עבור לתוכן

מתקפת האקרים

Featured Replies

פורסם

טוב האמת שאני לא באמת יודע מה בדיוק הבעיה, אבל אני מותקף ולא מצליח להגן על המחשב שלי. מחשבי מוגן ע"י קספרסקי הגנת אינטרנט 2015, ולמרות שהוא לא טוען לוירוסים או להתקות על מחשב, אני בכל זאת חושב שיש איזו מתקפה מבחוץ או משהו. וזה בגלל שיש לי קשיים בגלישה באינטרנט: קודם כל גוגל. כאשר אני מנסה להיכנס לגוגל, הדפדפן שלי, פיירפוקס 33, מתריע בפני שהחיבור לא ניתן לזיהוי This Connection is Untrusted. שנית, מופיעים באנרים ברוב האתרים שהם לא באמת של האתר עצמו (אותם באנרים בהמון אתרים שמופיעים בראש העמוד באופן שברור שהעמוד לא תוגנן איתם). בדר"כ באנר שלפעמים כפול אחד של משקפי שמש ואחד של חידוש תאי עור פנים לעיתים כפול.

טוב עד כאן הכל טוב ויפה, כי מי לא נתקל בוירוס/סוס או תולעת. מכיוון שממילא הלכתי לפרמט, פירמטתי במחשבה שהכל יפתר. ואחרי שזה לא קרה, עשיתי Hard Reset לראוטר שלי + שינוי סיסמאות. גם לא עזר. ויש גם לציין ששאר המחשבים ברשת לא סובלים מהבעיות הנ"ל (למרות שלא מזמן האנטיוירוס של מחשב אחר הודיע לי שהוא חסם משהו בכניסה לגוגל אבל לא הספקתי לראות בדיוק).

נכון מוזר? אודה מאוד לחבקים שיציעו עצות.

פורסם

כמה שזה ישמע מוזר תמחק את האנטי וירוס \ או שתבטל אותו

מניסיון אישי האנטי וירוסים בכללי רק עושים יותר נזק מאשר לעזור ...

נסה להסיר תוכנות רוגלה ע"י תוכנות כמו SPYBOT\ADAWARE

נסה להשתמש בדפדפן הרגיל iexplorer או בכרום

ממליץ בנוסף להשתמש בתוסף ADBLOCKER (אפשר לאפשר לפירסומות בפורום :) )

אל תדאג לא תוקפים אותך ...

פורסם

התראות האבטחה בדרך כלל קורות אם התאריך במחשב לא מוגדר נכון

כל היתר - נראה כמו adware, וייתכן שאתה מפרמט ואז ישר מתקין אותו שוב כחלק ממשהוא אחר שאתה מתקין. כלי סריקה לא תופסים הכול

פורסם
  • מחבר

אוקי חברים אני מקווה שאתם צודקים:

באמת, כשכיביתי את האטנטי וירוס, ההתראה שקיבלתי גשנכנסתי לגוגל נעלמה ומה שעוד יותר מוזר- הפרסומות נעחמו. כשהחזרתי את האנטיוירס, הפרסומות לא חזרו אבל ההתראה בכניסה לגוגל, כן.וכשאני נכנס עם IE לגוגל (כשהאנטיוירוס דלוק) אני לא מקבל התראה. וידאתי שהזמן והתארך נכונים מה פה קורה פה???? אפשר הסבר למה אני מקבל עםה פיירפוקס התראה בכניסה לגוגל ולא באקספלורר כשהאנטיוירוס דלוק (שעה ותאריך נכונים). ואיך זה יכול להיות שכשכיביתי את האנטיוירוס הפרסומות נעלמו לי??? ולמה בכלל הפרסומות הופיעו (אחרי פרמוט)...

תודה חברים ולילה טוב

פורסם

המנגנון של האנטי וירוס מזהה משהו שלא הכי בא לו בטוב...

חוץ מזה אני לא רואה למה פרסומות באתרי אינטרנט מבהילים אותם? אם זה פרסומת אז בהרבה אתרים יש את זה ובהרבה מקרים הפרסומות האלה מבוססות על קוקיז והיסטורית גלישה ככה שהוא מפרסם לך דברים שמעניינים אותך. לא צריך להתרגש מזה.

בכל מקרה אני קצת מתקשה להבין את שאר התיאור שלך אז אם תוכל להוסיף תמונות של מה בדיוק נראה לך לא בסדר זה יעזור...

פורסם
  • מחבר
המנגנון של האנטי וירוס מזהה משהו שלא הכי בא לו בטוב...

חוץ מזה אני לא רואה למה פרסומות באתרי אינטרנט מבהילים אותם? אם זה פרסומת אז בהרבה אתרים יש את זה ובהרבה מקרים הפרסומות האלה מבוססות על קוקיז והיסטורית גלישה ככה שהוא מפרסם לך דברים שמעניינים אותך. לא צריך להתרגש מזה.

בכל מקרה אני קצת מתקשה להבין את שאר התיאור שלך אז אם תוכל להוסיף תמונות של מה בדיוק נראה לך לא בסדר זה יעזור...

אוקי ראשית לגבי האנטיוירוס. למה פיירפוקס חוסם אותי ואקספלורר לא בכניסה לאותו אתר. מה, יש לקספרסקי משהו נגד פיירפוקס (ואכן כשאני מכבה את האנטיוירוס גם פירפוקס לא חוסם אותי בכניסה לגוגל-האתר הבעייתי).. ובכל מקרה, איך אפשר לדעת אם זו אתרעת שווא?

לגבי הפרסומות, ניתן לראות בבירור שהן "מולבשות" על אותם אתרים (לא יודע למה רק על חלק). אלו אותן פרסומות שגם מוצגות פעמיים וגם המיקום שלהן לא מתאים לדף כיוון שרואים שהוא מוארך ויש כאלו מלבנים שחורים). הנה תמונה: nzdoywdzhh1i.png

אגב, גם בפורום הזה היו אותן פרסומות ועכשיו משום מה אין... ושוב אני חוזר על הקטע המוזר שכל זה הופיע גם מיד לאחר פירמוט.

תודה!

פורסם

אוקי אז תעשה רגע חושבים. מה בדיוק אתה מתקין אחרי שאתה מפרמט?

תפרמט עוד פעם ואיך שהווינדוס עולה (בלי להתקין שום דבר) תבדוק את האתרים האלה.

אם גם אז יש לך את הדברים האלה אז יש מצב שעותק הווינדוס שאתה משתמש בו נגוע.

אבל סביר להניח שזה לא יקרה.

תתקין את שאר הדברים שלך אבל אחד אחד! ותבדוק אחרי כל תוכנה שאתה מתקין.

וגם, מאיפה אתה מתקין את האנטי וירוס? מהאתר של קספרסקי או מהתקנה קודמת ששמרת על המחשב?

פורסם

אני יכול להבטיח לך שזה אחד התוספים שלך לפיירפוקס.

תבטל את כולם ותפעיל אחד אחד עד שתמצא את הבעייתי.

כשאתה מפרמט אתה מתקין את פיירפוקס ומתקין (או הסנכרון האוטומטי מתקין עבורך) שוב את אותה רשימה של תוספים כולל זה הבעייתי.

זאת גם הסיבה למה בפיירפוקס זה קורה ובאקספלורר לא.

פורסם
  • מחבר
אוקי אז תעשה רגע חושבים. מה בדיוק אתה מתקין אחרי שאתה מפרמט?

תפרמט עוד פעם ואיך שהווינדוס עולה (בלי להתקין שום דבר) תבדוק את האתרים האלה.

אם גם אז יש לך את הדברים האלה אז יש מצב שעותק הווינדוס שאתה משתמש בו נגוע.

אבל סביר להניח שזה לא יקרה.

תתקין את שאר הדברים שלך אבל אחד אחד! ותבדוק אחרי כל תוכנה שאתה מתקין.

וגם, מאיפה אתה מתקין את האנטי וירוס? מהאתר של קספרסקי או מהתקנה קודמת ששמרת על המחשב?

fכנראה שאין לי באמת ברירה אלא לפרמט עוד הפעם. את הקספרסקי הורדתי מהאתר הרשמי.

אני יכול להבטיח לך שזה אחד התוספים שלך לפיירפוקס.

תבטל את כולם ותפעיל אחד אחד עד שתמצא את הבעייתי.

כשאתה מפרמט אתה מתקין את פיירפוקס ומתקין (או הסנכרון האוטומטי מתקין עבורך) שוב את אותה רשימה של תוספים כולל זה הבעייתי.

זאת גם הסיבה למה בפיירפוקס זה קורה ובאקספלורר לא.

אני לא משתמש בתוספים חוץ מאלו של קספרסקי שפעילים גם באקספלורר, אז כנראה לא זו הבעיה.

פורסם

קח לך סופ"ש שיהיה לך זמן פנוי ותשב על זה.

תתקין בסבלנות אחד אחד ותבדוק.

פורסם
אני לא משתמש בתוספים חוץ מאלו של קספרסקי שפעילים גם באקספלורר, אז כנראה לא זו הבעיה.

תוספים יכולים להיות מותקנים גם בלי שתשים לב (בעיקר במהלך התקנות שעושים נקסט נקסט נקסט בלי לקרוא כלום). רק בשביל לוודא שזה לא ההתקנה שלך של ווינדוס נגועה, תכנס אל about:addons ו- about:plugins ותוודא שאין משהו יוצא דופן.

סדתם דוגמה למשהו שהרגע מצאתי אצלי ולא התקנתי מעולם: iobit apps toolbar למרות שהוא מבוטל בגלל "בעיות יציבות" (מה שכתוב מעל הכותרת של התוסף)

פורסם

אילן יש מצב שהתקנת

• Smart Defrag 2 by IObit ?

זה טולבר שמבונדאל (BUNDLEׂ) עם התוכנה הזאת.

הזבל הזה גם מתקין WidgiHelper

אז תשים לב שהוא לא שם לך עוד תכניות זבל ברקע.

פורסם

^ אכן, אני יודע מאיפה זה בא ולכן לא מופתע בכלל. פשוט לא ידעתי שהוא מותקן כי חשבתי שכבר מחקתי אותו. כנראה בא עם עדכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים