עבור לתוכן

אזרחים צייתנים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני דווקא שואל שאלות, אתה זה שמזדעזע מהם.. :lol:

פורסם

עוד דיון חסר תועלת של שמאל סהרורי vs ימין קפיטליסטי ואוהב הארץ

פורסם

כל הכבוד! זיהית שאני לא אוהב את השלטון הנוכחי ושונה ממך, אבל לא חידשת כאן דבר. אגב, בקשר לסעיף השני, אם תלמד עוד קצת, תבין שאני צודק אבל אז יהיה לך קשה להודות בכך. אני רק אציין שלא אמרתי שהם חיו חיי נוחות של בטן גב, אבל מצבם היה פי כמה וכמה יותר טוב ממצבם של יהודי אשכנז למשל.

הבעיה המרכזית היא שאנשים לא מוכנים להבין שיש כאן בעיות, לכן אין לי ברירה, אלא להציג לך את הבעיות. פתרונות יש, אך לא כאלה שהשלטון מוכן ליישם כי זה נוגד את האג'נדה המלחמתית שלו. קשה, אבל זה המצב.

זיהיתי הרבה יותר.................

בהשוואה ליהודי אשכנז מצבם היה טוב יותר, אין ספק.

אך אתה כתבת:

אז אני רוצה להזכיר לדורון ברגר כי מיליוני יהודים מארצות ערב והאיסלם עלו לארץ ישראל

לא משום שרצחו בהם, גזלו אותם או שדדו את רכושם

שזהו שקר מוחלט בהחלט!!!

יהודי ערב נירצחו, ילדיהם נחטפו, הם גורשו ממקום למקום, הושפלו באופן קבוע,

חייהם ורכושם היו הפקר אלא אם היו בני חסות של שליט חזק לזמן קצר,

הם אוסלמו בכוח, בנותיהם ונשותיהם נאנסו....

תמיד קשה לי להודות בשקרים, כי אני קול האמת בלבד.

אני נוהג כפי שאתה דורש, אזרח חוקר ושואל. לא אזרח הבולע תעמולה.

לפלוט בעיות בצרורות יכול כל זב ומצורע.

העיקר הוא למצוא את המקור לבעיות, ולהציע פיתרונות מעשיים.

השלטון לא מיישם, כי איננו יודע מה ליישם, מה למשל ילמד השלטון מדבריך...כלום.

ראית אזרחים היודעים להבחין בבעיות, להבין את מקורן, ומציעים פיתרונות מעשיים?

לא ראית...

אז איך אתה רוצה שהשלטון יראה...הרי גם הוא מגיע מתוך אותם אזרחים ולא מכוכב אחר.

אין ניסים בפוליטיקה, אי אפשר להכניס גזר לעוגה ולקבל עוגת שוקולד...

העוגה תמיד תצא לפי המרכיבים שהוכנסו בה.

האג'נדה של התגוננות מפני הרוצחים הערבים הקמים עלינו לכלותינו.

החיים קודמים לכל.

פורסם

פילון, אם תלמד היסטוריה אז תדע שהערבים המוסלמים במזרח התיכון היו בני בריתו של היטלר. השואה הגיעה גם לחלק ממדינות ערב בהם הוציאו להורג יהודים ערבים בעזרתם של המוסלמים. פשוט לא מדברים על זה הרבה אבל החבר התונזאי שלי סיפר לי.

אגב אם הנאצים היו מנצחים כל הערבים היהודים היו עושים בטן גב במחנות השמדה. הנאצים לא היו פוסחים עליהם. אז אוליי בחלומך הנאצים מנצחים ומדינת ישראל לא קמה.

אגב, אם כבר אתה בקטע של להילחם בממסד. הנה אני מציג לך תהיה שאני בטוח שלא חשבת עליה מעולם.

מדוע המין האנושי צריך לשרוד? האם לא קיימת אפשרות שבה אנו מכחידים את עצמנו מרצון? אם כל כך רע בישראל ובעולם למה לא להכחיד את המין האנושי? האם לדעתך היהודים האשכנזים והאמריקאים כל כך רעים וכל שאר "העמים" כל כך טובים שכשהם ישלטו בעולם אז כל הרשע והשחיתות יעלמו? אוליי הרשע והשחיתות הם מין הטבע האנושי והפתרון היחיד לשים קץ לסבל הוא להשמיד את המין האנושי?

אגב יש דרך נפלאה לקדם את הרעיון הזה בזה שאתה מנסה להגביר את חתימת הפחמן הדו חמצנית שלך. כל אדם יכול לתרום תרומתו להכחדת המין האנושי בדרך לתחנת הדלק.

תחשוב על זה.

אני יודע שאתה תתפלץ מזה כי זה נוגד את כל החזון הליברלי של שלום עולמי ושכול העולם יחיה בהרמוניה ובשלווה ולכולם יהיה אוכל ומים נקיים והעולם ימשיך להשפריץ ילדים.

אז מה אתה אומר? האם אתה בעד הכחדת המין האנושי בדרכים לא אלימות? כדאי לך, גם ככה רוע האדם מינקותו. או שאתה רק בעד הכחדת האנשים שאתה שונא? מה שחושף את עורך האמיתי ואת הדעות שבתוך ליבך שאינך מגלה ועושה כל מיני תרגילי קרקס כדי להתחבב על אלה שתוכל לנצל למזימותיך.

הרי ידוע שהשמלאנים מרבים לעסוק בתחכים ומזימות מכיוון שאם הם היו אומרים את האמת היו רואים את פרצופם האמיתי והמכוער.

מעניין אם פיל פילון כתב החדשות הדגול ברח מהדיון...

נערך על-ידי Sargon

פורסם
  • מחבר
זיהיתי הרבה יותר.................

בהשוואה ליהודי אשכנז מצבם היה טוב יותר, אין ספק.

אך אתה כתבת:

שזהו שקר מוחלט בהחלט!!!

יהודי ערב נירצחו, ילדיהם נחטפו, הם גורשו ממקום למקום, הושפלו באופן קבוע,

חייהם ורכושם היו הפקר אלא אם היו בני חסות של שליט חזק לזמן קצר,

הם אוסלמו בכוח, בנותיהם ונשותיהם נאנסו....

תמיד קשה לי להודות בשקרים, כי אני קול האמת בלבד.

אני נוהג כפי שאתה דורש, אזרח חוקר ושואל. לא אזרח הבולע תעמולה.

לפלוט בעיות בצרורות יכול כל זב ומצורע.

העיקר הוא למצוא את המקור לבעיות, ולהציע פיתרונות מעשיים.

השלטון לא מיישם, כי איננו יודע מה ליישם, מה למשל ילמד השלטון מדבריך...כלום.

ראית אזרחים היודעים להבחין בבעיות, להבין את מקורן, ומציעים פיתרונות מעשיים?

לא ראית...

אז איך אתה רוצה שהשלטון יראה...הרי גם הוא מגיע מתוך אותם אזרחים ולא מכוכב אחר.

אין ניסים בפוליטיקה, אי אפשר להכניס גזר לעוגה ולקבל עוגת שוקולד...

העוגה תמיד תצא לפי המרכיבים שהוכנסו בה.

האג'נדה של התגוננות מפני הרוצחים הערבים הקמים עלינו לכלותינו.

החיים קודמים לכל.

זאת הבעיה. השלטון הוא המשך ישיר לאלה שביצעו פשעים עוד לפני כן. בוודאי שיהיה קשה להודות באשמה כשלך או לאבותיך יש חלק בפשע נורא.

אף אחד לא אמר שיהודי ערב והאיסלאם חיו כמלאכים בארצם, אך בינם ובין הערבים הייתה הפריה הדדית, הרבה יותר ממה שהיה בארצות אשכנז. עד המאה ה- 13-14 אין בכלל יצירה אשכנזית ורובה בכלל נמצאת ב- 200 שנה האחרונות. עקב כך אחד הקריטריונים לבחירת האישים שיופיעו על השטרות היו רק מהמאה האחרונה.

יותר חשוב מהשלטון הוא העם שצריך להבין שיש כאן בעיה ואי אפשר לומר על כל דבר אמן. זאת מבחינתי התחלה טובה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

פילון, אם תלמד היסטוריה אז תדע שהערבים המוסלמים במזרח התיכון היו בני בריתו של היטלר. השואה הגיעה גם לחלק ממדינות ערב בהם הוציאו להורג יהודים ערבים בעזרתם של המוסלמים. פשוט לא מדברים על זה הרבה אבל החבר התונזאי שלי סיפר לי.

אגב אם הנאצים היו מנצחים כל הערבים היהודים היו עושים בטן גב במחנות השמדה. הנאצים לא היו פוסחים עליהם. אז אוליי בחלומך הנאצים מנצחים ומדינת ישראל לא קמה.

אגב, אם כבר אתה בקטע של להילחם בממסד. הנה אני מציג לך תהיה שאני בטוח שלא חשבת עליה מעולם.

מדוע המין האנושי צריך לשרוד? האם לא קיימת אפשרות שבה אנו מכחידים את עצמנו מרצון? אם כל כך רע בישראל ובעולם למה לא להכחיד את המין האנושי? האם לדעתך היהודים האשכנזים והאמריקאים כל כך רעים וכל שאר "העמים" כל כך טובים שכשהם ישלטו בעולם אז כל הרשע והשחיתות יעלמו? אוליי הרשע והשחיתות הם מין הטבע האנושי והפתרון היחיד לשים קץ לסבל הוא להשמיד את המין האנושי?

אגב יש דרך נפלאה לקדם את הרעיון הזה בזה שאתה מנסה להגביר את חתימת הפחמן הדו חמצנית שלך. כל אדם יכול לתרום תרומתו להכחדת המין האנושי בדרך לתחנת הדלק.

תחשוב על זה.

אני יודע שאתה תתפלץ מזה כי זה נוגד את כל החזון הליברלי של שלום עולמי ושכול העולם יחיה בהרמוניה ובשלווה ולכולם יהיה אוכל ומים נקיים והעולם ימשיך להשפריץ ילדים.

אז מה אתה אומר? האם אתה בעד הכחדת המין האנושי בדרכים לא אלימות? כדאי לך, גם ככה רוע האדם מינקותו. או שאתה רק בעד הכחדת האנשים שאתה שונא? מה שחושף את עורך האמיתי ואת הדעות שבתוך ליבך שאינך מגלה ועושה כל מיני תרגילי קרקס כדי להתחבב על אלה שתוכל לנצל למזימותיך.

הרי ידוע שהשמלאנים מרבים לעסוק בתחכים ומזימות מכיוון שאם הם היו אומרים את האמת היו רואים את פרצופם האמיתי והמכוער.

מעניין אם פיל פילון כתב החדשות הדגול ברח מהדיון...

דבר ראשון אחד השותפים של הנאציזם הייתה התנועה הציונית. התנועה הזאת והשימוש במילה ציוני מבחינתי משולל כל יסוד. התנועה הציונית ביצעה פיגועים נגד יהודי עיראק, חטפה את ילדיהם של עולי תימן ושאר עולים ממדינות נוספות ושדדה את כספם של העולים החדשים.

החזון של מדינה אירופאית במזרח התיכון הוא של התנועה הציונית שכלל את יהודי אירופה ולא את יהודי המזרח, אך רק לאחר שהתברר כי אין מספיק אשכנזים בארץ, הכניסו לתמונה ובעורמה את הבאת יהודי ארצות האיסלאם לכאן תוך ניצולם בכל אספקט קיים ומחיקת תרבותם. בוא לא נשכח שהתנועה הציונית ניסתה לשתף פעולה עם הנאצים ואחרי המלחמה היא פקפקה ביהדותם של יהודי המזרח אך לא פקפקה ביהדותם של יהודי אירופה מה שגרם לכך שהרבה מאוד נאצים הסתננו לישראל ואף קצינים נאצים שירתו בצה"ל בתור קצינים (פירוט תמצא בספרו של איתן הבר "המרגלים"). אז בוא לא ניתמם.

הכחדה כלשהי בעולם חייבת להיות. חוקרים בדקו ומצאו כי כל כמה מיליוני שנים ישנה הכחדה המונית ולאחריה החיים מתחדשים. זה שרע בישראל לא אומר שצריך להשמיד את המין האנושי משום שהטבע כבר יעשה זאת, אפשר פשוט לחיות קצת יותר טוב ואז הכל יהיה בסדר.

פורסם

לא מגיע לבני האדם לחיות טוב. בני האדם הם יצורים מרושעים, בין אם נאצים ובין אם מלאכים ערבים תמימים כדברייך.

ואני מדבר על הכחדה במאתיים השנים הקרובות, לא בעוד מיליוני שנים. (חחח אין סיכוי למין האנושי לשרוד יותר מ10000 שנה אתה מדבר איתי על מיליוני שנים).

יש גם הרבה אנשים בעולם שלא היה מפריע לי לו היו מתים בעינויי תופת. למשל חלק מהשמאלנים.

אוקיי, אז אתה לא רוצה פה את האשכנזים. בסדר. אתה רוצה מדינה פלסטינית. אתה יודע מה? אף אחד לא שואל אותך. כדור הארץ לא שייך לאף אחד. הרמתי אתמול אבן ולא היה רשום עליה מאחורה פלסטין אז אני לא יודע למה אתה חושב שהמזרח התיכון שייך רק לערבים. כאילו שיש לכם זכויות דם על המזרח התיכון אבל זה בסדר שמליוני ערבים מהגרים לאירופה.

אם יש הרבה אנשים כמוך במדינת ישראל אז כבר עדיף שלכולם יתקלף הבשר מהעצמות במלחמה גרעניתי עם אירן, כי ממש אין לי חשק שהמדינה הזאת תשרוד עם אנשים כמוך.

אז יש כל מיני אפציות. הכחדת המין האנושי בעוד מאתיים שנה בגלל ההתחממות הגלובלית.

או מוות ביסורים בשואה גרעינית במלחמה נגד אירן.

שתי האופציות מבורכות. העיקר שאנשים כמוך יסבלו.

עריכה: כל ילד צריך להקשיב לשיר הזה:

נערך על-ידי Sargon

פורסם
זאת הבעיה. השלטון הוא המשך ישיר לאלה שביצעו פשעים עוד לפני כן. בוודאי שיהיה קשה להודות באשמה כשלך או לאבותיך יש חלק בפשע נורא.

אף אחד לא אמר שיהודי ערב והאיסלאם חיו כמלאכים בארצם, אך בינם ובין הערבים הייתה הפריה הדדית, הרבה יותר ממה שהיה בארצות אשכנז. עד המאה ה- 13-14 אין בכלל יצירה אשכנזית ורובה בכלל נמצאת ב- 200 שנה האחרונות. עקב כך אחד הקריטריונים לבחירת האישים שיופיעו על השטרות היו רק מהמאה האחרונה.

יותר חשוב מהשלטון הוא העם שצריך להבין שיש כאן בעיה ואי אפשר לומר על כל דבר אמן. זאת מבחינתי התחלה טובה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

דבר ראשון אחד השותפים של הנאציזם הייתה התנועה הציונית. התנועה הזאת והשימוש במילה ציוני מבחינתי משולל כל יסוד. התנועה הציונית ביצעה פיגועים נגד יהודי עיראק, חטפה את ילדיהם של עולי תימן ושאר עולים ממדינות נוספות ושדדה את כספם של העולים החדשים.

החזון של מדינה אירופאית במזרח התיכון הוא של התנועה הציונית שכלל את יהודי אירופה ולא את יהודי המזרח, אך רק לאחר שהתברר כי אין מספיק אשכנזים בארץ, הכניסו לתמונה ובעורמה את הבאת יהודי ארצות האיסלאם לכאן תוך ניצולם בכל אספקט קיים ומחיקת תרבותם. בוא לא נשכח שהתנועה הציונית ניסתה לשתף פעולה עם הנאצים ואחרי המלחמה היא פקפקה ביהדותם של יהודי המזרח אך לא פקפקה ביהדותם של יהודי אירופה מה שגרם לכך שהרבה מאוד נאצים הסתננו לישראל ואף קצינים נאצים שירתו בצה"ל בתור קצינים (פירוט תמצא בספרו של איתן הבר "המרגלים"). אז בוא לא ניתמם.

הכחדה כלשהי בעולם חייבת להיות. חוקרים בדקו ומצאו כי כל כמה מיליוני שנים ישנה הכחדה המונית ולאחריה החיים מתחדשים. זה שרע בישראל לא אומר שצריך להשמיד את המין האנושי משום שהטבע כבר יעשה זאת, אפשר פשוט לחיות קצת יותר טוב ואז הכל יהיה בסדר.

הפריות מבחנה לא מענינות אותי ואינן קשורות לענין בכלל....

הערבים התעללו ביהודים, חטפו, אנסו, רצחו, שדדו, ואיסלמו, כדרכם עד ימינו אלו.

אתה מוכר לי סחורה שיש לי, אני מכיר היטב את פשעי מפא"י בכלל וכלפי עדות המזרח בפרט.

אך מטרתך איננה תיקון הפשעים, מטרתך היא השמדת מדינת ישראל.

אתה רוצה לבצע את הפשעים שביצעו הגויים ביהודים באירופה ובארצות ערב.

ובכן, על אף הכל, מדינתו של העם היהודי היא נכס אדיר עבורינו ונשמור עליה בכל מחיר, מפני כל אויב, אנטישמי, ובוגד.

שבנו למולדתינו ההיסטורית כדי להישאר בה ולחיות בה.

שבנו לארץ האבות והאמהות, ארץ ציון וירושלים,

חזרנו לחברון, ירושלים, בית אל, שילה, ובית לחם...

אנו הולכים בשבילים ובמחוזות בהם צעדו מלכינו, שופטינו, ונביאינו....

רק עם ישראל יכול לחיות עם אבותיו הקדומים, כאילו הם כאן היום.

נצח ישראל לא ישקר

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים