עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בחו"ל.

Featured Replies

פורסם
למה אתם כל כך קשים?

תשלחו ל-SHIPITO חינם בארה"ב (או לשירות דומה) ואז לא יתווסף המשלוח למחיר המוצר.

המחיר למשלוח זה חשבונית אחרת לחברה אחרת בכלל (ולרוב זולה יותר).

כך גם לא יגבו ממכם מראש מכס שממילא לא צריך לשלם.

למה ההתעקשות הזו לשלוח דרך AMAZON?

הסיבה נורא פשוטה. ברגע שנשלח באמאזון גלובל, יש לך אחריות של אמאזון עד דלת הבית. ברגע ששלחת עם Shipito, ברגע שיש לך תקלה או DOA, אין לך אחריות של אמאזון עד דלת הבית.

כמובן גם זמן המשלוח הרבה יותר איטי ויש סיכון שיעלם, אבל זה כבר פחות בעייתי.

• תגובות 1k
  • צפיות 612.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לה מוניטין כמו של EVGA. מדגמי low-end של זוטאק עדיף להתרחק. הם לפעמים שמים קבלים יפנים מזוייפים. במקרה של כרטיסים רציניים יותר כמו 970, אני דווקא חושב שלא אמורה להיות בעיה.

פורסם

אני רוצה להזמין שלוש מוצרים דרך אמזון :

http://www.amazon.com/gp/cart/view.html/ref=nav_cart

השאלה האם הSSD והHDD האלו טובים או שיש משהו יותר משתלם מבחינת מחיר-ביצועים?

איך כדאי לשלוח את החבילה וכמה יעלה לי סך הכל?

פורסם

שלחת קישור ל-Cart, כל אחד רואה את העגלה שלו...

בשעה 22:00 תהיה הנחה על Samsung 850 Pro 128GB 2.5-Inch SATA III באמאזון למי שמעוניין.

פורסם

^^^

מאיפה המידע הזה (רכיבים יפניים מזוייפים בכרטיסים של ZOTAC)? יותר נשמע כמו פשלה בהזמנה ולא משהו מכוון.

בכל מקרה ZOTAC מותג של PC PARTNER יחד עם inno3D (דיי ידועה) ו manli (זמין יותר באסיה). גם SAPPHIRE חלק מאותה קבוצה או לפחות היו, הם לא מופיעים יותר באתר של PC PARTNER.

פורסם
שלחת קישור ל-Cart, כל אחד רואה את העגלה שלו...

בשעה 22:00 תהיה הנחה על Samsung 850 Pro 128GB 2.5-Inch SATA III באמאזון למי שמעוניין.

איפה ראית שתהיה הנחה עליו?

פורסם
איפה ראית שתהיה הנחה עליו?

11c721j.jpg באמאזון .com

פורסם

מה לגבי הארדיסק שיעבוד עם ה SSD כשטח איחסון? איך הסיגייט שבחרתי? ה WD 4TB RED נראה טוב מה עדיף?

ומה לגבי הזמנה דרך איפה לשלוח אם מישהו יכול לעזור.

פורסם

...

פורסם
^^^

מאיפה המידע הזה (רכיבים יפניים מזוייפים בכרטיסים של ZOTAC)? יותר נשמע כמו פשלה בהזמנה ולא משהו מכוון.

בכל מקרה ZOTAC מותג של PC PARTNER יחד עם inno3D (דיי ידועה) ו manli (זמין יותר באסיה). גם SAPPHIRE חלק מאותה קבוצה או לפחות היו, הם לא מופיעים יותר באתר של PC PARTNER.

לא הכללתי או משהו. נתקלתי פעם בכרטיס מסך של לקוח, תוצרת זואטק.. דגם ענתיקה חלש. הקבלים עליו נראים כמו קבלים יפנים, אבל הם היו מזוייפים ונפוחים כמו שקורה בקבלים הזולים. אני אחזור על מה שאמרתי.. אני לא חושב שיש סיבה לדאגה בדגמי היי-אנד.

פורסם

חברים! עוד כמה זמן נשאר למבצע על 850 pro?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים