עבור לתוכן

כלוב למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

בשבוע הבא אני עובר להתגורר במעונות של האוניברסיטה בא אני לומד.

המחשב לוקח חלק מרכזי בחיי ואני מוכרח לקחת את המחשב השולחני!!! שלי איתי למעונות.

מיכיוון שאני יתגורר עם שותף נוסף ואין ביניינו הפרדת חדרים אני חושש שמה על ידיו או בעזרתו או בעקבות זה שהוא ישכח את הדלת פתוחה או אפילו בלי שום קשר אליו יגיע גנב ויגנוב לי את המחשב אני מחפש דרכים שבעזרתם אני אוכל לשמור על המחשב שלי.

חשבתי לרכוש כלוב למחשב אך אינני מוצא ביד 2 כלוב למכירה.

המחירים של כלוב חדש נעים (לפי מה שעד כה יצא לי לראות) בין 600-1000+ .

פתחתי את הפוסט על מנת לראות מה דעתכם על הנושא, האם ישנן דרכים נוספות וזולות יותר שבעזרתם אני יוכל להגן על המחשב?

או שמה אתם מכירים מישהו שמעוניין למכור כלוב למחשב.

אני גר באיזור הצפון ולומד בטכניון פעם בחודש אני מגיע לאזור ירושלים.

תודה רבה.

פורסם

אתה לא בכיוון

אם אתה לא סומך על השותף שלך לחדר, הגנה פיסית על הקופסה של המחשב היא לא הדבר הראשון שאמור לעניין אותך. אם הגעת לנקודה זאת, תחליף חדר, יהיה טוב יותר לשניכם

אם אתה רק מתכנן להגיע לשם, אל תתחיל מלהגן על המחשב מפני השותף לחדר. תתחיל מלבחור שותף שתסתדר איתו (אם יש כמה מועמדים), תכיר אותו, תסמוך עליו. אל תבהיר לכל העולם שהמחשב שלך כזה יקר ו/או שאתה לא סומך על אנשים ו/או שאתה פרנואיד על ידיי כלוב למחשב

אם אתה רוצה, קח איתך לשם מחשב ישן וזול יותר, בכל מקרה מחשב ללימודים לא צריך להיות חדש או מתקדם

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני לא סומך על השותף שלי, אני אפילו לא מכיר את הבחור.

הנקודה שלי היא שאני חייב להביא את המחשב שלי איתי ללימודים וכן המחשב שיש לי הוא מחשב יקר וזה גם מה שאני צריך.

גם ברור לי לגמרי שאינני מתכוון להצהיר על העובדה שבכלל יש לי מחשב בחדר ואם כן כמובן שאינני מתכוון לספר על ערכו.

ובכל זאת אני מעדיף שהמחשב שלי יהיה בתוך כלוב מאשר שיהיה חשוף , אחרי הכל את רוב שעות היום אני מעביר באוניברסטיה.

פורסם

הכלוב הוא בדיוק כל ההצהרות שאתה אומר....

במחיר של כלוב אתה יכול לקנות core 2 duo בסיסי כלשהוא שיספיק לך מעל ומעבר (ושורה זאת נשלחה מפנטיום 4)

פורסם

גרתי 4 שנים במעונות בטכניון. כל הזמן הזה היה לי מחשב נייד שלעיתים קרובות הושאר בחדר (היה לי אז מחשב 15.4" ששקל 3 קילו, אז לא הייתי מחזיק אותו בתיק באופן קבוע בניגוד ל13" הקומפקטי שיש לי היום), ובשנתיים האחרונות מחשב נייח בנוסף אליו - וזה לא היה מחשב חלש וזול. בשנה וחצי הראשונות, גרתי במעונות בהם ישנם שני אנשים בחדר, כשבדירה יש 6 אנשים, ולאחר מכן גרתי במעונות בהם החדרים עצמם פרטיים ובדירה יש 5.

בכל הזמן הזה, לא חששתי לרגע שהשותפים שלי לחדר\לדירה יפרצו לי לחדר או יגנבו לי את המחשב! אתה נורמאלי? אתה עובר לגור עם בנאדם שהוא סטודנט בטכניון, וההנחה הראשונה שלך היא שהוא גנב בפוטנציה? תן לי לנחש - אתה עתודאי, נכון?

פורסם

בלי קשר, גיבוי + הצפנה זה אף פעם לא רע.

פורסם

שים שם מארז ישן וזול.

מקלדת ועכבר זולים גם.

פורסם

אנשים כאלה ביסודי ציירו קו באמצע השולחן ואיימו על חברו לשולחן הלימודים לבל יעבור את הקו. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים