פורסם 2004 במרץ 1621 שנים כבר 3-4 אנשים התלוננו על בעיות נפוצות במסך הזהאני רוצה לעשות רשימה גדולה של הכל (בהמשך אני יסביר למה)אני יתחיל בזה שהקווים בצדדים לא ממש ישרים, גם שאני מנסה לסדר את זה מהתפריט זה לא הולך - אבל בחנות זה פתאום הסתדר (מה פה קורה פה)הקו העליו והצדדים משוכים, מה שאומר שאם אני שם אייקון במסגרת של המסך הם לא יראו כמו אייקון באמצע המסךלפעמים יש גל צבע אדום\סגול חלש למעלהשמזיזים חלון למעלה למטה המסך מתרחב ומתקווץ (אותו דבר שעוברים מחלון קטן לחלון על כל המסך)אני זוכר שהיו עוד דברים זה דיי דחוף וחשוב מאוד אז כל מי שהיה לו את המסך שבבקשה יוסיף.תודה רבה
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים יש לי מסך דומה אני יוסיף בעיות1. גם לי יש אדום לפעמים למעלה, תזיז אותו מליד כל דבר, אסור ששום דבר יהיה לידו2. הקווים לא ישרים ברזולוציה הגבוהות, אבל עדיין לא נראה לעין אם מכוונים טוב3. צידי המסך לפעמים "מתים" לאיזה כמה דקות וחוזריםאני לא יודע איפה אפשר לתקן את כל זה בכלל, גם צריך לסדר לשלי את הבהירות מהנגד בפנים..אין לי מושג למי לפנות איתואתה יודע אולי?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים תגיד יש את זה גם בlg f700p ? כי אני רוצה לקנות אותו והאם זה שהוא שטוח גם מפנים וגם מבחוץ נותן איכות תמונה טובה יותר?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר מה שהבן אדם הראשון אמר זה נכון אבל אי אפשר לתקן את זה או לכווןהאדום לא קשור וגם במעבדה ראו את זה. מה אתה מצפה שאני יעיף את כל החדר החוצה ישאר רק עם המחשב בגלל המסך המסריח הזה?ובקשר לבן אדם השני.. ב F700P אין את הבעיות האלה
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר ומה אתה בדיוק רוצה להגיד בזה?אנשים מוסיפים הודעות שלא תורמות ולא קשורות בנושא התארד, למה זה טוב?
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים ומה אתה בדיוק רוצה להגיד בזה?אנשים מוסיפים הודעות שלא תורמות ולא קשורות בנושא התארד, למה זה טוב?הוא ענה לי לא לך
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים מחבר זה עדיין לא ממש קשור לתארד ולא עוזר לשאלה המרכזיתשאלת שאלת ביניים עניתי לך ובזה סיימנולא צריך להגרר לנושאים אחרים שלא קשורים לסיבה שהתארד נפתחלמי שיש מה להגיב בקשר להודעה המקורית שלי אני אשמח לשמועתודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.