עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בחו"ל.

Featured Replies

פורסם
אם קונים למשל כונן SSD מאמזון ויש בו תקלה, מה עושים? שולחים אותו לחו"ל? מה המחיר של דבר כזה?

אם אני לא טועה יכולות להיות גם בעיות עם המכס כאשר המוצר חוזר לארץ, בייחוד אם הוא חמק מהמכס ולא שילמת עליו מיסים כשקנית אותו.

לא הייתי דואג יותר מדי. יש חברות שישלחו לך חדש עד הבית ויש כאלה שיבקשו שתשלח להם ורק אז הם ישלחו לך. בכל מקרה אתה אמור להיות מכוסה.

• תגובות 1k
  • צפיות 613k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני קניתי מאמזון דרך buyamerica. מכונה קטנה והגיעה D.O.A

שלחתי להם הודעה אבל טרם ענו לי.

פורסם
אם קונים למשל כונן SSD מאמזון ויש בו תקלה, מה עושים? שולחים אותו לחו"ל? מה המחיר של דבר כזה?

אם אני לא טועה יכולות להיות גם בעיות עם המכס כאשר המוצר חוזר לארץ, בייחוד אם הוא חמק מהמכס ולא שילמת עליו מיסים כשקנית אותו.

חלק מהחברות יבקשו ממך לשלם על המשלוח וחלק ישלחו על חשבונן.

יש חברות עם מוקדי שירות בארץ.

אם לא שילמת מכס שכקנית תצטרך לשלם מכס אם ייתפס ואולי יעשו לך בעיות עם זה שלא שילמת בפעם הראשונה.

פטריוט מימשו לי אחריות (ועוד בארץ) על DOK שנקנה מאיביי.

כנראה מקרה מיוחד.

רוב היצרניות לא ממשות אחריות מאיביי כי זה לא מוכר מורשה, אתה לא יכול לדעת מה עבר על המוצר בין המוכרים ובדרך ולפעמים זה בכלל מוצר גנוב.

פורסם

חברים אני מחפש קירור למעבד שמתאים גם לתושבת 775 וגם לתושבת 1150. אם תראו משהו מומלץ במחיר טוב. אל תשכחו לעדכן

פורסם

קירור מים.. EK יוצאים בבלק פריידי הראשון שלהם, המבצעים מתחילים ב 1 בלילה (שעון ישראל):

* הם עושים שילוח לישראל, ואגב לא שילוח יקר בכלל !

10418408_768000786587288_7602431860995498246_n.jpg?oh=a9df3d96aa9fb20a0bcc9b22109b93be&oe=550FE05B&__gda__=1426370565_b5f77317f719fa3db6af2a7050724e55

פורסם

הלילה?

פורסם

לא, בבלק פריידי 2015. בטח שהלילה. :)

פורסם

כנראה מקרה מיוחד.

רוב היצרניות לא ממשות אחריות מאיביי כי זה לא מוכר מורשה, אתה לא יכול לדעת מה עבר על המוצר בין המוכרים ובדרך ולפעמים זה בכלל מוצר גנוב.

לא יודע מאיפה הבאת את המידע הזה, לא חסר חברות חומרה שמבינות שעדיף לתת שירות RMA הולם, לרוב חברות שמיצרות זיכרונות לא עושות בעיה (במיוחד אם עברו פחות מ 3 שנים מאז שהמוצר יצא מהמפעל), גם EVGA לא עושים בעיות. אם אתה מתרחק מדברים אחרים אז יש לך גם את KOSS ואת leatherman שלא מעניין אותם מאיפה אתה קונה, אם יש לך מוצר שלהם הם יתקנו אותו.

עוד משהו שחשוב לזכור, יש הרבה חנויות ב EBAY שהם כן מוכרים מורשים ואם לחנות יש סטוקים גדולים כנראה שזה לא גנוב (במקרה של החנות הזו הסטוק מתחדש אז כנראה שאין להם בעיית מלאי). יכול מאוד להיות שמדובר בחנות מוזלת של חנות קיימת ב EBAY, ראיתי מקרה דומה עם שעונים שחנות פתחה משתמש נוסף עם מחירים מוזלים. חנות בלי ביקורות הרבה פעמים מרחיקה משתמשים שלא יודעים מה קורה וכך ההנחה ממושת יותר על ידי משתמשים חוזרים.

פורסם

אני לא מדבר על חנויות RETAIL באיביי,כמו NEWEGG או TIGERDIRECT,אני מדבר על מוכרים כאלו,כמו המוכר שאנחנו מדברים עליו,שהוא חדש לגמרי ואין לך שום מידע עליו או מיהו הספק שלו.

כשתבקש RMA מסמסונג,שידועים בצרות עם מימוש אחריות,והם ישאלו אותך מאיפה קנית ותגיד להם מאיביי זה כבר מעלה אצלם נורה אדומה.

הם לא ישמחו בלשון המעטה לעזור לך. יכול להיות שהמוכר לא שלהם ושהוא OEM ולך תוכיח להם את זה.

אני רק נתתי את דעתי ואמרתי שאני לא הייתי קונה משם,ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

פורסם
  • מחבר
משקפי OAKLY ב49.99$. משלוח חינם בתוך ארה"ב מעל 50$. יוצא משהו באיזור 70$ לארץ דרך SHIPYTO.

מעולה.

פורסם

מה הדרך הזולה והנוחה ביותר להזמין אותן?

פורסם
  • מחבר

SHIPITO יוצא 6$ משלוח + 4.5$ ביטוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים