עבור לתוכן

כרטיס קול מת !!! אחרי התקנה כרטיס מסך GTS450

Featured Replies

פורסם

תקלה כזאת עוד לא ראיתי :

היה לי כרטיס מסך GT 430 ושידרגתי אותו בכרטיס מסך GTS 450 , התקנתי את הכרטיס המחשב זיהה אותו אבל מאותו רגע הכרטיס קול על הלוח אם מת !!!! חשבתי בהתחלה הגדרות אבל לא !!!! הכרטיס קול פשוט מת המערכת הפעלה מזהה כרטיס קול אבל אי אפשר להתקין דרייבר !!!

עשיתי אפילו פירמוט החזרתי את הכרטיס מסך הישן GT 430 ועדיין הכרטיס קול מת !!!!

הספק כח היה פשוט רשום עליו SOLID אבל ב 12V רשום 24A שזה יפה מאוד !!!

כדי שהכרטיס מסך יעבוד קניתי מתאם 6 פינים PCIE !!!! על הנייר הספק כח 500W

אחרי שהלוח מת שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר לגמרי של HP עם ספק כח 250W ( משקל כבד מאוד ) של BESTEC עם 12V מצחיק 14A והכול עובד

החלפתי את הלוח אם בחנות שמתי את הספק כח של HP בלוח התקין ולמרות שהוא 250W המחשב עובד ויש קול ויש הכול .

השאלה אם זה צרוף מקרים שהכרטיס קול מת ? שמתי ספק כח 250 וואט ! והמחשב עובד עם הכרטיס מסך ואין שום בעיה עכשיו אני מפחד לעלות את ההגדרות של הכרטיס מסך ל HIGH מהפחד שהלוח עוד פעם יהרס

אבל עם ספק כח שעל הנייר טוב יותר עם מסילה של 12V 24A הכרטיס קול נהרס.

מישהו נתקל בדבר כזה?

או שזה פשוט לא קשור להתקנה של הכרטיס מסך ?

אם הספק כח היה דפוק הוא לא היה מעלה את המחשב נכון ? איך יכול להיות שהמחשב עולה רגיל והוא דפק רק את הכרטיס קול ? זה לא הגיוני .

הספק כח כרגע לא שמיש כי אני מפחד שהוא יקצר לי מחשב אחר .

והספק כח שכרגע אני משתמש בו זה ספק כח של HP 250W BESTEC ואני מתלבט אם לעלות את ההגדרות ל HIGH במשחק WOT

מישהו נתקל בתקלה כזאת ???

פורסם
  • מחבר

הקפצה .... עזרה ? מישהו ?

פורסם

תריץ LIVECD של לינוקס ותראה אם יש שם צליל. הנתונים שכתובים על ספק ג'נרי לא שווים את הדיו שבזבזו עליהם. מומלץ להחליף לספק נורמלי בלי קשר לבעיה הנ"ל.

פורסם

רגע, לא הבנתי משהו, עם הספק כוח הזה של ה250 יש לך סאונד? נתקלתי בבבעיה דומה שדרייברים סידרו

פורסם
  • מחבר

גם אחרי פירמוט והתקנה מערכת הפעלה מחדש והחלפה כרטיס מסך עדיין הכרטיס קול היה מת !!!

אחרי שהחלפתי את הלוח אם בחנות ושמתי ספק כח אחר 250W של HP הכול עובד רגיל

107W = זה כרטיס מסך

55W = זה מעבד

אני מפחד להחזיר את הספק כח הקודם 500W חברה SOLIT עם 12V 24A

אולי הבעיה לא בספק כח ? אולי הכרטיס קול מת בלי קשר ?

סתם צירוף מקרים ?

פורסם

בחייאת אבוק. תקנה ספק כח של גדולים ותחסוך לעצמך כאבי ראש

פורסם
  • מחבר

איך מרגישים שהספק כח הגיע לגבול היכולת שלו ? מה הסיפטום ?

פתאום מחשב נכבה ? או שרכיבים לא עובדים ?

כרטיס מסך משתגע ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים