פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר אנ נותן לך תמונת מסך מרמת הפירוט... , ורק שתידע , אני משתמש ב2X FSAA ו8X AF... שים לב לפילטרים... וזה רץ חלק. , הנה תמונת המסך :
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים למה אין בקושי משחקים ברשימה של המשחקים שאפשר ליצור להם פרופיל? איך זה מתעדכן, באינטרנט?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אני גם נסיתי ויש שיפור עם ה gf4 mx440 64mgהמשחק undergraud עכשיו עולה לי חלק במקומות האלה שהיה ניטקע לי כמובן בלי oc אחרי oc זה כבר לא נתקעאבל התקנתי את הדריברים האלה ולא התקנתי את התוספת הזאת לכרטיס ועכשיו המחשק עולה חלק ממש שיפורעל איזה תוספות לכרטיס מסך אתה מדבר?
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר אתה ממלא משחקים לבד....אנשים! זה כאלו דריברים טובים! להוריד!poowa , שים NFSU עם ההגדרות שלי , ושים פילטרים 8X בAF... ותשחק על 1024X768... תגיד לי אם רץ לך חלק או לא חלק... , זה צריך לרוץ חלק לגמרי.אצלי זה רץ חלק(לא לגמרי) על 1280X960 עם 8XAF... וב1024X768 זה רץ חלק גם עם 2XAA....
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אני מדבר על התוספת שיש באתר זה שמאפשר לך דרך הdetanator לשנור את המהירות של הכרטיס
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים מחבר לא צריך את התוספת , פשוט תוריד RIVATUNER , ותעשה שם ENABLE בOC וזה יוסיף לך את האופציה של הOC אוטומאטית לדריברים...
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אם נשרף לי הכרטיס בגלל אוברקלוק, האחריות מכסה על זה? (נגיד אני משתמש בתוכנה של גינוורד)
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים זה תלוי עד כמה הסיפור שאתה מספר להם נשמע אמין, הגיוני, או מה רמת הסלחנות שלהם.... לי נשרף TI4400 של גיינוורד, והחליפו לי אותו לTI4600, אמרתי להם, שפשוט ראיתי ריבועים סגולים כאלה, ולא הצלחתי להתשמש במחשב בד"כ היבואנים לא כאלה נחמדים, ולא יתנו לך להחליף אם הם יודעים שזה מאוברקלוק עריכה ------ אם זה סדרת הGOLDAN SAMPLE של GAINWARD הסיכוי שיחליפו לך את הכרטיס גדול יותר.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים אם יש לי אפשרות בתוכנה שמסופקת אם הכרטיס להעלות את המהירויות זה נשמע לי טפשי אם הם נגד זה...זה משהו אבסורד..ודבר שני, איך הם ידעו אם זה מאוברקלוק בדיוק?ואיזה גולדן סימפל...יש לי LOW PROFILE מעפאן..אגב, אם כבר מזכירים את זה אז בסדרות של LOW PROFILE המהירויות שעון נמוכות יותר? כי אצלי זה 250 לליבה ו266 לזכרון (FX5200) {אגב פתחתי על זה תרד..}??? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.