פורסם 2014 באוקטובר 2611 שנים אני אוכל במסעדה כלשהיא הרבה פעמים והיום שמתי לב שבסנדביץ עוף העוף לא היה מבושל בפנים.זה אותה מסעדה שהיה לי איתה בעיה בעבר כי שחשדתי בגלל הגינה לקויה.אז אמרו לי לא לאכול המבורגרים וסטייקים כי הם לא באים מבושלים כל כך אז החלטתי להתחיל לאכול רק עוף.הסנדביץ בא עם חתיכות עוף ומכיוון שחוצים אותו לשניים כשמגישים אותו אז חתיכה אחת נחצתה וראיתי בברור שהיא לא מובשלת בפנים.האם תמיד הם מבשלים לי את האוכל נורא מהר ועכשיו אני חושב שזה כנראה בגלל שהם לא מבשלים מספיק זמן כי אי אפשר לבשל אוכל יותר מהר, זה לא משחק מחשב.אני יכול כל פעם לבדוק שהעוף מבושל.ובאמת ביקשרתי שיבשלו יותר את העוף והם הכינו לי סנדביץ חדש יותר מבושל.מה אתם עוד ממליצים לי לעשות?והאם יכול להיות שאוכל לא מבושל יגרום לתולעים? האם אפשרי לקבל סלמונלה בארץ מעוף לא מבושל?
פורסם 2014 באוקטובר 2611 שנים מחבר מה זה משנה? כל המקומות האלה חרא עם טבחים סודנים שלא ממש מזיז להם הבריאות של הסועדים.במקום אחר זה לא יהיה יותר טוב. הבריאות של הציבור היא לא מראש דאגותייהם של בעלי העסק והעובדים.צריך לשמור על עצמך בכל מקום שאתה אוכל.גם במקום אחר נתנו לי לפעמים בשר לא מבושל.במוזס אפילו החביאו לי חתיכת אלומנים בתוך הסלק בסלט. חבל שלא צילמתי את זה והמלצר לקח את זה. נערך 2014 באוקטובר 2611 שנים על-ידי Sargon
פורסם 2014 באוקטובר 2611 שנים אם כל כך חרא במסעדות באזור שלך תכין אוכל בבית. איך אומרים:"Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me"
פורסם 2014 באוקטובר 2611 שנים יש הרבה דברים לא טובים שמתגוררים בתוך בשר לא מבושל.חיידקים טורפים כנראה בראש רשימת הסיוטים.בלי קשר לחיידקים טורפים, אל תאכל במקומות שלא טובים לך.יאללה אני זז להכין את המרינדות למנגל של מחר.אין כמו להכין אוכל בבית.איכותי וטעים יותר.וגם יעיל יותר תקציבית.אני מוציא לא מעט על קניות למטבח, ובאותו הסכום הייתי מקבל הרבה פחות סיפוק במסעדות ומשלוחים.מה גם שלמסעדות ומשלוחים יש נטיה לאכזב יותר מדי.סליחה, אני לא רוצה להמר על הסיפוק שלי מאוכל.
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים יש סיכוי הרבה יותר גבוה לחטוף איזה חיידק מעוף לא מבושל מאשר מבקר לא מבושל (אני לא סגור על המבורגר כי בשר טחון הוא בעייתי, אבל סטייק בטוח יותר טוב). יש סיבה לכך שכשאתה מבקש עוף במסעדות אף פעם לא ישאלו אותך מה מידת העשייה הרצויה, פשוט כי עוף שאינו well done זה לרוב סכנה לבריאות.אבל באמת, למה לעזאזל אתה ממשיך לאכול במקום הזה?
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים אכלתי סטייקים שיפודים כנפים וכבדים כמו חזיר כל הערב לאורך שעות רבות.בירות בלי סוף.הכל טרי וטעים מוכן לפי הסטנדרטים שלי.אוויר נהדר.אווירה נהדרת.רק מוזיקה שאני אוהב.מגוון של כיסאות, ספות, וכורסאות, פינות ישיבה.עוד לא הומצאה המסעדה שמסוגלת להתחרות עם זה.איזה סיפווווווווווווווווווווק.מחר דגים על האש. נערך 2014 באוקטובר 2711 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים עוד לא הומצאה המסעדה שמסוגלת להתחרות עם זה.כנראה לא אכלת במספיק מקומות אם אתה טוען שאין מסעדה שיכולה להתמודד עם ״המנגל״ שעשית בבית...
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים לא עם המנגל, עם התנאים האווירה הפרטיות והחופש.יש לי הרבה יותר סיפוק והנאה לאכול ארוחה מושקעת בבית.גם מתהליך ההכנה אני מאוד נהנה. נערך 2014 באוקטובר 2711 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים מחבר אוויר נהדר? כנראה שאתה לא גר במרכז... כי במרכז האוויר ממש לא נהדר.לאכול כל כך הרבה בשר זה רק בחגיגות, אם אני אוכל ככה כל יום אני אהיה שמן.אני מדבר על פיתרון ליום יום.וגם אם הייתי מכין לי אוכל הייתי צריך לארוז לי את זה בקופסאות ולחמם את זה בטוסטר אובן המסכן בעבודה.היתרון במסעדה שהכל הולך מהר. אפשר תוך חצי שעה(מרגע ההזמנה)לסיים לאכול ארוחת צהריים עם מנת בשר ותוספת.
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים תלוי כמה גבוה אתה ממוקם.אוכל לעבודה זה סיפור אחר.אבל גם את זה אתה יכול להכין לבד ולחמם.הרבה אנשים עושים זאת.קח כמה שיעורים אם חסר לך ידע ונסיון.יש לא מעט סדנאות בישול.
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים מחבר יש מקומות בארץ עם אוויר הרבה יותר טוב מבמרכז. גם אם אתה גר במגדל רב קומות יוקרתי.
פורסם 2014 בנובמבר 211 שנים מחבר ממה שזכור לי תל אביב ויירושליים הם הערים הכי מזוהמות במדינה. חיפה שיצא לה שם רע דווקא עם אוויר מאוד נקי, אלא אם כן אתה גר יותר בקריות שלשם מגיע כל הזיהום בגלל הרוח מהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.