עבור לתוכן

שאלה לגבי תופעה מוזרה במחשב

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שפעם בכמה חודשים קורה מצב יחסית מוזר שפתאום ה Aero הופך ל Basic בווינדוס 7 והמחשב עושה רעש של זמזום, חריקה חריקה כזאת בצליל מאוד גבוה אך יחסית חלש, לא רועש.

כשהרעש עובר אחרי דקה ה Basic הופך חזרה ל Aero ואין יותר זמזום, וככה אחרי כמה חודשים שוב פעם.

זה יכול לקרות גם סתם כשאני רק בדסקטופ או באמצע משחק, ואז ה FPS יורד בצורה דרסטית וחוזר למצב המקורי כשהזמזום נעלם וה Aero חוזר, אין לי ספק ששלושת הדברים (זמזום Aero ו FPS) זה נובע מאותה בעיה.

עכשיו, זה לא קשור לכ.מסך כי יש לי שני כרטיסים שמחוברים יחד ב SLI 670GTX, ואני חושד שהספק מתחיל לפשל, יש לי seasonic 750W.

זה קורה אחת לכמה חודשים, יחסית מקרה נדיר אבל עדיין מסקרן אותי לדעת מה העניין, זה עובר לבד אחרי דקה וזהו, למשהו יש השערה מה העניין?

נ.ב: המחשב מחובר למפצל שמחובר לעוד מפצל ועובר דרך מגן ברקים לפני השקע הראשי אם יש לזה חשיבות.

תודה

פורסם

מה שאתה מתאר מצביע על רעשים של הארדיסק גוסס .

בזמן הזה ממליץ לך לעשות גיבוי לכל הדברים שחשובים לך .

פורסם
  • מחבר
מה שאתה מתאר מצביע על רעשים של הארדיסק גוסס .

בזמן הזה ממליץ לך לעשות גיבוי לכל הדברים שחשובים לך .

אני מצטער אבל כנראה שלא קראת טוב מה שקראתי, אין לזה קשר ל AERO ואם היה לזה קשר להארדיסק הקבצים שם לא היו עובדים כמו שצריך, ומיותר לציין שהוא עובד חלק מהיום שקניתי אותו.

פורסם

יש הרבה סוגים של חומרה שיכולים לעושת צליל - ספק, ממירי מתח, דיסקים קשיחים, אפילו כונן CD וזאת מבלי שיהיה בו דיסק. פתח את המחשב, תשים אותו מולך ותמשיך לעבוד ולשחק רגיל. בפעם הבאה שיש את הצליל תנסה להקשיב מאיםה הוא מגיע

פורסם

בעקיפין הארדיסק מקושר לכל קובץ, תוכנה, הגדרות וכו'... לכן זה מעלה לי חשש שההארדיסק מזייף בקריאת קבצים שקשורים למערכת הפעלה...בנסוף לרעש שציינת...

תנסה את העצה של 11010010110 ותראה אם הרעש באמת מגיע מההארדיסק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים