פורסם 2004 במרץ 1721 שנים כרטיסי OEM כידוע מגיעים בלי אף דרייבר התקנה עליהם, אז איך הם פועלים ויוצרים פיקסלים על המסך לפני שהותקן עליהם דרייבר?האם הכרטיסים של ATI החדשים מגיע עם התוכנות האלה: Smart Shader, Smoth Vision ,DX9 וכד' או שצריך להתקין אותן על המחשב?או שהן בכלל מגיעות עם הדרייבר?תודה מראש
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים אתה יכל להפעיל את הכרטיס גם בלי להתקין דריבר (אני חושב שיש על הכרטיס), אבל על הגדרות ממש נמוכות כי זה דריבר בסיס רק כדי להפעיל את התצוגה בווינדוס.DX9 אתה צריך להתקין לפני שתוכל להשתמש בו במשחקים שתומכים בDX9.Smart Shader, Smoth Vision וכל הטכנולוגיות האלו הם טכנולוגיות שבהם תומך הכרטיס וכדאי לעשות בהם שימוש במשחקים תומכים אני חושב שיש צורך בDX9 ודריבר מעודכן על המחשב.
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים אם אני לא תועה אתה מקבל את כל מה שהזכרתה בדריברים שאתה מתקין על המחשב. גם ככה מומלץ להתקין את הדריבר הכי מעודכן שאפשר למצוא ברשת.
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר כרטיסי OEM מגיעים עם תוכנות בהתאם לחברה שיצרה אותם? כמו למשל בכרטיסים של אסוס יש להם תוכנה לשליטה במאווררים וברמת חום ומתח? אז יש כזה גם בכרטיסי OEM במיוחד של חברת SHAPPIRE?
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר מאיפה אפשר להוריד? התוכנות האלה נחשבות אמינות?אני צריך בעקר תוכנה שתראה לי האם המתח יציב ומגיע לכרטיס מסך כל המתח שהוא צריך כדי יעבוד טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.