ את כל המשחקים הבינוניים ללא בעיה(רק בגלל שהבנתי שהסינים הציפו את השוק והכל היום מאוד זול)
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים הספק שיש לך זה ספק טוב ולדעתי יתמוך בכרטיס חדש. עדיף שתבקשה המלצה לכרטיס מסך בפורם כרטיסי מסך, תרשום להם שם את כל הנתונים של המחשב ואני בטוח שתקבל שם המלצה טובה. אני לא כזה מעודכן בכטיסים שיש היום אז לא יגיד משהו סתם.
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים לדעתי עם תוסיף כמו שאמרו לך SDD, ספק, זיכרון וכרטיס מסך זה כמעט מחשב חדש חוץ מלוח אם ומעבד. אולי תחסוף עוד קצת ותקנה חדש.שטויות.המחיר של הSSD זה באיזור ה300 ש"ח ועוד כ190 על זיכרון. וכבר האצנו את המחשב משמעותית. הספק יתמוך בכרטיסים בינוניים ואפילו תחילת ה'שוק גבוה' בלי בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.