עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בחו"ל.

Featured Replies

• תגובות 1k
  • צפיות 613k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שהמכס יסתכל על משהו מעבר לשורה הסופית, אם בכלל הוא פותח את החבילה ולא מסתכל על הערך שרשום בחוץ על החבילה. (האם על החבילה מופיע כולל עלות המשלוח או לא?) ואז לך תריב איתם על 10-15$, ובטוח אמאזון לא יעזרו לך אם המכס גבה מהם.

למה אתם כל כך קשים?

תשלחו ל-SHIPITO חינם בארה"ב (או לשירות דומה) ואז לא יתווסף המשלוח למחיר המוצר.

המחיר למשלוח זה חשבונית אחרת לחברה אחרת בכלל (ולרוב זולה יותר).

כך גם לא יגבו ממכם מראש מכס שממילא לא צריך לשלם.

למה ההתעקשות הזו לשלוח דרך AMAZON?

פורסם
אמנם ANKER היא חברה מעולה, הייתי הולך על זה

http://www.geekbuying.com/item/XiaoMi-10400mAh-USB-Portable-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-Mobile-Phones-Tablets-iPhone-Samsung-HTC-Google-325638.html

ב20 דולר כולל משלוח, מקורי וקיבולת יותר גדולה.

אבל זה מוצר סיני, אין פחד שהוא יעשה בעיות, שיתפגר אחרי זמן קצר וכו'? וחוץ מזה, יש קיבולת נמוכה יותר? אני מעדיף משהו קומפקטי יותר.

אגב, איך אתה יודע שזה מקורי?

פורסם
למה אתם כל כך קשים?

תשלחו ל-SHIPITO חינם בארה"ב (או לשירות דומה) ואז לא יתווסף המשלוח למחיר המוצר.

המחיר למשלוח זה חשבונית אחרת לחברה אחרת בכלל (ולרוב זולה יותר).

כך גם לא יגבו ממכם מראש מכס שממילא לא צריך לשלם.

למה ההתעקשות הזו לשלוח דרך AMAZON?

אתה צודק, פשוט לא התנסתי עדיין עם shipito.

במידה ואני מחליט לעשות מנוי חודשי של virtual mailbox במידה ואני מתכוון בחודש הקרוב להזמין כל מיני מוצרים, זה יצא באמת יותר זול בהתחשב בעלות איחוד החבילות שלהם, ובהתחשב שניתן לבחור כתובת של מדינת אורגון במנוי כזה לעומת INDIVIDUAL PACKAGES שמוגבל למדינות אחרות דוגמת נאוודה ? (פחות מיסים מקומיים?)

מצטער, אני יודע שלא בדיוק קשור לדיון. אם זו בעיה אני אפתח דיון חדש..

פורסם

אני רוצה להזמין SSD, או את ה 840 EVO או 850 PRO, איך הכי משלם לשלוח אותם?

פורסם

דרך אמזון זה בתכלס הכי בטוח.

מה שאתה משלם זה מה שיצא במקרה הכי גרוע, במקרה הטוב הם גם יחזירו לך כסף.

SHIPTO זו הדרך הזולה, אבל פה יש סיכון בניגוד לאמזון. אם המוצר יתפס במכס תשלם עוד מס בארץ.

בשביל SSD ב85 דולק, הייתי מזמין מSHIPTOP

פורסם

נראה לי שיהיה עדיף לשלוח דרך SHIPITO כי יהיה סיכוי נמוך יותר שתצטרך לשלם מע"מ. אם תשלח דרך אמזון, כמעט בטוח שתשלם מע"מ כי זה מעל 75$.

פורסם

מה זה SHIPITO? לא עדיף BUY2USA?

פורסם
אבל זה מוצר סיני, אין פחד שהוא יעשה בעיות, שיתפגר אחרי זמן קצר וכו'? וחוץ מזה, יש קיבולת נמוכה יותר? אני מעדיף משהו קומפקטי יותר.

אגב, איך אתה יודע שזה מקורי?

לא יודע אם ב geekbuying (אין לי ניסיון עם החנות) זה מקורי אבל ב DX יש מקורי בערך באותו המחיר. XIAOMI אולי חברה סינית אבל היא ממש לא "זבל סיני", יש סיבה למה החברה הזו כל כך מהר גדלה להיות יצרנית המכשירים הסלולריים השלישית בגודלה בעולם. המוצרים שלהם לרוב באיכות מאוד גבוהה וגם על המוצר הזה יש דיי הרבה ביקורות חיוביות.

בקשר לקטן יותר, יש להם גם דגם של 5200mAh (חצי גם בגודל הפיזי) שעולה 14$ ובקרוב דגם דקיק של 5000mAh שיעלה משהו כמו 10$.

פורסם
מישהו הזמין פעם משהו מ-bhphoto האלה? הם אמינים? איך שירות הלקוחות שלהם? אני מתלבט אם להזמין מהם משהו כי דרכם לא כתוב שיש מס מקומי, ודרך אמזון כן יש.

B&H זה ברוך וחיים. שני יהודים טובים מניו-יורק עם חנות כלבו מדהימה. הם החנות הכי חזקה במנהטן. אתה בניו-יורק וצריך ציוד צילום? סיי נו מור..

B&H.jpg

פורסם

אין על החרדים של אמריקה:D

פורסם

איזה כיף לראות :)

פורסם

מחיר מעולה על פניו.

איך הכרטיס של zotac? זו חברה טובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים