עבור לתוכן

צריך משטח טוב אחרי שבחרתי עכבר

Featured Replies

פורסם

אז ככה בחרתי בdeath razer 2013 המליצו לי עליו

עכשיו אני מחפש משטח שיהיה טוב ושינוע עליו חלק אם אפשר המלצה

פורסם

כל משטח בד יתאים. משטח מומלץ מבד - Steelseries QCK. ניתן להשיג באייבורי.

פורסם
  • מחבר
כל משטח בד יתאים. משטח מומלץ מבד - Steelseries QCK. ניתן להשיג באייבורי.

יש שם כמה סוגים חלק יותר זולים חלק יותר יקרים מה ההבדל?

פורסם

ההבדל הוא בגודל ובמקרה של QCK Heavy גם בעובי המשטח.

פורסם
  • מחבר
ההבדל הוא בגודל ובמקרה של QK Heavy גם בעובי המשטח.

את יכולה להמליץ לי על משטח בגודל בינוני? טיפה יותר גדול מהסטנדרטי? אני לא מבין שם כלום במידות

פורסם

הסטנדרטי זה ה-QCK הרגיל. המידות שלו הן 32x27 ס"מ והעובי הוא 2 מ"מ. משום מה הוא לא מופיע כרגע באתר של אייבורי, אולי הוא אזל מהמלאי.

יש להם את QCK Mass שהוא בערך באותן מידות (32x28.5 מ"מ) ו-6 מ"מ עובי:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12682

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז מחפש טיפה יותר גדול מהסטנדרטי... ולגבי razer חבר אחד אמר לי שיש לו את mamba והוא מרוצה וחבר אחר אמר לי שזו חברה בין הגרועות בעכברים

מה את ממליצה? אני מאוד מבולבל

פורסם

יש דיעות חלוקות על Razer. אם האחיזה שלך היא Palm (לפי העכבר שבחרת - Deathadder 2013) אני ממליצה לשקול את Steelseries Rival או Logitech G400s.

ל-Rival יש חיישן אופטי מדוייק מדגם חדש מהטובים בעולם. החיישן של ה-G400s גם מאוד מדוייק אבל הדגם קצת יותר ישן.

יש לי את שני העכברים האלה ושניהם עכברים מצויינים ומאוד נוחים לשימוש (לפחות לאחיזת Palm).

לגבי הפאד אם אתה רוצה פאד גדול יותר יש את QCK Heavy:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12681

נערך על-ידי Splashy

פורסם
  • מחבר
יש דיעות חלוקות על Razer. אם האחיזה שלך היא Palm (לפי העכבר שבחרת - Deathadder 2013) אני ממליצה לשקול את Steelseries Rival או Logitech G400s.

ל-Rival יש חיישן אופטי מדוייק מדגם חדש מהטובים בעולם. החיישן של ה-G400s גם מאוד מדוייק אבל הדגם קצת יותר ישן.

יש לי את שני העכברים האלה ושניהם עכברים מצויינים ומאוד נוחים לשימוש (לפחות לאחיזת Palm).

לגבי הפאד אם אתה רוצה פאד גדול יותר יש את QCK Heavy:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12681

העכבר ששיחקתי בו עד היום זה g9x של לוגיטק והוא נדפק לי אחרי שנתיים ככה שהתאכזבתי מעט אם זה בערך אותם סטנדרטים מבחינת אחיזה כמו של זה אז סבבה

לגבי הכפתור של רייזר מישהו בפורום אחר זרק לי שזה נלחץ לו בקלות הכפתור גם בלי כוונה יש מצב כזה?

פורסם

G9X מתאים יותר לאחיזת Claw. אם יש לך אפשרות בחנות לפני הרכישה לנסות לאחוז את העכבר ולראות אם הוא נוח לך, זה עדיף כדי שלא תקנה סתם עכבר שלא יהיה לך נוח.

לגבי ה-Razer, השתמשתי ב-Deathadder לגרסאותיו השונות בעבר ולא זכור לי שנלחץ לי הכפתור בטעות אבל כמו שכתבתי קודם, הדעות חלוקות.

פורסם
  • מחבר
G9X מתאים יותר לאחיזת Claw. אם יש לך אפשרות בחנות לפני הרכישה לנסות לאחוז את העכבר ולראות אם הוא נוח לך, זה עדיף כדי שלא תקנה סתם עכבר שלא יהיה לך נוח.

לגבי ה-Razer, השתמשתי ב-Deathadder לגרסאותיו השונות בעבר ולא זכור לי שנלחץ לי הכפתור בטעות אבל כמו שכתבתי קודם, הדעות חלוקות.

לחבר שלי יש את הmamba הבנתי שמבחינה חיצונית זה אותו הדבר אז אני הולך לנסות אצלו קודם

פורסם

רעיון טוב. ל-Mamba ול-Deathadder יש אכן עיצוב דומה.

פורסם
  • מחבר
רעיון טוב. ל-Mamba ול-Deathadder יש אכן עיצוב דומה.

חחח ואחר כך אני הולך לנסות את הg700s אצל חבר אחר

פורסם

אתה צריך לנסות את הG400s, הוא דומה לעכבר הקודם שלך בצורת האחיזה, עכבר מעולה, יש לי אותו ביחד עם QCK Heavy, נהנה מכל רגע :)

פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו את הg700s ואת המאמבה וה700 יותר נוח מהעכבר שלי ומשל רייזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים