פורסם 2004 במרץ 1721 שנים שלום. ברשותי המפשרט הבא:CPU: Intel p4 2.4Ghz Hyper ThreadingMB: ABIT IS7-EMEMORY: 512 SAMSUNG DUAL DDR (2*256)GPU: ATI R9500PRO 128MBHD: MAXTOR 80 GB 8 MB ATA 133PSU: GENERIC 480WATTהבנתי שבלוח אם שלי ניתן להפעיל את טכנולוגיית הPAT, שמופיעה תחת השם GAME ACCELERATING TECHNOLOGY בביוס, וניתן לבחור שלושה מצבים, TURBO, STREET RACER, F1עכשיו, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הטכנולוגיה על ידיבחירת אחד המצבים האלה, המחשב לפעמים לא עושה POSTולפעמים לא מצליח להעלות את הWINDOWSאבל אף פעם לא עולה כמו שצריך, כלומר נתקע וכ"ו, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש.
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים כל דבר חוץ ממהירות סטוק לא מובטח שיפעל.אתה יכול לראות אם תוספת מתח לזיכרון עוזרת, אבל לא בטוח.
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים מחבר כמה מתח לדעתך כדאי לנסות להוסיף?אני אף פעם לא עשיתי את זה, אבל פתוח לדברים חדשים.עכשיו אתה מתכוון שזו יכולה להיות בעיה בזכרונות עצמם?לא בעיה בלוח?
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים זו לא בעיה, אף אחד לא יכול להבטיח שזה יעבוד (טכנית זה נחשב אוברקלוק).בלי להיסתכן לא הייתי מציע לעבור את ה 2.7V לזיכרון.
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים מחבר אוקיי.. זה נחשב אוברקלוק, אבל כשאר אני מגדיל את הבאס, אני בקלילות מגיע ל2.8 ביחס של 1:1 לזיכרונותכלומר אוברקלוק כן עובד, מה לדעתך קורה כאשר מפעילים PAT? הוא משנה את התזמונים של הזכרונות? ויכול להיות שבגלל זה המחשב נתקע?אני אנסה להעלות את המתחים. נראה מה יהיה..
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים בעיקר מוריד את התיזמונים, זה גם מבצע BYPASS על כמה שלבים בפיפליין שגשר הדרומי, ואינטל מבטיחים שזה פועל בוודאות רק ב 875, על 865 זה לא מובטח שזה יהיה יציב.
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים איך אתה מגיע לחלק הזה של הPAT בביוס?!?! יש לי אותו לוח ולא ראיתי שם דבר כזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.