פורסם 2014 בנובמבר 2111 שנים לפי הבנתי אתם בודקים www.bankhapoalim.co.il? אם זה נכון אז , סלחו לי אבל - - זה אתר שיווקי אים שם הכנסת שם משתמש וסיסמה !! תבדקו רק login.bankhapoalim.co.il אם אני טועה אז אני עומד על טעותי, למרות בSSLLAB הוא מקבל B שזה בסדר גמור
פורסם 2015 בינואר 310 שנים מחבר ברור שעכשיו הם מקבלים ציון B . הם תיקנו את הבעיה.תאמין לי שבבדיקה שביצעתי כשפתחתי את השרשור הם קיבלו ציון Fחבל שלא שמרתי צילום מסך.רק חבל שעם כל הגאונים שם באבטחת מידע עדיין לא תומכים גם ב TLS1.2 . זה לא עולה להם כלום.הם שוב רוצים להתקע עם פרוטוקולים ישנים ? תנו ללקוח את הכח לבחור...חודש אחרי פתיחת השרשור הם נתקלו בבעיה שמצאו ב TLS1.0 וחומרה של F5 ואז שוב פצפצו את השרת.
פורסם 2015 בינואר 410 שנים מחבר רובנו יודעים שזה לא עולה כלום. רק לשדרג את ה JVM . האישור נשאר כפי שהיה. לגבי החומרה שלהם... הם בעצמם הודו שהיתה להם בעיה ולפיכך חשפו בעקיפין חלק מהחומרה וגם התוכנה. לא שזה מעניין יותר מדי. יאאלה,עוברים למזרחי ?!דרך אגב ,אאל"ט בנק מזרחי מארחים את הפורטל שלהם על תשתית של בנק לאומי. נערך 2015 בינואר 410 שנים על-ידי save
פורסם 2015 בינואר 410 שנים רק לשדרג את ה JVM. כנראה שבחיים לא עבדת בארגון גדול. אני עוד לא שמעתי על מישהו שנדפק מאיזה SSL האתר בנק שלו משתמש.
פורסם 2015 בינואר 510 שנים מחבר שאלה לי אליך : היית משדרג את הקרנל ? האם חברות גדולות נמנעות מזה?בלי להתייחס אישית להאשמה, חברות רציניות מחזיקות אגד גמיש . מייצרים תמונה, מורידים שרת אחד , משדרגים ומחזירים וכן הלאה. ראיתי את זה קורה עם מארג של קרוב ל 1000 JVM . רק לא בארץ ולא בחברה עם 4 שרתים. נערך 2015 בינואר 510 שנים על-ידי save
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.