עבור לתוכן

בעיה במחשב לא בטוח במקורה

Featured Replies

פורסם

מה התקציב ?

והאם מתכנן oc?ולמה?

פורסם
  • מחבר

אין ממש תקציב מוגדר כמובן שלא יעלה 1000 שקל אבל גם לא חייבים להיתקמצן עד הסוף,OC בזמן הקרוב אין לי ממש תיכנון כי לא יוצא לי כל כך להיתעסק בדברים שדורשים את זה אבל עשיתי OC במקור ואחזיר אותו אחרי הצבא לצרכי עריכת וידאו\תמונות\מוזיקה וגם אני מתחיל בקרוב ללמוד צילום מיקצועי ופיתוח ועיצוב גיימינג ואפליקציות

פורסם

NOCTUA NHD14

פורסם
  • מחבר

מעולה מחר אלך לקנות אותו,ושאלה לא כל כך קשורה אם אני קונה רכיב למחשב כמו זיכרון ראם\כרטיס מסך\מעבד מחול נגיד דרך אמזון זה יעבוד במחשב שלי או בכללי מחשב שנרכש בארץ?

פורסם

כל עוד הלוח אם שלך תומך אז אין סיבה שלא יעבוד אלא אם כן זה יגיע תקול.

רק תיקח בחשבון שאם במידה ותיהיה בעיה עם רכיב כלשהו אתה תצטרך לשלוח חזרה לחול ברוב המקרים (אלא אם כן יש לך שרות אחריות בארץ).

וכן לא תמיד ההבדל במחיר הוא כזה גדול.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה אני יעדכן מחר בנוגע לקירור שוב תודה רבה על העזרה!!!

פורסם

על לא דבר :)

פורסם
  • מחבר

לבנתיים זה ניראה שהבעיות הפסיקו המעבד במנוחה ב29-30 מעלות במאמץ (נבדק עם התוכנה OCCT וSPEED FAN) 41-44 מעלות שוב המון תודה על העזרה הרבה!!!!!!!!

פורסם
לבנתיים זה ניראה שהבעיות הפסיקו המעבד במנוחה ב39-30 מעלות במאמץ (נבדק עם התוכנה OCCT וSPEED FAN) 41-44 מעלות שוב המון תודה על העזרה הרבה!!!!!!!!

זה אחרי שהתקנת את הקירור?

פורסם

:)

כיף לשמוע .

באמת מקווה שהבעיות לא יחזרו .

**בהזדמנות תדאג גם לשים מאווררים תקינים בכדי לתת סירקולציה תקינה.

פורסם
  • מחבר
זה אחרי שהתקנת את הקירור?

כן זה אחרי שהתקנתי את הקירור (היתה לי שם טעות כתבתי 39-30 הכוונה היתה 29-30 במנוחה)

וברגע שיהיה קצת כסף "ספייר" אני אחליף את המאווררים שוב המון תודה עזרתה לי מאוד וחסכתה לי גם המון כסף כי כניראה אחרת היתי הולך להחליף מעבד או לא יודע מה :P

פורסם

וואלה חייב להתוודות שבאתי מפורום אחר (לא חשוב שמות), ולהבדיל מהפורום השני פה יש אנשים הרבה יותר מקצועיים שבאמת פותרים לך בעיות.

קיצר אני כמה ימים פה ומקבל רושם מאוד מקצועי על אנשים שעונים ועוזרים ויודעים מה הם אומרים, מה שבטוח אני יהיה בפורום הזה מעכשיו בעיקר.

פורסם

29-30 מעלות זה מעולה!

בהזדמנות אם יוצא לך תן צילום של פנים המארז :)...

ושוב על לא דבר ובכל זמן.

Spec ברוך הבא.

פורסם
  • מחבר

טוב לא כל הבעיות נעלמו הבעיה עם המסך השחור עדין קיימת אבל רק אחרי שהמחשב היה דלוק המון זמן

:P

ולspec_ ברוך הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים