עבור לתוכן

מחשב נתקע באמצע עבודה ולאחר מכן SSD לא מזוהה ע"י ה-BIOS

Featured Replies

פורסם

שלום,

שדרגתי לאחרונה את המחשב (החלפתי לוח, מעבד וקירור) ולאחר שהתקנתי Windows 8.1 על כונן ה-SSD, שמתי לב שהמחשב נתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום). כשאני עושה ריסט המחשב מעלה את ה-BIOS ולא מראה את ה-SSD. אני צריך לעשות כיבוי מלא של המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יזהה את ה-SSD. מה לדעתכם הבעיה?

פורסם

היי

1. הביוס עדכני ?

2. מה הדגם SSD ?

3. בדקת חיבור חשמל / ניסית להחליף כבל הSATA ?

4. אומנם פחות קשור אבל הייתי גם בודק שהתקן מוגדר ה AHCI לביצועים מיטביים, (קח בחשבון שאם הוא לא על מצב AHCI שינוי שלו ללא התאמה הREGEDIT לפני יגרום לקריסה של המערכת הפעלה)

נערך על-ידי shimonta

פורסם
  • מחבר

1. עדכנתי את הביוס מיד אחרי שפרסמתי את ההודעה, אז בנתיים מחכה לראות אם זה עבד :)

2. הדגם של ה-SSD הוא Corsair Force GS 128GB

3. החלפתי גם כבל חשמל וגם SATA

פורסם

מותקן לך במחשב הדרייבר Intel Rapid?

פורסם
  • מחבר

גם את זה התקנתי אחרי ההודעה :)

למרות שלא בדיוק הבנתי מה זה עושה.

פורסם
  • מחבר

אוף, הבעיה עדיין קיימת. אבל שמתי לב שיש לזה נטייה לקרות בזמן שאני מנסה לעדכן את Windows. וגם יש עדכון שפשוט מסרב להיות מותקן שקוראים לו 2976536 (עדכון ל-Defender) אז אולי יש קשר בין הדברים/

עדכון: אוקיי, אז החלטתי לעשות את המעשה המתבקש במצבי ופירמטתי את הכונן. התקנתי את חלונות וחיכיתי עד שכל העדכונים ירדו ויותקנו (כולל 2976536 ימח שמו וזכרו). בנתיים הכל בסדר. אני אעדכן אם יהיו התפתחויות.

ועוד שאלה לא קשורה. אני חייב להתקין את הדרייברים של הלוח מהדיסק או שאפשר לסמוך על חלונות 8.1 שידע לזהות ולהתקין הכל אוטומטית?

עדכון #2: קרס שוב. קראתי שכדאי להפעיל בביוס את אפשרות ה-HOT PLUG אז אני מנסה את זה עכשיו.

עדכון #3: קרס שוב. עכשיו ניסיתי לחבר את ה-SATA לסוקט אחר (הראשון) וגם החלפתי כבל חשמל. תחזיקו לי אצבעות :o

נערך על-ידי SilentDawn

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים