עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחשב שיחזיק לעוד הרבה שנים

Featured Replies

פורסם

תקציב: 5000

מתי מתוכננת הרכישה: החודש כשיש את כל המבצעים או חודש הבא בסמוך לקריסמס

מהארץ או מחו"ל: רצוי מהארץ אך אם יש אתר אמין מחו"ל אין לי בעיה

יד ראשונה\שניה: ראשונה

זמן אחריות רצוי: שנה מינימום ואם יש אחריות בין לאומית זה מעולה

חברת המחשב הניד המועדפת: תמליצו אתם

מערכת הפעלה מועדפת: תמליצו אתם

מערכת הפעלה כחלק מהתקציב: תמליצו אתם למרות שאני גם מסוגל להשיג בעצמי

גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר יותר טוב, לא?

תדירות שינוי מיקום המחשב: (כמה פעמים תקחו את המחשב ממקום למקום? יומי

זמן סוללה רצוי: כמה שיותר

גודל הצג: כמה שיותר וכמובן בשביל שיהיה נוח לעבוד ולשחק איתו

צבע המחשב הרצוי: משהו על גוון של כחול אבל אני עם ראש פתוח

אפשרויות נוספות במחשב: תמליצו אתם אין לי ממש רעיונות יצירתיים

מה מטרת שימוש המחשב? בעיקר גיימינג, שיריץ את כל המשחקים הכבדים שיצאו ועוד יצאו בשנה הקרובה. הייתי רוצה שזה גם יחזיק לשנים הבאות לפחות לחמש שנים הקרובות. בנוסף אני גם עובד עם תוכנות גרפיות אז שלא תהיה בעיה עם זה. ולסיום אני צריך שגם יהיה חזק לעבודה משרדית וכל מה שמסביב כי בקרוב אני מתחיל לימודים. בקיצור שיהיה מחשב טוב וחזק לכל שימוש אפשרי וישרוד כמה שיותר שנים

נערך על-ידי SlyFox

פורסם

אז אתה רוצה מגה מחשב שיהיה מגה מחשב גם בעוד 4-5 שנים, בתקציב של 2000 שקל אבל מוכן לחרוג עד 5000?

קודם תיסגר על התקציב, אח"כ תפנים שהמחשב יהיה חזק עכשיו אבל לא ניתן לשדרג אותו ובנוסף אין יכולת לחזות את דרישות הביצועים ככה שאין שום אפשרות להתחייב על ביצועים טובים, ובעוד 4-5 שנים הביצועים בוודאי יהיו חלשים ביחס למחשבים שיהיו מודרניים אז.

סה"כ לא אמרת כלום.

חוץ מזה לא הגדרת את הפרמטר הכי חשוב - מה מידת הניידות הנדרשת? מחשבים גדולים יהיו חזקים אבל כבדים מאוד ועם זמן סוללה נמוך..

פורסם

וכל זה ב2000 שקלים? תרשה לי לגחך. :)

טווח התקציב שלך הוא כל-כך רחב שקשה להתייחס אליו ברצינות. אתה מחפש מחשב זול או מחשב חזק או מחשב עמיד? אם אתה מחפש מחשב שהוא גם חזק, גם עמיד וגם זול - תבין מהר שאין דבר כזה.

לגבי אחריות - "שנה מינימום" זה לא אומר דבר, כי בכל מחשב יש אחריות לשנה מינימום. אם אתה מחפש מחשב לטווח ארוך, להתספק באחריות של שנה זה רשלנות פושעת. לך על האחריות הארוכה ביותר שתוכל להשיג. את רוב המחשבים אפשר לקנות עם אחריות ל3 שנים, ולפעמים אפשר גם יותר (אם כי לא ברור שזה משתלם, מהסיבות שלהלן).

ביצועים - באופן עקרוני, לשימושים שאינם כוללים משחקים - כמעט כל מחשב בן 5 שנים ייתן מענה סביר פלוס גם היום. מכאן, סביר להניח (אם כי אין דבר וודאי) שכל מחשב שתקנה היום יהיה סביר גם בעוד 5 שנים (אם לא יתקלקל). אבל כשמדובר במשחקים, ההנחה הזו לא מתקיימת. או אם להיות מדויקים, נאמר כך:

כל מחשב שתקנה היום - יוכל להריץ כל משחק בעוד 5 שנים. אבל מאוד לא סביר שאיזשהו מחשב שתקנה היום, חזק ככל שיהיה, יוכל להריץ את המשחקים הכבדים של עוד 5 שנים בהגדרות גבוהות ובקצב פריימים מספק.

לגבי גודל מסך - מובן שכולנו רוצים מסך כמה שיותר גדול, אבל כולנו גם רוצים מחשב נייד כמה שיותר קל, ואלה דרישות סותרות בהגדרה. לכן כדאי שתחשוב גם על משקל מטרה (פחות או יותר) וגם על גודל מסך מינימלי עבורך (פחות או יותר). תוכל להתרשם בתצוגות מהגודל והמשקל היחסיים.

בקיצור - תחזור לנקודת ההתחלה ותחשוב מה הכי חשוב לך - המחיר הזול, הביצועים של המחשב, או העמידות שלו לאורך זמן (שזה אגב משהו שאף אחד לא באמת יכול לדעת מראש).

פורסם
  • מחבר

ערכתי את ההודעה שלי.

אני מחפש מחשב טוב בביצועים, שיהיה נייד ולא ממש מפריע לי אם הוא כבד אבל מאוד הייתי רוצה שהוא יחזיק הרבה זמן בהנחה ברורה מאליו שהמשחקים החזקים ביותר עוד 5 שנים לא ירצו על המקסימום

פורסם

בקיצור, אתה מחפש את המחשב הכי חזק מבחינת מפרט, כולל כרטיס גרפי למשחקים, שאפשר להשיג ב5000 שקלים?

אז תמתין מעט, וסביר להניח שבקרוב תקבל מספר המלצות. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.