פורסם 2014 בנובמבר 2210 שנים יש לי מחשב חדש שמותקן עליו ווידוס 7 64 ביט,מהרגע הראשון יש בעיה מוזרה שהמחשב קופץ חזרה לשולחן עבודה, למשל אם אני באינטרנט אז החלון של הכרום נשאר פתוח אבל השורה למעלה נהיית "שקופה" וכאילו כדי לחזור לאתר אני צריך להקליק פעם אחת ואז שוב אני באתר, בזמן הקלדה לדוגמא (ברגעים אלו קורה גם כן) זה קורה והחלון של הכרום נשאר פתוח אבל אני מקליד באוויר וכדי להקליד שוב אני צריך ללחוץ על תיבת הטקסט ולהקליד,זה קורה המון בזמן גלישה משהו כמו אחת לדקה או שתיים ולפעמים גם יותר,גם כשאני במשחק זה ממזער לי את המשחק לחלון קטן (ווינדוס מוד) ובאותו רגע למרות שאני רואה את המשחק אני לא בשליטה עליו וצריך להקליק עם העכבר כדי לחזור אליוזה מאוד מתסכל ניסיתי לחפש פיתרון באינטרנט אבל קשה לי לנסח את הבעיה, מקווה שהסברתי כמו שצריךאגב ניסתי לנתק את העכבר, ואת המקלדת, ובשני המקרים זה ממשיך לקרות....
פורסם 2014 בנובמבר 2210 שנים מחבר אין לי כרגע מקלדת אחרת לבדוק, אבל כמו שרשמתי, ניתקתי את מקלדת וזה ממשיך לקרות זה לא שולל את האפשרות שהבעיה במקלדת?
פורסם 2014 בנובמבר 2210 שנים אוקיי לא ראיתי שניסית בכל אופן תעבור על המדריך הזה לפיו זה אמור לעזור לך לרפא את הבעיה
פורסם 2014 בנובמבר 2210 שנים מחבר תודה אני אנסה את זה מחר, מקווה שיעזור, הבעיה הזאת מאוד מתסכלתעדכון: נכון לעכשיו מסתבר שזהו התוכנה של המתאם wifi של TP-Link שיש לי, מרגע שסגרתי אותה הבעיה בינתיים הפסיקה נערך 2014 בנובמבר 2310 שנים על-ידי ntc6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.