עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בחו"ל.

Featured Replies

פורסם

כל עוד זה נשלח על ידי חברת שליחויות, ומחיר המוצר עובר את רף המע"מ (במקרה הזה זה עובר כי זה 109$), נראה לי שזה בטוח עובר במכס ואז צריך לשלם את המע"מ. אם זה נשלח דרך דואר רגיל, באמצעות shipito למשל, אז יש פחות סיכוי שייתפס במכס.

• תגובות 1k
  • צפיות 613k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
לפי מה שאני קראתי והבנתי

אמאזון משתמשים בחברות שליחויות אשר תמיד משלמות את המכס.

אם המכס נמוך יותר מחזירים את הכסף

אם המכס גבוה יותר, אמאזון סופגים את זה.

חיובי.

זה סוג של יתרון וחסרון, מצד אחד אתב בטוח שמה שאתה משתלם זה הכל, בלי הפתעות בכניסה לארץ.

מצד שני יש סיכוי שהחבילה לא תעצר במכס ולכן אתה יכול לחסוך את העלויות של אמזון. זה ממש משתלם לדוגמא במוצרים גדולים ויקרים. פחות משתלם במוצרים של 30-80$

פורסם

מישהו פה הזמין אוזניות והחזירו לו את כל הכסף אבל כניראה שהאוזניות עצמן היו פחות מ 75$ ולא ספרו את המשלוח בחישוב מע"מ (שזה המצב התקין אבל בארץ אי אפשר לדעת). בכל מקרה הם עובדים עם i-parcel שנקנו לא מזמן על ידי UPS, לישראלים זה טוב כי UPS בארץ יחסית סבבה.

פורסם

ועוד קצת הומור :)

פורסם

בעוד כדקה יתחיל מבצע על :Philips Fidelio X1

http://www.amazon.com/gp/product/B00B3QD94O/ref=gb1h_img_c-2_6282_7789d1c2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-2&pf_rd_r=1TJ8ZP5BHRAM8JSTSS6V&pf_rd_i=20&pf_rd_p=1980506282

שווה לעקוב למי שמעוניין...

עריכה: 180$. לא רע בהתחשב בזה שהמחיר הממוצע שלהן עומד על כ-280$ בד"כ.

פורסם

מישהו הצליח להירשם ל- Visa Checkout עם כ.א. ישראלי?

הרבה דילים מתפספסים לי.

פורסם

אוזניות של הרמן קרדון בדיל שנראה טוב מאד: http://www.amazon.com/gp/product/B00A3RVNXI?ref_=sr_1_1&qid=1417191521&sr=8-1&keywords=kardon%20cl&pldnSite=1

פתחתי עכשיו עוד בקשה ב JETLEAP, הובלה 12$ עבור אוזניות ומישהו כבר נענה. לצערי לא בזמן ל 598, אבל נראה כי עכשיו יש לי הובלה בסטנדביי תכלס לכל מה שאני רוצה. אגב אפשר לשנות את הסכום שאתם מוכנים להציע גם אחרי שפרסמתם. כלומר, אפשר לנהל משא ומתן עם המוביל ולסכם על סכום אחר, להזין את הסכום שסוכם ורק אז לאשר את המוביל. :)

פורסם

יש לי שאלה למי שיודע: אם אני מזמין מוצר מאמזון שעולה 74.98$, ועל המשלוח שלו אל המחסנים של BUY2USA בארה"ב יש תוספת מס מקומי של 5.25$, האם אצטרך לשלם עליו מע"מ כאשר BUY2USA ישלחו אותו לארץ?

פורסם

כן.

פורסם

אתה בטוח ב-100%? העניין הוא שבתכלס המוצר עצמו עולה פחות מ-75$, התוספת היא רק על מס מקומי של ניו ג'רזי. המשלוח עצמו חינם בארה"ב. אתה חושב שהמס הזה נלקח בחשבון בחישוב המע"מ??

פורסם

כן, זאת החשבונית שהם/אתה מצהיר עליה. לפעמים דולר בודד דופק עסקה ממש משתלמת.

פורסם

החבילה שלי הגיעה מניואג למוביל ב NY, לא היה צריך לשלם שקל נוסף (שווי של כמה מאות דולרים). לכל תוהי המיסים למיניהם. כמובן זה לא מכליל על כל המקרים.

פורסם

----

פורסם
הזמנתי עכשיו כרומקאסט דרך אמזון.

כולל מיסים יצא 100 שקל.

השילוח יהיה דרך shipito

בדיוק הזמנתי גם ויצא לי 100 שקל.

אתה אולי יודע כמה יעלה המשלוח מ shipto?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים