עבור לתוכן

נראה לי שהמהירות של הFX5200 שלי נמוכה

Featured Replies

פורסם

פאקינג שיט :o

גם 64 ביט, גם מוחלש ב-140 מה"צ, ידידי, אכלת אותה!

פורסם
  • מחבר

סתכלו, אני יכול להעלות את המהירות ל400 ע"י התוכנה של גינוורד (האיקון של ה-X הלבן אדשום ליד השעון).

והמקסימום זה 450...

אבל בהגדרות SAFE MODE זה יורד ל250/266

פורסם

זה עדיין 64BIT ואתה כנראה לא מבין את זה , אני אומר שתלך לקבל את הכסף שלך בחזרה, תגיד שהכרטיס לא מתאים למחשב שלך , ותקנה במקומו R9000PRO מזיגזאג...

פורסם

במשחק (במקרה הזה NFS) אין אפשרות לקבוע את הפילטרים.

להשאיר את זה על application controlled ?

אם יש משחק שאין בו אפשרות לקבוע זאת אז תקבע בדרייברים. אם יש במשחק אז תבחר בapplication controlled ותשנה במשחק עצמו

פורסם
  • מחבר

זה עדיין 64BIT ואתה כנראה לא מבין את זה , אני אומר שתלך לקבל את הכסף שלך בחזרה, תגיד שהכרטיס לא מתאים למחשב שלך , ותקנה במקומו R9000PRO מזיגזאג...

עזוב עכשיו את הביטים, אני מדבר על המגהרצים......... (ראה הודעה אחרונה)

פורסם

וואו, אז אתה תוכל להעלות את המה"צ למהירות סטוק של הכרטיס.

כולי התרגשות

:P

כנראה שאתה לא מבין שדפקו אותך וחזק, נתנו לך כרטיס עם 64 ביט שזה האמאמאמא של החלש, יש לך פה כרטיס יותר חלש מג'יפה MX, ועוד עם מהירויות של ג'יפה 2!

אני מעריך שהוא די חדש, רוץ מהר למי שנותן תאחריות ותדרוש החלפת כרטיס לאחד עם מהירויות נורמליות או שיחזירו לך תכסף (האופציה העדיפה).

פורסם
  • מחבר

טוב תודה.

רק אם מישהו יכול ליעץ לי איך בדיוק להסביר את זה...

כאילו מישהו כבר נתקל במצב כזה??

ואיך אני יכול להוכיח שבאמת המיהרות נמוכה. (חוץ מהתוכנה ההיא)

אם מישהו יכול להביא לי קישור לאתר רשמי שכתוב בו על מהירות השעון לכרטיס מבוסס FX5200

פורסם

www.gainward.com

תבחר את הדגם המדויק של הכרטיס שלך.

בקשר למהירות, תבדוק איפה שאתה רוצה, כל גירסה של ה-5200 לא משנה בעלת כמה ביטים או בעלת איזה באנדל, חייבת להיות במהירויות סטוק של 250 ליבה 400 זכרונות מינימום.

להסביר? עם ישראלים זה יעבוד בצעקות, אבל תנסה קודם כל בדיבור ועל זה שיש לך כרטיס פגום עם החלשה גדולה במהירות הרגילה שלו.

פורסם
  • מחבר

יצא לי לחשוב על זה

ויכול להיות שגינוורד החליוש את הכרטיס בעזרת התוכנה הזאת כדי שהוא יהיה במצב של safe mode בהגדרות הרגילות שלו.

בחוברת של הכרטיס הם כותבים שניתן להגביר את המהירות של הכרטיס וחשבתי שאולי הכוונה שלהם היא שהמשתמש יעלה את המהירות אם יש לו צורך בכך...

כי הרי האם יש עוד חברות שמקבלים עם הכרטיס שלהם תוכנה של "אובר קלוק"?

מחר בכל אופן, אני אסיר את התוכנה ואראה אם המהירויות של הכרטיס ישארו קבועות או אולי ישתנו למנהירויות סטוק כפי שהן אמורות להיות...

פורסם

אני קיבלתי עם ה-5200 של אסוס שלי תוכנת OC... והמהירות היא עדיין סטוק.

לא משנה מה, המהירות הרגילה של הכרטיס חייבת להיות לא פחות מ-250\400, כמה פעמים אפשר להגיד את זה... :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים