עבור לתוכן

שדרוג \ החלפת מחשב התעייצות.

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי נכון להיום:

Intel Core i7 920

Gigabayte X58 UD3R

G.Skill 3x2GB (2133Mhz)

ATI Redeon HD 5870

Cooler Master HAF

ספק כוח 650w

לא יודע אם כדאי לשדרג את מה שיש לי כרגע הוא לקנות מחשב חדש לגמרי,

תודה

משחק משחקים כגון COD וכו

מחשב משמש גם ללימודים (תכנות וכו)

פורסם

הי שדרוג יחסית זול וקל זה בכרטיס מסך - http://ksp.co.il/?select=.1044..35..48.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22483&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 רכשתי בדיוק כזה לפני כחודש (כרטיס נהדר שגם לא "שובר" את הכיס ולא תופס יותר מדי מקום\כח). לא כתבת אם יש לך SSD או לא - אם אין לך החלפה של דיסק מכני ב-SSD (ככזה שיושב עליו מערכת הפעלה ואפליקציות) מזרים חיים חדשים למחשב. הכל שאלה של כמה אתה רוצה להשקיעבהצלחה,גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבריאל. השאלה שלי אם יש לי צורך ברכישה חדשה? או שדרוג מספיק כאן כי הבסיס טוב ? אני יכול להביא את המוצרים הנדרשים מחול (דוד שלי חוזר בקרוב ומארהב ויכול להביא לי משם). חשבתי על GTX970 בקיצור תמליצו לי מה לעשות תודה.

פורסם

אני חושב שהמחשב שלך הוא בסדר גמור לרב השימושים - לרב (לדעתי) המעבד אינו מהווה צוואר בקבוק ליישומים שציינת - אני עם מעבד שדי דומה בביצועים למעבד שלך ואני לא מרגיש שהוא מגביל אותי במשהו - https://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=804&cmp[]=834 . אישית אני לא משתגע על הכרטיסים של NVIDIA הדרייברים שלהם פשוט יכולים להוציא אותי מדעתי המה גם שיש לי נסיון טוב מאוד עם הכרטיסים של Sapphire. אני נמנע מלהזמין חומרה מחו"ל (אין לי בעיה עם ציוד היקפי - חומרה זה סיפור אחר) - במקרה שאני אצטרך לממש אחריות "אין לי כח" להסתבך עם זה וההפרש מחיר הוא לא כזה גדול. אז ההמלצה שלי שתוותר - אלא אם כן אתה יודע בוודאות שתקבל שירות\אחריות גם בארץ (לא תמיד נכון). אני שוב חוזר צעד אחד אחורה מה התקציב העומד לרשותך - יש לך "בובה של מחשב" ואני לא רואה למעט כרטיס מסך\SSD איך לשפרו בתקציב נמוך.

פורסם
  • מחבר

אם זה לא קשור רק לתקציב ? אני רוצה לדעת אם אני משפר אותו לא תיהיה לי בעיה שהחומרה לא תתאים או משהו כזה. ז"א חדש וישן. אני רוצה להביא את הGTX 970 (שאלה שלא קשורה מה עדיף GIGABYTE OR ASUS ומה ההבדל בין G1 לרגיל?) SSD וזיכרון אתם ממליצים לי לשדרג גם ? תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים