עבור לתוכן

USB עובד לסירוגין ו\או יוצר BSOD מדי פעם

Featured Replies

פורסם

לאחרונה פרמטתי את המחשב מ XP כדי לשים לו 7 , אבל מאז השדרוג ה USB נהיה בלתי שמיש, מחבר את העכבר, נדפק אחרי 5 דקות ורק ריסטרט יעזור כדי להחזיר ושוב חוזר ככה כל הפורטים של ה USB... ויש 5 מאחורה ו2 מקדימה וכולם נדפקו, לפחות 1 או 2 לא עובדים בכלל והשאר עובדים רק כשנוח להם לכמה דקות ואז מפסיקים עם MALFUNCTION ERROR או שגיאה כזאת או אחרת בחומרה של ה USB ומדי פעם זה גם נותן לי BLUE SCREEN OF DEATH ועושה ריסט...

עכשיו אני שואל יכול להיות שאם אני יחזיר ל XP זה יסתדר? קראתי שיש איזה משהוא שאם אתה מוריד מהרג'יסטרי זה לא נותן ל USB לכבות את עצמו בכלל (מעבר ל POWER SAVING) .

ואם לא האם יש איזה דרך שאני יכול למצוא על הלוח עצמו פיזית את הבעיה? או אם יכול להיות שהבעיה היא בכלל בספק כוח? במקרה יש לי ספק כוח תקין שאני יכול לבדוק אותו אבל לצערי אין לי עוד לוח אם זמין לבדיקה, חשבתי לחפש מאיזה מקום לוח אם ישן כי זה גם ככה מחשב ישן, מה אתם מציעים?

(ניסתי כבר לעדכן את ה CHIPSET עם הדרייבר הכי חדש מאינטל ולא עזר... עד שהצלחתי לחבר את ה MP שלי...) דרך אגב כשאני מחבר את ה MP3 שלי לפורט USB אין לו שום בעיה להשאיר אותו פעיל להרבה זמן, האם זה קשור לצריכת אנרגיה הנמוכה שלו אולי?

מדובר על מחשב נייח לוח אם GA-G31M ES2L V1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים