עבור לתוכן

כמה שווה Lenovo ThinkPad T61

Featured Replies

פורסם

שלום.

אשמח לחוות דעתכם מה השווי של מחשב Lenovo ThinkPad T61

החליפו כונן ל SSD 128GB

זכרון פנימי 4GB

מסך 15"

מעבד Intel2.4GHz

מותקן ווינדוס 8.1

תודה

פורסם

הוא "שווה" פחות ממה שרשמו לך פה, הרבה פחות עם כל ה"כבוד" לדגם.

זה מחשב מ-2007, שזה קרוב ל-8 שנים, במושגי מחשבים זה ה-מ-ו-ן.

הרכיב הכי שווה במחשב זה ה-SSD.

נערך על-ידי Chevy

פורסם

SSD או לא, לא שווה לדעתי יותר מ-300 ש"ח. זה כבר ענתיקה רצינית.

עדיף להוציא את ה-SSD ולהחזיר את הדיסק המקורי, ולמכור בנפרד.

פורסם

הT61 עדיין מחשבים מאוד פופולריים אצל מודרים של Thinkpads. המחשבים האלה תומכים בעד 8GB זכרון, מעבדים עד C2D 2.8GHZ וSATA2 לSSD, ועדיין יכולים לספק ביצועים מספקים. אבל אין בישראל קהילה של מודינג, ולכן כנראה לא תוכל לקבל עליו פה הרבה.

פורסם
  • מחבר

האמת, זה לא למכירה, אלא לקניה. ולא בשבילי, אלא בשביל גיסי...

המלצתי לו לקנות אותו בעד 1000 ש"ח, לפני שפרסמתי פה את הפוסט.

אבל אז הססתי לרגע, ורציתי 'חוות דעת שניה'.

בסוף הוא סגר על 700 ש"ח.

תודה על עצותיכם!

אם כבר העליתם את נושא המודינג, האם יש שדרוגים שכדאי לעשות לו?

פורסם

מבחינת חומרת בסיס - זה כבר די high-end ואין הרבה מה לעשות. 4GB זכרון יספיק למרבית השימושים הסטנדרטיים. אם גיסך צריך משהו מיוחד שדורש הרבה זכרון (למשל מכונות וירטואליות) אפשר לשדרג ל8GB, אבל משום שככל הנראה מדובר ב2X2GB, זה ידרוש קנייה של סטיקים של 2X4GB - וזו הוצאה לא כל-כך קטנה. אז לא הייתי קופץ לעשות את זה אלא אם רואים מעל לכל ספק שצריך.

הT61 תומך בSATA2 אבל הBIOS של לנובו נועל את זה על SATA1, מה שדי מגביל את הSSD. אפשר ומומלץ להתקין את הBIOS של Middleton (ראה פוסט זה עם קישור - לגרסה של הT61), שמבטלת את המגבלה. כמו כן היא מבטלת את הWhitelist של הכרטיס האלחוטי ואפשר להתקין כל כרטיס. אם הכרטיס האלחוטי הקיים הוא בתקן G - מומלץ להחליפו לאחד בתקן N.

עד כאן כל מה שחשבתי עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים