פורסם 2014 בנובמבר 311 שנים שלום,אני משתמש בפופקורן טיים גירסה 3.4 ובAVG 2015 מאז שהתחלתי להשתמש בפופקורן טיים הסרטים נתקעים לי אחרי מספר שניות של ריצה, אני יודע בוודאות שמי שעושה את הבעיה זה הAVG משום שכאשר הסרתי את הAVG הסרטים רצו חלק* גם כאשר אני שם את הAVG בdisable זה לא עוזר והסרטים נתקעיםאיך אפשר להגדיר לAVG שלא יחסום את התוכנה?
פורסם 2014 בנובמבר 311 שנים לכל אנטיוירוס יש אפשרויות והגדרות. זה לא מוצר של שגר ושכח.תכניס את מה שצריך ל exception list ותבדוק את התוצאות.
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים מחבר ניסיתי להכניס את הקבצים והתיקיות של פופקורן טיים ל exception list וזה לא עזרעדיין כאשר אני מפעיל את התוכנה כשavg מותקן זה נתקע וכאשר אני מפעיל את התוכנה לאחר שהסרתי את הavg היא רצה חלק* אפילו ניסיתי להתקין את הavg ללא identity וזה גם לא עזר** מה הכוונה בתוכיח? זאת עובדה שזה מה שקורה אצלי במחשבמה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים מחבר מעניין אותי לדעת איך פותרים את הבעיהאבלם אין לאף אחד פתרון אז על איזה אנטי וירוס מתחרה הייתם ממליצים?
פורסם 2014 בנובמבר 1511 שנים אני אישית משתמש במובנה בחלונות 8. נראה לי ש AVAST/AVG זה זבל דומה (פופקורן עובד לי בסדר במחשב אחר עם AVAST).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.