פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים שלום לכולם לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלקה , הבאתי את הספק ל KSP ( אחריות ) ולאחר מס' ימים הם נתנו לי ספק חדש בתמורה הרכבתי אותו אך אין תצוגה במסך ( אין אות ) ניתקתי את הכל כלומר כרטיס מסך , HD , זכרונות והשארתי רק את הלוח והמעבד וחיברתי אותו לכרטיס המסך של הלוח אך עדיין אין אות .מה לדעתכם הבעיה ? אגב אני חושב שזה הלוח אם תודה
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים מחבר שלוםמעבדIntel Core i7 3770K 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1155לוח אם Asus P8Z77-V LX (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI) כ.מסךSapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 11200-07-20G מארזThermaltake Chaser MK-I Full Tower Series Black Case No PSU VN300M1W2Nספק Corsair 650W 80+ Gold RM650החלפתי את הספק אין שום צפצופים ויש מנורות שכן נדלקות על הלח שאני מפעיל את המחשב
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים תפרק את הלוח מהמארז, תאפס BIOS (סוללה), תחבר מחוץ למארז על משטח מבודד חשמל : לוח + מעבד + ספק, בלי RAM או כ מסךתחבר ללוח רמקול ליציאת הרמקול הפנימי (אם אין מובנה על הלוח), תקצר את הפינים של מפסק ההפעלה ותבדוק אם מצפצףכן - תוסיף RAM, תחבר את המסך וכולא - הלוח כנראה שרוף או שהספק החדש לא תקין. אבל כן תנסה להפעיל אותו אם ספק אחר וכו' בשביל להיות בטוח לפניי שאתה מחליף אותו סתםכמו כן - יש מצב שפשוט המסך שלך שרוף כתוצאה מההפסקת חשמל ?
פורסם 2014 בנובמבר 2410 שנים מחבר תפרק את הלוח מהמארז, תאפס BIOS (סוללה), תחבר מחוץ למארז על משטח מבודד חשמל : לוח + מעבד + ספק, בלי RAM או כ מסךתחבר ללוח רמקול ליציאת הרמקול הפנימי (אם אין מובנה על הלוח), תקצר את הפינים של מפסק ההפעלה ותבדוק אם מצפצףכן - תוסיף RAM, תחבר את המסך וכולא - הלוח כנראה שרוף או שהספק החדש לא תקין. אבל כן תנסה להפעיל אותו אם ספק אחר וכו' בשביל להיות בטוח לפניי שאתה מחליף אותו סתםכמו כן - יש מצב שפשוט המסך שלך שרוף כתוצאה מההפסקת חשמל ?אני יכול לעשות את זה אבל יש לי שאלה לא עדיף לי להביא להם את הלוח שיבדקו? ( יש לי עדיין אחריות )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.