עבור לתוכן

עדכון המפרטים המומלצים - מרץ 2004

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום היקרים,

מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-15 לכל חודש.

למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! ;)

המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים.

כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D

זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג.

כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו בהתאם.

כעת מספר המפרטים במערכת עומד על כ-40 מחשבים.

הינכם מוזמנים לבדוק את המערכת המעודכנת ולחלוק איתנו הערות או רצונות לשינויים:

http://www.hwzone.co.il/specslist

עידכונים עיקריים שחלו החודש:

• היתה ירידה במחירים של רוב המעבדים, איפה שניתן - שיפרנו.
  • ה-Radeon 9800 Pro של Sapphire ירד כבר לסביבות ה-1550 ש"ח וכאמור נהיה יותר נפוץ במפרטים.
  • החזרנו את כרטיס ה-FX5900 XT של Albatron מפני שבניגוד לשנתיים אחריות של Club-3D יש לו 3 שנים.
  • המחיר של מארזי Chenbro ירד עם עליית תפוצתם וכעת הם חדרו להרבה מפרטים בשילוב עם ספקי Thermaltake.
  • הקירור הבסיסי של Spire FridgeRock הוחלף איפה שניתן עם Thermaltake TR2 M3 שאמור להיות יותר שקט.
  • לוח האם של Albatron למעבדי Athlon64 מדגם K8X800 Pro II נכנס למפרטים בשל הבאנדל האיכותי שהוא מגיע איתו (כרטיס קול איכותי ViaEnvy 7.1).
  • הבנו שהיה שינוי לרעה בגירסה החדשה של מסכי ה-Q17 וצריך למצוא להם מחליף הולם שיהיה באיכות גבוהה - בינתיים לא מצאנו והם נשארו.

מצאתם תקלה? מחיר שגוי? משהו לא נראה לכם? זהו המקום להודיע על כך!

גם כל רעיון לייעול העולה על רוחכם יתקבל בברכה ואתם מוזמנים לשתף איתנו בדיון זה, כשאנו מבטיחים לשקול את הצעותיכם בהקדם האפשרי.

אתם מוזמנים להציע מחשבים נוספים לפי ריאות עיניכם.

Enjoy.. :D

רן מילשטיין

פורסם

שלום,

רציתי לדעת איפה אני קונה את הרכיבים במחירים המצויינים, משום שברוב החנויות המחירים יקרים יותר.

תודה.

פורסם

הבנתי.

עכשיו, יכול להיות שתיקח למשל מחיר של רכיב מסויים שבחנות אחת הוא עולה זול יותר מהחנות השניה, ומהחנות השניה תיקח רכיב אחר שעולה יותר זול מהחנות הראשונה, ותשלבם באותו מפרט?

כך שיכול לצאת מצב שכדי לארגן מחשב כמו במפרטים המומלצים, איאלץ לקפוץ בין חנויות, או לחילופין לשלם את המחיר היקר יותר בחנות שבה רכיב אחר יוצא זול יותר מחנות אחרת?

פורסם
  • מחבר

בד"כ המחיר הוא ממוצע בין רוב החנויות המוכרות.

יש חנויות שלפעמים מורידות את המחיר לפני שהאחרות מספיקות לעדכן.. אני מכיר את דרכי השוק ויודע להחליט מה תהיה סביבת המחיר בחודש הקרוב וזה מה שאני קובע.. אז לפעמים יכול להיות הפרש של איזה 10-30 ש"ח בין כמה חנויות במחיר לאותו מוצר.

זה לא הבדל עקרוני ביותר והכל יכול להיות.

בכל מקרה אני לא בוחר את המחיר הכי זול שניתן למצוא על כל חלק - זה פשוט כל כך ישראלי. :P

המחירים ברוב חנויות הרשת הנורמליות נמוכים מספיק בגלל התחרות הרבה.

פורסם

הבנתי, תודה רבה ותמשיכו בעבודה הטובה! 8)

פורסם

[*] הבנו שהיה שינוי לרעה בגירסה החדשה של מסכי ה-Q17 וצריך למצוא להם מחליף הולם שיהיה באיכות גבוהה - בינתיים לא מצאנו והם נשארו.

לדעתי יש תחליף מצויין למסכי Q17 של Hyundaii אני מדבר על המסך LG FLATRON L1710B שהוא פשוט מסך מצויין והוא כולל את הפיצ'רים של usb hub dvi, dsub ובכלל האיכות שלו מעולה הצבעים אמיתיים יותר מתמיד הכתב חד וברור פשוט מסך נפלא ומה דם שמחיר לא יקר בכלל.

שאני קניתי אותו בנובמבר מחירו היה 2600 שזה בדיוק כמו מחיר של Q17 יתכן והיום כבר המחיר עוד יותר זול.

פורסם

במידה וניתן להגיע ל-3,000 ש"ח למסך 17" LCD, הייתי ממליץ על ה-EIZO FlexScan L550. אמנם ניתן להשיגו במעט מקומות אך עדיין מחירו אטרקטיבי.

פורסם

ב-PCH טוענים שלכרטיס של אלבטרון (FX5900XT) יש רק שנה אחריות.

הכצעקתה? האם איש המכירות מסטול או מה?

אופיר

פורסם
  • מחבר

מהיבואן (רוזטק) נאמר לי שלכרטיס יש 3 שנים.

הבעיה שגם צביקה מרוזטק וגם אלכס מ-PCH עכשיו ב-CeBIT, כך שאין לי ממש עם מי לברר את העניין.

אלכס בכלל יחזור רק עוד חודש.

פורסם

מהיבואן (רוזטק) נאמר לי שלכרטיס יש 3 שנים.

הבעיה שגם צביקה מרוזטק וגם אלכס מ-PCH עכשיו ב-CeBIT, כך שאין לי ממש עם מי לברר את העניין.

אלכס בכלל יחזור רק עוד חודש.

תודה רבה.

יש אולי דרך להכריע בנושא תוך פחות מחודש? :)

פשוט אני מחכה להזמנה והייתי רוצה לישון בשקט בלילה, לדעת שיש לי אחריות...

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם אלכס עכשיו באייסיקיו, הוא אומר שזו טעות וזה שלוש שנים.

פעם הבאה שתתקשר אליהם תגיד שלאכס אמר... ;)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפי דעתי במקום לוח האם שאתם מציאים במערכות היקרות ה-Intel® 865PE - Asus P4P800 Deluxe

אפשר להציע את הלוח של אלבטרון ALBATRON PX875P Pro

הוא גם יותר משוכלל וגם יותר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים