עבור לתוכן

עלי אקספרס אכזבה קשה

Featured Replies

פורסם

הזמנתי שעון מעלי אקספרס לקח לא להגיע למעלה מחודש...השעון היגיע ואינו תקין המחוגים אינם זזים כלל ומדובר בשעון מכני שניטען על ידי תנועה והזזה, פתחתי בקשה לזיכוי, התשובה שקיבלתי שהשעון צריך להגיע בחזרה לסין למוכר כולל אישור וכל זאת תוך 9 ימים בלבד כאשר התשובה ניתנה בלילה.

לשלוח את השעון בשרות EMS יעלה כמעט כמו השעון ובדואר אויר ברור שצריך יותר מ 9 ימים.

כמו שאני חיכיתי להגעת השעון למעלה מחודש הם צריכים לת זמן החזרה סביר ולא 9 ימים.

מי שמזמין מעלי אקספרס שיכך בחשבון כך ההתנהלות שלהם ויחשוב אם בכלל כדאי להזמין.

פורסם

9 ימים לשלוח או להגיע למוכר?

פורסם

זה ידוע.

אין לך את הביטחון של Ebay, אבל המחירים זולים יותר בהתאם.

פורסם

לא יודע מה יש להזמין משם חוץ מזיופים של כל מיני דברים.

פורסם

אתם סתם מכלילים.

אני הזמנתי משם הרבה עד עכשיו.

עם אחת קיבלתי מוצר שלא בהתאם לציפויות, פתחתי דיספיוט, והכסף הוחזר לאחר כמה ימים.

הזמנתי משם גם מכשירים סלולריים. מקוריים אחד אחד.

צריך פשוט לקרוא. גם את התיאור, וגם את הביקורות הספציפיות לכל מוצר.

ולפותח הדיון - הסברת את זה בבקשה שלך?

פורסם

זיופים - יש גם ב Ebay, וגם כאלה שנמכרים כמוצר מקורי לכל דבר. נפלתי על כזה אם קבלים פעם אחת (וזה רכיב שבו המקורי עולה 1$..2$, הם צריכים להיות באמת נואשים בשביל לעשות רווח מזיוף לזה ....)

פורסם

קנית כנראה שעון אוטומטי, מה אתה מצפה שהוא יעבוד מהאוויר?

"המנגנון מופעל ע"י תנועת היד ויצר תנועת אשר מניעה את המנגנון,שעונים אוטומטים הינם מדויקים פחות אבל מנגד הינם שעונים בעלי נשמה,רוב שעוני היוקרה מצוידים במנגנונים אוטומטים כיום."

פורסם

באיביי יש מלא זיופים, אבל מי שהולך לאיביי, זה בדר"כ לא במטרה לקנות דברים מזויפיים, אלא מקוריים ואף לשים דגש מיוחד על כך. אני חושב שזה הייעוד האמיתי של איביי. עלי אקספרס ו DX כבודם במקומם מונח. שאני רוצה דרון או מסוק על שלט אני קודם בודק באתרים הסיניים.

פורסם

לפי הנתונים של הרכישות שם, מאכזב זה לא. יכול להיותש הציפיות שלך היו גבוהות מידי, אבל נראה לי שקראתי איפושהו שהישאלים קבעו שיא קניות שמה. נראה לי שבגדול, זה אתר די בסדר, גם אם הוא לא איביי.

פורסם

לא ענית לי על כשאלה תבדוק אם התשע יום זה זמן עד שתחליט לשלוח או מקסימום זמן הגעה למוכר

פורסם

אלי ו- DX מכילים בעיקר זיופים. אם אתה יודע את זה ומוכן לקחת סיכון, אין בעיה. אם אתה חושב שתשלם חלקיק מהמחיר של מוצר מקורי בארץ ותקבל מוצר זהה, אז יש בעיה - זה עובד לעיתים מאוד רחוקות.

פורסם
אלי ו- DX מכילים בעיקר זיופים. אם אתה יודע את זה ומוכן לקחת סיכון, אין בעיה. אם אתה חושב שתשלם חלקיק מהמחיר של מוצר מקורי בארץ ותקבל מוצר זהה, אז יש בעיה - זה עובד לעיתים מאוד רחוקות.

אני לגמרי איתך. הכל עניין של ציפיות. לבוא ולהגיד 'מאכזב' זה קל, אבל צריך לראות מעבר לזה. מי שבאמת מצפה ללמבורגיני מדהימה בחמישה שקלים יכול להמשיך לצפות.

פורסם

כשאתם מחפשים באתר סיני יצרן איטלקי/אמריקאי בחצי מחיר - תקבלו זיוף, אם תחפשו את אותו הדבר בחמישית מחיר - תקבלו זיוף ממש גרוע.

צריך לדעת מה לקנות ואיפה.

מותגים סיניים אני קונה בעלי, סכינים, ציוד דייג, ציוד מחנאות, צעצועים ועוד הרבה אחרים אני עדיין קונה בעלי.

פונה לאיביי רק כשאני צריך מותג מסויים שאני יודע שלא מיוצר באזור במזרח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים