עבור לתוכן

איך לקנות מ-NEWEGG באמצעות PAYPAL עם משלוח למשפחה בארה"ב?

Featured Replies

פורסם

הסוגייה הזו חוזרת כל נובמבר לקראת BLACK FRIDAY ואשמח אם מישהו יוכל אחת ולתמיד להסביר איך לעשות את זה נכון.

- למען הסר ספק, לא מדובר במשלוח לחברות שילוח צד ג' וכו'.. -

תודה לעוזרים.

פורסם

זה לא משנה לאן אתה שולח...

אם יש לך חשבון PAYPAL ישראלי, אתה לא יכול.

פורסם

אני לא בטוח שזה נכון. עשיתי בדיוק את זה : קניה בNEWEGG באמצעות PAYPAL שמגובה בכרטיס אשראי ישראלי (אמנם בינלאומי, אבל ישראלי) בתחילת השנה (וגם אז היה כתוב שזה לא ניתן), ולא הייתה שום בעיה. יכול להיות שהם לא באמת בודקים, או בודקים מדגמית, או שסתם במקרה שלי לא בדקו מסיבה כלשהי. לצערי, עשיתי את זה פעם אחת בלבד, אז אני לי מספיק נתונים כדי לומר האם זה הכלל או היוצא מן הכלל.

הכתובת שאליה שלחתי הייתה כתובת שמוגדרת אצלי בחשבון הPAYPAL (אחת מכמה כתובות), אבל לא VERIFIED.

פורסם
  • מחבר

זכור לי שבשנה שעברה מספר אנשים מהפורום רכשו דרך ה-PAYPAL שלהם עם משלוח לכתובת אמריקאית (אחרת לא הייתי פותח את הדיון בכלל).

פורסם

זה לא כרטיס האשראי, אלא חשבון הפייפל עצמו שלא יכול להיות ישראלי.

פורסם

איפה ההגדרה שמקשרת בין חשבון PAYPAL למדינה? אני די בטוח שהחשבון שלי ישראלי.

פורסם

לא זוכר, אבל אפילו דיברתי פעם עם התמיכה של PAYPAL בטלפון ואמרו לי שאין דרך לשנות את זה.

אפשר תמיד לפתוח חשבון חדש.

פורסם

אז כאמור - החשבון שלי ישראלי (כך זה נראה), והצלחתי לקנות בNEWEGG.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חברים, הקומבינה הזאת הסתיימה. ניואג לא מאפשרים את זה יותר. אתמול הוצאתי מהם הזמנה ואחרי 5 דק' קיבלתי הודעת DECLINE. חיכיתי למעלה מ 40 דק' בצ'ט וענתה לי איזה בחורה אמרה שאי אפשר יותר לעשות את זה. אמרתי לה שתסתכל בהיסטורית הזמנות שלי שתראה שעשיתי ככה פעם וזה היה בסדר. היא אמרה שהם שינו את המדיניות וזהו. אנשים נבלות מנצלים את הדיספיוט ובסוף זה מה שקורה.. פשוט מבטלים גורף את האופציה לשלם עם פייפל שאין לו כתובת חיוב בארה"ב.

פורסם

תודה על העדכון וחבל שזה המצב. :)

ה"אנשים נבלות שמנצלים את הדיספיוט" זה משהו שהיא אמרה לך או שזו הנחה פרטית שלך?

פורסם

הנחה פרטית שלי. אם זה לא היה גורם להם להפסדים ובעיות הם כנראה לא היו מבטלים את זה. מספיק להסתכל על אמאזון ולהבין על מה מדובר. באמאזון ביטלו את פייפל לפני יותר משנה.

פורסם

באמזון היה פייפאל בכלל פעם?

ככל שידוע לי, הסיבה שאין אפשרות לשלם שם בפייפאל (ומעולם לא הייתה) קשורה לזה שפייפאל היא בבעלות EBAY, המתחרה הגדולה, ולא בגלל הפסדים כאלה או אחרים.

גם אם ההנחה שלך שיש נבלות שמנצלים דיספיוט, היא נכונה, אני גם לא ממש רואה קשר בין ארץ המקור של כתובת החיוב, לבין האפשרות לנצל דיספיוט לרעה.

אם כבר, הייתי מהמהר שהחשש שלהם הוא מרמאויות (סביר להניח, דווקא של מקומיים) שגנבו חשבונות פייפאל של מישהו אחר ומזמינים סחורה לעצמם הביתה.

פורסם

כן, אכן טעיתי. הם מעולם לא קיבלו. הם כן קיבלו איזה קומבינה אחרת של פייפל אבל זה הפסיק. בכל אופן. כרגע אפילו באמאזון הכרטיסים לא נמכרים זול כמו בניואג, אחרת הייתי מזמין משם.

עריכה: הסתדרתי, הקרוב משפחה עשה לי את ההזמנה. זה בעסה לבקש ועוד סכום יחסית גדול של 700$, אבל לפעמים אין ברירה. :biglaugh:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים