עבור לתוכן

גישה מוגבלת לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לאחרונה הבאתי לביתי מחשב חדש, שאין לא כרטיס רשת אלחוטית מובנית. לצורך כך קניתי מתאם רשת חיצוני המתחבר בעזרת USB מסוג EDIMAX

[h=1]Edimax WLAN stick with N150 EW-771USn antenna[/h]בבית הקודם, הצליח להתחבר המכשיר לרשת האלחוטית וגלשתי בכיף.

לאחר שעברתי לגור עם בת זוגתי. בניסיון להתחבר לרשת שלהם קיבלתי הודעה של "גישה מוגבלת לאינטרנט". הטלפון הסלולרי שלי מתחבר, כנ"ל המחשב הישן שלה והמחשב הנייד.

רק שלי לא.

יש להם PRIVATEBOX של בזק המחובר לכבל לבן לקיר לאחר פיצול מswitch. הprivatebox מתוצרת Bewan Ibox.

דבר מוזר נוף הוא שבכל המכשירים ההגדרה של הרשת היא תחת אבטחה של wpa/wpa2 psk, אבל המחשב החדש לא מקבל הגדרה זו בטענה שההגדרה של הרשת לא מתאימה, והסימון ליד סוג הרשת מופיע איקס אדום. רק כשאני משנה את הסג אבטחה במחשב החדש ל"משותף" או "ללא אימות", רק אז מתאפשר לי להתחבר ולנסת להכניס את הסיסמה לרשת.

כל עזרה תתקבל בברכה

פורסם
שלום רב,

לאחרונה הבאתי לביתי מחשב חדש, שאין לא כרטיס רשת אלחוטית מובנית. לצורך כך קניתי מתאם רשת חיצוני המתחבר בעזרת USB מסוג EDIMAX

Edimax WLAN stick with N150 EW-771USn antenna

בבית הקודם, הצליח להתחבר המכשיר לרשת האלחוטית וגלשתי בכיף.

לאחר שעברתי לגור עם בת זוגתי. בניסיון להתחבר לרשת שלהם קיבלתי הודעה של "גישה מוגבלת לאינטרנט". הטלפון הסלולרי שלי מתחבר, כנ"ל המחשב הישן שלה והמחשב הנייד.

רק שלי לא.

יש להם PRIVATEBOX של בזק המחובר לכבל לבן לקיר לאחר פיצול מswitch. הprivatebox מתוצרת Bewan Ibox.

דבר מוזר נוף הוא שבכל המכשירים ההגדרה של הרשת היא תחת אבטחה של wpa/wpa2 psk, אבל המחשב החדש לא מקבל הגדרה זו בטענה שההגדרה של הרשת לא מתאימה, והסימון ליד סוג הרשת מופיע איקס אדום. רק כשאני משנה את הסג אבטחה במחשב החדש ל"משותף" או "ללא אימות", רק אז מתאפשר לי להתחבר ולנסת להכניס את הסיסמה לרשת.

כל עזרה תתקבל בברכה

היי,

מוזמן לשלוח שם, מס' טלפון ושעות נוחות לחזרה ל-online@bezeqint.net ונדאג שנציג יחזור אליך בכדי לבדוק את הנושא לעומק.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

פורסם

כרטיס הרשת הזה מתחבר לרשתות אחרות בצורה תקינה?

מוגדר לך במקרה IP סטאטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים