עבור לתוכן

מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

היי, לפני שאתה קונה ספק חדש הייתי שמח אם היית מנסה עוד משהו.

לפי התקלה שאתה מתאר יש לך הרבה אבק במחשב. לפעמים האבק נכנס בין המגעים ואז המחשב לא מציג תמונה אבל בעצם כל החומרה עובדת.

תנסה לקחת פאן ( על קור) או לחץ אוויר, ובזמן שהמחשב מנותק מהחשמל תנקה אותו באופן יסודי!

זה אומר להוציא את כל החלקים שבתוך המחשב החוצה ולנקות כל סלוט של זיכרון או חיבור pci. כמו כן תנקה גם את הרכיבים שפירקת. תעדכן אם זה עבד.

בהצלחה

• תגובות 32
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכונון:

אז ניקיתי אבק - ומה שקרה זה הדבר הבא:

שחיברתי סטיק אחד של זכרון - המחשב עלה - שחיברתי 2 סטיקים של זיכרון המחשב עלה - לאחר שעשיתי SHUTDOWN שמתי לב שהמאווררים ממשיכים לעבוד (אחרי 3 דקות כיביתי עם הכפתור כיבוי)

אחרי שהפעלתי בשנית עם 2 סטיקים מחוברים המחשב לא עלה. הוצאתי סטיק אחד - המחשב עלה בלי שום בעיה.

WTF O_o כרטיס זיכרון פגום?

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיה של מגעים ... השאלה האם זה בזיכרון או בחריץ של הלוח אמ

אם יש לך זיכרונות אחרים\לוח לבדוק את העניין זה יהיה מעולה

קרה גם לי תוכל לקרוא בשרשור פה

http://hwzone.co.il/community/threads/541509-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%97-HERO-%D7%A2%D7%9D-%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-CROSAIR-DOMINATOR/page2#.VGA7RvmsV8E

פורסם

תנסה להריץ memtest על כל זיכרון בנפרד,

כמו כן נסה לבדוק אם הזיכרון שהמחשב עולה איתו, עולה גם דרך הסלוט שהיה בו את הזיכרון שהמחשב לא עלה.

פורסם
  • מחבר

שאלה.................... MEMTEST הוא הריץ בדיקה אחת רשם PASS 1 והמשיך לעוד בדיקה... אלה בדיקות שונות או שהוא עושה אותם בדיקות עד שאני מפסיק אותו?..

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון:

היום המחשב עלה בפעם הראשונה. כיביתי אותו ומאז חגיגה....................................ניסיתי להחליף סטיקים של זכרון אבל שום דבר לא עוזר... רוב הפעמים הוא לא עולה ... אבל שהוא עולה הוא מגיע לביוס ומרסט את עצמו.

אח"כ שאני מנסה להדליק שוב פעם פעם הוא מרסט פעם הוא לא מרסט אבל שהוא מגיע לביוס הוא תמיד מרסט!!!

לא משנה אם אני שם סטיק אחד או שתיים או באיזה תושבת כל פעם שהוא מגיע לביוס הוא מרסט.

פורסם
  • מחבר

חברים חייב עזרה.

אנ י חושב שאקנה ספק כוח חדש.

איזה מומלץ שיעשה את העבודה נאמנה?

לא אכפת לי להשקיע בספק כוח איכותי

פורסם

חבר זה לא ספק, יש לך בעיה אחרת.

ניסית לאפס את הבוס?

תנסה לעלות את המחשב רק עם זיכרון אחד ובלי שום כרטיס מחובר, יש לך איזה משהו שגורם לקצר ואני לא מאמין שזה הספק

פורסם
  • מחבר

סך הכל שיחקתי עם הסטיקים של הזיכרון פתאום הוא התחיל לרסט את עצמו.

מממ. למה אתה מתכוון להוציא את כל הכרטיסים?

מה אני כן צריך שיהיה מחובר?

פורסם

ממליץ להוציא את הלוח אמ מהמארז

ולבדוק

תחבר רק לוח אמ זיכרונות הרדיסק ( אם יש כרטיס מסך מובנה תשתמש בו ) אם לא אז כרטיס מסך חיצוני

ותנסה להפעיל

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה. מה ההבדל בין אם הוא מחובר למארז ובין אם הוא בחוץ?...

ניסיתי לנתק הכל.. אתה מתכוון בלנתק גם מאווררים וכאלה?

פורסם

לשלול קצר בין הלוח למארז

תנתק הכל תשאיר רק מאוורר לקירור של מעבד זיכרונות והרדיסק וכמובן כבל 24 פינים ו4 פינים ללוח עצמו

פורסם

תבדוק גם שכל הקבלים תקינים ואינם מנופחים.

בלוח אם

ספק הכח (צריך לנתק מהחשמל, לפרוק מתח ואז לפתוח ולהסתכל פנימה,(זאת במידה ואין לך אחריות)

פורסם
  • מחבר

עדכון!

קניתי ספק כוח חדש - המחשב נדלק כל פעם . אבל בעיה חדשה!!!

המחשב עולה לביוס ואחרי כמה שניות מרסט וככה חוזר חלילה............

ניסיתי להסיר הכלללללללללללללללללללל! פשוט הכל....... מאווררים , זכרונות מה לא... אפילו מאוורר של מעבד .

אגב גם שאני עולה למשל בלי הארדיסקים אותו הסיפור...........

ניסיתי גם בלי כרטיס מסך .. ניסיתי גם להוציא את הלוח אם מהמארז ... ותמיד תמיד ריסט... ניסיתי להוציא סוללה פעמיים ולא הולך ...

מה אפשר לעשות ?:/

פורסם
  • מחבר

קראתי איפשהו שיש מצב שזה הכפתור הדלקה של המחשב... מה שכתוב אתר זה להדליק את המחשב ואז להוציא את הכבל של הכפתור הדלקה תוך כדי שהמחשב עולה!!!

לא יכול לגרום לקצר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים