עבור לתוכן

חוות דעת על המפרט הבא:

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel® Pentium® 4 Processor 2.8GHz 533MHz

לוח אם: ASUS P4S533-MX

זיכרון מהיר: DDR 512MB 333MHZ מהיר במיוחד

כרטיס מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D משולב חריץ הרחבה AGP לתמיכה במאיצים מתקדמים

דיסק קשיח: Western Digital/Seagate 120GB 7200RPM

אנא שימו דגש בעיקר על לוח האם, ואם יש למישהו גם סיכוי לתת הערכת מחיר- אברך אותו!

תודה

פורסם

100% זה ממכרז כלשהו

זיכרון לא מוכר- זהירות

כרטיס מסך לא ידוע- זהירות

בקיצור מלכודת אחת גדולה

פורסם

זהו כרטיס מסך און-בורד....זאת אומרת חרא! אין מצב שתצליח לשחק משחקים נורמליים עם ה"כרטיס" הזה...

פורסם

אני שמח שהגעת לכאן !

לפני כמה חודשים עמדתי לקנות מחשב "במבצע" כמו שאתה עומד לעשות.

אנשים כאן עזרו לי המון ! (תגלה בהמשך אני מבטיח). ולעניינינו... לא רצוי לקנות מחשב כזה. לא ברור מה רמת הביצועים שלו (נמוכים) אבל הוא לא יספק אותך לזמן ארוך.

עדיף לך להרכיב מחשב לבד (בעזרת הפורומים כאן כמובן) מה שיצא יותר יקר אבל אז אתה בטוח במה שאתה קונה (לא יעבדו עלייך) והמחשב יספק אותך לתקופה ארוכה.

אני לא מבין גדול במחשבים, ולא ברור לי מה הצרכים שלך מהמחשב, אז אם תפרט קצת מה אתה מחפש מהמחשב, ומה הסכום אותו אתה מתכוון להשקיע, אני בטוח שאני ועוד הרבה אנשים כאן ינסו להוציא אותך הכי ;D ...

תומר

פורסם

לא לשכוח שזה ליבת פרסקוט שהיא הדבר ההכי גרוע שיצא ממפעלי אינטל מאז וויליאמט או אולי אפילו מאז פנטיום 3 1.13GHZ (המבין יבין) בקיצור לא שווה בטירוף

פורסם

אין שם שום דבר שדומה לפרסקוט (וגם הלוח לא תומך).

חוץ מזה שהפרסקוט לא כזה גרוע, זה ממש לא הקפיצה שאנשים חשבו שתבוא אבל הוא לא גרוע ובטח לא דומה לויליאמט (חוץ מהחום).

פורסם

לדעתי אל תקנה. אני קניתי את המחשב שלי לפני שנה ומשהו ועדיין הוא ברמה של שלך או אפילו קצת יותר טוב.

שים לב לזכרונות ולכרטיס מסך כמו ש DarkMan אמר.

הכרטיס מסך הוא און-בורד (על לוח האם) שזה ממש לא ממולץ למשחקים (יש לו ביצועים נמוכים לאללה)

אם אתה רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו תלך על Hyper Threading החדש של אינטל בבאס 800 , לוח אם חזק שישרת אותך טוב אם תרצה לשדרג וכרטיס מסך חזק עד כמה שאתה יכול להרשות לעצמך. בהצלחה, ותהיה זהיר!!

פורסם

שכחתי להוסיף את המילה "כנראה" בקשר לזה שזה פרזקוט ויש לי סיבות לחשוב ככה:

1. קיים פוסקוט 2.8 שמתאים ללוחות ישנים וה FSB שלו הוא 533

2. זה המעבד 2.8 FSB533 היחיד שמייצרים עדיין

3. ראיתי אותו מככב בכמה וכמה הצעות דומות כשלא ראיתי אחד כזה לא פרסקוט למכירה כבר הרבה זמן

בקיצור אני דיי בטוח שזה פרסקוט

ותגיד לי אתה מעבד שעולה אותו הדבר מתחמם הרבה יותר (עד כדי כך שלוחות נמסים אם מנסים לעשות OC) ויש לו ביצועים פחותים זה לא דבר רע?

פורסם

אין שום בעיה להשיג נורט'ווד 2.8/533

הביצועים לא ממש נמוכים יותר, הכל תלויי מה עושים.

אין לזה כמעט משמעות במשחקים כי שם כשיש בעיה של מהירות זה כמעט תמיד הכ.מסך ולא המעבד.

כמובן שזה מפרט גרוע, אבל הכל בהתאם לתקציב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, חבר'ה, הבנתי- המפרט דפוק.

אז לאן עכשיו?

בת'רד אחר הציעו לי ASUS P4P800 או הDELUXE. תגובות???

במקומות אחרים הציעו ABIT CI7 או AI7. ואז אחרים קטלו אותם ואמרו שABIT מתים מהר, לא מתפקדים רצוף, ושהGURU שלהם מעפן.

יש איזה משהו שאני צריך לקחת בחשבון?

אולי פשוט תיעצו לי בכלל במחשב שאני מרכיב:

אני משחק (משחקים עם גרפיקה גבוהה).

אני רואה סרטים (חייב כרטיס עם TVOUT) ואני חייב 5.1 באודיו שיהיה מובנה על הלוח.

אני משתמש באופיס (שזה שטויות)

ואני גולש באינטרנט מהיר.

התקציב שלי הוא עד 2800ש"ח ואין צורך במסך ורמקולים.

בשביל דרישות שכאלה- צריך AMD או אינטל? אני פשוט לא מבין את ההבדלים ביניהם חוץ מהמחיר, והסטיגמה שAMD פחות טוב. האם זה נכון שבהתאם למעבד, יש להתאים את כרטיס המסך או שזו טעות???

אז בבקשה, אם אפשר, תשובה רחבה, עם מפרט (ואולי גם לאיזה מארז לקחת- אני צריך גם USB מלפנים).

כנראה אקנה בKSP.CO.IL כי לאחר השוואת והתחייבותם למחיר הזול נראה לי הכי כדאי, אלא אם למישהו יש איזה מקום טוב יותר בשבילי (באיזור המרכז).

ושוב, אני חוזר- לוח האם חייב להיות חזק!!! עם 6 או יותר יציאות USB2, כרטיס רשת מובנה, מעבד שיתאים לו (אמרתם שהאינטל 2.8 טוב? אם אחליט ללכת על האינטל), כרטיס מסך טוב (אבל עד 800ש"ח!) שיתמוך במשחקים כגון ספלינטר סל, CALL OF DUTY וכד' מבלי להתעכב או בכלל לא להעלות אותם; וזיכרון טוב (לא מטורף).

מקווה שלא הגזמתי בבקשתי,

המון תודה מראש.

פורסם

המארז המשתלם ביותר הוא הקומפיוקייס 6A19 או המחליף שלו (6AR9 או משהו כזה, לא זוכר כרגע)

אבל לא נראה לי שיש ל KSP אותם

עדיף לך AMD בתקציב הזה, ותיקח כרטיס מסך רציני יותר.

לכל לוח יש כרטיס קול 5.1 בימינו

פורסם

אוקיי...

רמקולים ומסך לא צריך...

ושאר ציוד הקיפי?

אתה רציך מקלדת\עכבר??

והארדיסק? CD? DVD? פלופי?

פורסם

או קיי...

לפחות לפי דעתי, לך על המפרט הבא :

Intel 2.8c (בסביבות 1100 ש"ח)

Asus P4P800 (בסביבות 650 ש"ח) או ASUS P4P800 DELUXE (בסביבות 750 ש"ח)

2X256 PC3200 DDR 400 זכרונות של סמסונג/OCZ/Kingstone (בסביבות 300 ש"ח לכל סטיק) או 2X512 PC3200 DDR 400 SAMSUNG ORIGINAL (בסביבות 520 ש"ח לסטיק)

עד כאן היגעת לסביבות 2000 ש"ח במקרה הטוב (אם לקחת את המפרט הפשוט).

לגבי כרטיס מסך. .

אני אישית ממליץ על RADEON למרות שחובבי NVIDIA ימלצו אחרת.

כאן אני לא יכול להמליץ לך להתפשר לגבי טיב הכרטיס (למרות שזה יעלה לך...)

הייתי ממליץ ללכת על RADEON 9600 ומעלה אבל בכל מקרה לא לקחת את גרסאות ה SE או הרגיל אלא רק PRO או גירסת ה XT.

שוב, כאן אין התפשרות, כרטיס טוב ישפר בהרבה את רמת המשחק וקצב הפריימים של המשחק.

בכל אופן כרטיס RADEON 9600 PRO (הנמוך מבין כל מה שהצעתי) יעלה החל מ 840 ש"ח לחברות הפחות טובות...

אני לא כ"כ מכיר את הדגמים של NVIDIA אבל הטווח מחירים אמור להיות דומה.

כל המחירים אותם הזכרתי הינם ממוצעים בשוק, ברור שתוכל למצוא יותר יקר או זול בדיוק עבור כל מוצר...

קודם כל, תתחדש ! ;D ודבר שני, ממליץ לפני הקניה הסופית לפרט את המוצרים המדוייקים אותם אתה מתכוון לקנות ותקבל פידבקים לגבי המפרט הסופי.

בהצלחה.

פורסם

זה כבר יוצא מהתקציב יחד עם המארז

אבל עדיף לקחת משהו עם את'לון 2500-2800 וכרטיס R9800 pro במקום ה 9600.

פורסם
  • מחבר

וואלה חבר'ה יצאתם ענקים.

תודה על תשומת הלב וההשקעה.

אעשה את החישובים שלי ומקווה לחזור עם מפרט יותר מדוייק וסופי.

ושוב ת-ו-ד-ה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים