פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אני מרגיש מקופח שמשתמשי נבידיה שמחים לקבל דרייבר חדש (שיפורים בלאגן)אני רק שומע על ירידות בין כל דרייבר ודרייברשהגיע לי הכרטיס הביתה התקנתי 4.1שיצא 4.2 אמרו שיש ירידה באנדרגראונדשיצא 4.3 סלימן אמר שיש מלא בעיותבקיצור ולעניין איזה גירסא הכי טובה ?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים לא עדיף האומגה??? לי אישית יש רדאון 9800 פרו ושמעתי שיש מצב עם האומגה לעשות סופט-מוד ל-XT או משהו בסגנון..חוץ מזה, האומגה לא נותנים ביצועים טובים יותר מאשר הדרייברים של ATI???
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר לא רוצה לקחת סיכון עם זהיש מצב ליותר בעיות עם האומגה ובתחלס זה גם מבטל את האחריות - לא יודע איך יבדקו
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים לא עדיף האומגה??? לי אישית יש רדאון 9800 פרו ושמעתי שיש מצב עם האומגה לעשות סופט-מוד ל-XT או משהו בסגנון..חוץ מזה, האומגה לא נותנים ביצועים טובים יותר מאשר הדרייברים של ATI???מה זה ספוט מוד?שמע אני עשיתי בדיקה ב 3DAMRK להגסאות 4.2 ו 4.3 לא מצאתי כזה ההבדל גדול. אולי הבדל של 50 נק' לטובת 4.3 לא משהו רציני. בשלב הזה מה שבאמת משנה אם הם תיקנו באגים רצניים.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים לא יודע מה איתכם, אני נשאר עם 4.2, במיוחד אחרי שהייתי צריך לפרמט את המערכת כדי להיפטר מהזבל ש- 4.3 דחפו לי...
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים לא רוצה לקחת סיכון עם זהיש מצב ליותר בעיות עם האומגה ובתחלס זה גם מבטל את האחריות - לא יודע איך יבדקואולי יש מצב ליותר בעיות עם האומגה אבל אף אחד עדיין לא התלונן על בעיות כאלה, ואין שום קשר לאחריות על הכרטיס. האחריות שלך תתבטל רק אם תעשה נזק פיזי לכרטיס. כל דבר אחר האחריות מכסה.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר היה על זה תארד שלם קצת לפני שקניתי את הכרטיס מסךשחנויות מחשבים היו מוכרות במחיר סימלי אחריות למתקיני אומגה או ענארף מהואמרו שחלק מהדרייברים עושים בעיות לא יודע קיצר הפחיד אותי כל הקטע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.