עבור לתוכן

Lenovo IdeaPad Z510 מטעין אייפון אבל לא מזהה ב'מחשב שלי'

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

המחשב הנ"ל משום מה לא מזהה אייפון 4S ב"מחשב שלי". אני לא מעוניין להתקין איטונס אלא למשוך תמונות כאילו אני מושך מדיסק און קי.

מה שקורה כשאני מחבר יש צליל של התקן נכנס אבל הוא רק מטעין את הטלפון ולא רואים אותו במחשב שלי.

כל הדרייברים שיש באתר של לנובו הותקנו (האחרונים).

3 כניסות ה USB עובדות עם התקנים אחרים.

מנהל ההתקנים מזהה אבל עם הסמל הבעייתי אז אני מנסה לתת לו למצוא תוכנה באינטרנט לעדכון והוא לא מוצא שום דבר..

מצרף תמונות.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
פורסם
  • מחבר

ביצעתי מילה במילה. אבל עדיין לא מזהה..

אבל יש מצב שפספסתי משהו, ב 1:36שנ' הוא מדבר על "לוודא שהכנסת את הפין קוד הנכון ב activated devices autolog feature" שאין לי מושג מה זה.. (ליתר ביטחון ביטלתי סיסמה שנועלת מקשים אם זה קשור בכלל..)

פורסם
  • מחבר

מקפיץ אחרי שהבנתי כמה דברים...

מסתבר שגם עם אייטונס מותקן יש בעיה להעביר \ למשוך קבצים מהאייפון למחשב וליהפך. אחרי כמה ימים של נסיונות של כל מיני פתרונות שונים ברשת ללא הצלחה מתברר שזה כנראה התנגשות של דרייברים של המחשב עם דרייברים של אפל שכנראה לא מסתדרים טוב ביחד. זה די נדיר אבל הגעתי לזה בפורומים הרשמיים של אפל (מצטער אבל אבד לי הקישור לציטוטים שם :undecided:).

דרייברים הכוונה לאלה של הטאצ'פאד או כרטיס הקול או צ'יפסט וכו'.. (את רוב התוכנות הזבליות של צריכת חשמל וסנכרוני ענן למיניהן בכלל לא התקנתי) לא הסרתי דרייברים אחד אחד כדי לבדוק איזה מהם מתנגש עם אפל כי החלטתי לוותר על העניין ולחיות עם זה ככה.

רק סוגר קצוות של הסיפור הזה אם זה יעניין מישהו בעתיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים