עבור לתוכן

איזו רזלוציה ו תדירות ממלצת למסך שלי?

Featured Replies

פורסם

שלום... יש לי את המסך הנ"ל הייתי רוצה לדעת מה הרזלוציה והתדר המומלצים למסך שלי שלא תקצר את אורך החיים וגם עדיף לעניים שלי.

איזו רזולוציות מבין שתי אלו מומלצת? 1152*864 - 85 או 100 HZ. או ב רזלוציה של 1024*768 - 85 או 100HZ?

פורסם

אני עובד על 1024x768@85Hz, כאמור קראתי שלתווך ארוך ייתכן ותהיה בעיה באם המסך יהיה ב-100Hz (זו לא ההגדרה המומלצת ע"פ LG). תדבוק ב-85Hz.... :P

פורסם

למסכים כמו שלנו(לי יש 796FD) אפשר לשים רזולוציות יותר גבוהות , אני עובד בוינדוס על 1280X960@85Hz....

תנסה ותראה אם נוח לך , אם כי הרזולוציה הכי נפוצה היא 1152X864@100Hz או 85Hz.... אבל תנסה גם את שלי , לדעתי היא תהיה מעולה בשבילך...

פורסם
  • מחבר

זהו בדקתי ב 1152*864 אבל אני רואה את המסך מרצד ואני יודע שזה לא בריא לעניים (85HZ).

פורסם

אז תנסה את הרזולוציה שלי ותנסה גם 100HZ...

פורסם

-stingeR איך אתה לא מתעוור מהרזולוציה הזאת ... הכל כל כך קטן

זה 17" אל תשכח..

שמתי את ה"רזולוציה הנפוצה" 1152*860 משהו כזה, היא מומלצת או שהיא יכולה להרוס את המסך כמו שפותח הת'רד דיווח?כי היא באמת נחמדה

ואל תשים 100 הרץ על המסך הזה, הוא לא יחזיק הרבה

פורסם

עם מסך כזה אני על1280x1024@85Hz

Desktop

פורסם

MJ , יש מסכי 17" כמו המסך שלי שמסוגלים לתת קצב ריענון נורמלי ברזולוציה הזאתי ומאוד מאוד נעים לעבוד איתו ככה , בכלל לא כואבות לי העיניים והכל נראה נפלא ועובד מהר.

וכל האנשים שבאים לכאן אומרים לי שזה מעולה וזה אפילו לא נראה כזה קטן אצלי במסך , זה דווקא נראה סביר...

והם גם אומרים שלא כואבות להם העיניים , המסך שלי ממש טוב , ואני מאוד מרוצה מהמסך ה"זקן" הזה בן 4שנים...

פורסם

סבבה, אבל יש לי בעייה שאני שם משהו מעל 1024 768

המסך א מצליך להתכוון בדיוק על כל השטח שלו ברזולוציה הזאת ואני לא יודע מה ההגדרות, יש לי למשל בלמעלה של המסך שטח מת ובלמטה שלו שטח שמתאים בול, כלומר זה כבר הגדרות SHAPE אז אם תוכל בבקשה לתת לי את ההגדות SHAPE שלך זה יהיה טוב....

ד"א אתה עובד על 100 הרץ 4 שנים ולא קרה לו כלום?

פורסם
  • מחבר

-stingeR איך אתה לא מתעוור מהרזולוציה הזאת ... הכל כל כך קטן

זה 17" אל תשכח..

שמתי את ה"רזולוציה הנפוצה" 1152*860 משהו כזה, היא מומלצת או שהיא יכולה להרוס את המסך כמו שפותח הת'רד דיווח?כי היא באמת נחמדה

ואל תשים 100 הרץ על המסך הזה, הוא לא יחזיק הרבה

אחי בדקתי את זה על הרזלוציה הנ"ל ב 85 HZ. המסך מרצד ב טירוף אפילו על 100HZ מרצד. נרא לי שאני יחזיר ל 1024*768 על 85 HZ לפחות אני לא שם לב כולכך לריצוד (אולי בגלל שאין).

פורסם

נוזל קטלני, אתה יכול לתת לי את ההגדות מסך שלך ב1280*969 ? אני מתכוון הגדות SHAPE

פורסם
  • מחבר

אם כבר אז חומצה ולא נוזל בקיצור L.A הצחקתה אותי בזה :D

הנה ההגדרות SHAPE (מלמעלה למטה):

62

48

50

47

62

56

62

50

50

תהנה.

איך אתה יכול בכלל לעבוד ברזלוציה הזאת?

פורסם

מי שרוצה שיבוא לכאן ויראה אפילו , אני על 1280X960@85HZ והמסך לא מרצד ולא כלום ורואים מדהים!

בכל מסך זה נראה שונה , אצלי זה נראה מצויין ברזולוציה הזאת.

פורסם

מי שרוצה שיבוא לכאן ויראה אפילו , אני על 1280X960@85HZ והמסך לא מרצד ולא כלום ורואים מדהים!

בכל מסך זה נראה שונה , אצלי זה נראה מצויין ברזולוציה הזאת.

מה הקשר גם אצלי רואים מעולה אבל לדעתי זה קטן ולא בריא...

וזה לא שונה בכל מסך, רזולוציה זאת רזולוציה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים