עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בחו"ל.

Featured Replies

פורסם

עוד מבצע חם ביותר ! HD598 של סנהייזר ב99$ (לא הספקתי לבדוק משלוח): http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Over-Ear-Headphones/dp/B0042A8CW2/ref=lh_ni_t?t=slickdeals&tag=slickdeals&ascsubtag=0be23b26497342928729fe37e056cc9d&sdsrc=staff&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

כנראה האוזניות הטובות ביותר שיש עכשיו תמורת 100$. מבצע מדהים.

נראה לי שאני מזמין לי כאלה.. הרבה זמן רציתי אותן. :)

עריכה: אין משלוח בינלאומי.. ממש מעצבן שצריך לשלח דרך BUY2.

• תגובות 1k
  • צפיות 613k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדי ymac הקדים אותך טיפה למעלה :P

פורסם

דרך BUY2, העסקה מכפילה את עצמה במחיר. צריך למצוא דרך להביא את זה בגג 400 שקל. פרסמתי ב JETLEAP. :)

פורסם

דרך SHIPITO יצא לכם משלוח של 12$ בערך , גם משתלם.

פורסם

עד עכשיו זה הבלאק פריידי הכי חלש שאני זוכר..

המבצעים של לפני הבלאק פריידי של ניואג וכו' כבר עדיפים

פורסם
דרך BUY2, העסקה מכפילה את עצמה במחיר. צריך למצוא דרך להביא את זה בגג 400 שקל. פרסמתי ב JETLEAP. :)

אשמח אם תעדכן מה הדרך הכי משתלמת. נראה מבצע מעולה.

פורסם

מישהו רואה מבצע על כרטיס מסך?

רוב המבצעים לכרטיסי מסך לא רלוונטיים לנו כי הם מערבים REBATE אבל אולי היום יופיע משהו. איזה price match מטורף באמאזון? :D

(התקציב שלי עד 1000 ש"ח)

פורסם

חבר'ה אני מעוניין לקנות Kindle שעכשיו במבצע באמזון ב50$, הבעיה היא כמובן המשלוח לארץ, איך הכי משתלם לי להביא אותו?

פורסם

וואייייייי איזה בעסה עם ה-HD598! קפצתי מהכיסא כשראיתי את המחיר הזה אבל תוך שנייה עבר לי בראש שזה יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי:angryfire:

פורסם

איך ניתן להזמין מNEWEGG?

יש חברת שילוח, חבל לפספס את הSSD של OCZ ב80 דולר. זו מציאה

פורסם
איך ניתן להזמין מNEWEGG?

יש חברת שילוח, חבל לפספס את הSSD של OCZ ב80 דולר. זו מציאה

שאלתי את דיל טס במייל. מחכה לתשובה.

פורסם

כדאי להזמין כרטיס זיכרון או SSD מחול ? מה עושים במקרה של אחריות? נכון אומנם הסיכוי לכך נמוך אך לא חסר כוננים שנפטרו מיד או שבועיים אחרי שהפעילו אותם לראשונה

לגבי האוזניות של Sennheiser HD 598 , הם יתאימו להקלטות ומוניטור ? אני מנגן בגיטרה חשמלית וצריך אוזניות טובות לחבר למחשב , אשמח להמלצה ממי שמבין.

פורסם

אני חושב שלהקלטות צריך אוזניות סגורות...הסנהייזר פתוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים