פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים מחבר למרות שאף אחד לא אמר את זה- חוץ ממך איזה תוכנה זו? זה asus power4gear ? פשוט להסיר אותה לגמרי?
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים @Useful Idiot הייתה לי את אותה הבעיה בסוני שלי.הייתי צריך לבטל את זה באפשרויות החשמל של וינדוס, בדרייבר של אינטל ובתוכנת הבקרה של סוני. לקח לי שבועיים להבין למה זה לא מפסיק... אני ועוד אחד זה כבר כולנו זה היה אחרי העריכה, במקור כתבתי "הפוסטים האחרונים" נראה לי שזו התוכנה שצריך להעיף. כנסי אליה ותראי אם היא שולטת על משהו שנראה כמו צריכת חשמל. נערך 2014 באוקטובר 3111 שנים על-ידי RobotCop
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים תכל'ס כמעט נפלתי מהכיסא. סופר מתנצל אם טורטרת, אני לוקח צעד אחורה ונותן למישהו אחר לנסות. סופר בהצלחה. סופר שבת שלום
פורסם 2014 באוקטובר 3111 שנים חפשי אתהתוכנה Asus Power Management Utility ותסירי אותה.לא מצאת ? תתקיני מהקישור ואז תסירי אותה.http://asus-power-management-utility.software.informer.comולמה להאשים את אינטל ולא את אסוס ........................
פורסם 2014 בנובמבר 111 שנים מחבר תודה רבה שאתם סבלנים ועוזרים לי! אין לי זמן כרגע להתעסק עם זה אבל בשנייה שאנסה, אעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.