עבור לתוכן

אוברקלוק ל-AMD ATHLON64 3000

Featured Replies

פורסם

משהו יודע האם המעבד הזה טוב לאוברקלוק כמו המעבדים הקודמים של AMD???

כרגע יש לי את המעבד הזה והוא במנוחה בטמפ' של עד 38 מעלות ובמאמץ עוד לא בדקתי עדיין... שווה לנסות OC??? יש בכלל מצב להביא אחד טוב למעבד הזה או שהוא בכלל לא מצליח לעשות אוברקלוק כמו שצריך?? :-\

פורסם

משהו יודע האם המעבד הזה טוב לאוברקלוק כמו המעבדים הקודמים של AMD???

כרגע יש לי את המעבד הזה והוא במנוחה בטמפ' של עד 38 מעלות ובמאמץ עוד לא בדקתי עדיין... שווה לנסות OC??? יש בכלל מצב להביא אחד טוב למעבד הזה או שהוא בכלל לא מצליח לעשות אוברקלוק כמו שצריך?? :-\

תפרט יותר על המערכת שלך, כגון לוח,זיכרונו וכו' ומממ תמיד כדאי לנסות, מקסימום תוריד תאובר.

פורסם

המעבד הזה לא מסוגל לעשות אוברקלוק של כמה מאות Mhz בלי קירור גז אבל כל העלאה במהירות מוסיפה הרבה לביצועים יחסית לP4 או K7

לדוגמא:

באתר של טום, הם עשו אוברקלוק למעבד +64-3400 מ2.2 ל-2.365 והביצועים עלו פלאים:

http://www6.tomshardware.com/cpu/20040106/athlon64_3400-05.html#opengl_benchmarks

פורסם
  • מחבר

זה בעקרון מה שיש לי:

מעבד Athlon 64 3000+ ולוח די טוב האמת ?AMD MSI K8T-FSR,

זיכרון DDR 400 512MB Kingston שרץ בתזמונים של 2.5-3-2-6 במקום 3-3-3-6

ובסוף (ולקינוח...) Sapphir (ATI) RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB

יש מצב ל-OC יותר רציני לזכרונות (אם יש לי סינקים על כל הזכרון)??? ואגב למעבד יש קירור סטוק שנראה יחסית די טוב האמת אז יש מצב לאוברקלוק חביב ככה??? ::)

פורסם

ענו לך כבר, גם אם תשפר ב100 mhz בלבד השיפור יהיה משמועתי כמו שיפור של כמה מאות mhz במעבדים אחרים.

תנסה, תראה חם מדי או לא יציב - תחזיר לסטוק.

אבל, אני כל כך בספק אם תראה בעין בלתי מזויינת ובלי תוכנות באנצ'מארק שיפור כלשהוא.

פורסם
  • מחבר

רגע, ו-OC נוסף לזיכרון יש מצב?? נניח להוריד אותו ל-CAS 2...

אמרו לי שקינגסטון יחסית בסדר עם OC לזכרון, מה עוד שגם יש לי Heat Spreader ככה שאולי זה גם יעזור לעשות OC, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים