פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים מחבר אין ממש תקציב מוגדר כמובן שלא יעלה 1000 שקל אבל גם לא חייבים להיתקמצן עד הסוף,OC בזמן הקרוב אין לי ממש תיכנון כי לא יוצא לי כל כך להיתעסק בדברים שדורשים את זה אבל עשיתי OC במקור ואחזיר אותו אחרי הצבא לצרכי עריכת וידאו\תמונות\מוזיקה וגם אני מתחיל בקרוב ללמוד צילום מיקצועי ופיתוח ועיצוב גיימינג ואפליקציות
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים מחבר מעולה מחר אלך לקנות אותו,ושאלה לא כל כך קשורה אם אני קונה רכיב למחשב כמו זיכרון ראם\כרטיס מסך\מעבד מחול נגיד דרך אמזון זה יעבוד במחשב שלי או בכללי מחשב שנרכש בארץ?
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים כל עוד הלוח אם שלך תומך אז אין סיבה שלא יעבוד אלא אם כן זה יגיע תקול.רק תיקח בחשבון שאם במידה ותיהיה בעיה עם רכיב כלשהו אתה תצטרך לשלוח חזרה לחול ברוב המקרים (אלא אם כן יש לך שרות אחריות בארץ).וכן לא תמיד ההבדל במחיר הוא כזה גדול.
פורסם 2014 בדצמבר 110 שנים מחבר לבנתיים זה ניראה שהבעיות הפסיקו המעבד במנוחה ב29-30 מעלות במאמץ (נבדק עם התוכנה OCCT וSPEED FAN) 41-44 מעלות שוב המון תודה על העזרה הרבה!!!!!!!! נערך 2014 בדצמבר 110 שנים על-ידי fenix5545
פורסם 2014 בדצמבר 110 שנים לבנתיים זה ניראה שהבעיות הפסיקו המעבד במנוחה ב39-30 מעלות במאמץ (נבדק עם התוכנה OCCT וSPEED FAN) 41-44 מעלות שוב המון תודה על העזרה הרבה!!!!!!!!זה אחרי שהתקנת את הקירור?
פורסם 2014 בדצמבר 110 שנים כיף לשמוע . באמת מקווה שהבעיות לא יחזרו . **בהזדמנות תדאג גם לשים מאווררים תקינים בכדי לתת סירקולציה תקינה. נערך 2014 בדצמבר 110 שנים על-ידי michaelr
פורסם 2014 בדצמבר 110 שנים מחבר זה אחרי שהתקנת את הקירור? כן זה אחרי שהתקנתי את הקירור (היתה לי שם טעות כתבתי 39-30 הכוונה היתה 29-30 במנוחה) וברגע שיהיה קצת כסף "ספייר" אני אחליף את המאווררים שוב המון תודה עזרתה לי מאוד וחסכתה לי גם המון כסף כי כניראה אחרת היתי הולך להחליף מעבד או לא יודע מה
פורסם 2014 בדצמבר 110 שנים וואלה חייב להתוודות שבאתי מפורום אחר (לא חשוב שמות), ולהבדיל מהפורום השני פה יש אנשים הרבה יותר מקצועיים שבאמת פותרים לך בעיות.קיצר אני כמה ימים פה ומקבל רושם מאוד מקצועי על אנשים שעונים ועוזרים ויודעים מה הם אומרים, מה שבטוח אני יהיה בפורום הזה מעכשיו בעיקר.
פורסם 2014 בדצמבר 110 שנים 29-30 מעלות זה מעולה! בהזדמנות אם יוצא לך תן צילום של פנים המארז ... ושוב על לא דבר ובכל זמן. Spec ברוך הבא.
פורסם 2014 בדצמבר 210 שנים מחבר טוב לא כל הבעיות נעלמו הבעיה עם המסך השחור עדין קיימת אבל רק אחרי שהמחשב היה דלוק המון זמן ולspec_ ברוך הבא. נערך 2014 בדצמבר 210 שנים על-ידי fenix5545
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.