עבור לתוכן

אוברקלוקינג ל GF2 MX400

Featured Replies

פורסם

טוב אני קורא עכשיו את המדריך לאוברקלוקינג 2 ואני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הרקולס GF2 MX400.

חשוב לדעת כי מהירות כרטיס מורכבת משני פקטורים, מהירות הליבה הגראפית ומהירות הזיכרון הפיזי שעל הכרטיס, בין אם זה זיכרון SDRAM או זיכרון DDR מהיר יותר... חשוב שנדע את מהירות הבסיס אשר הכרטיס עובד בה של שני הפקטורים שהזכרנו.

אפשר למצוא נתונים אלה באתר היצרן של הכרטיס או ע"י שאלה קטנה בפורומים שלנו, וחשוב מאד לדעת אותם להמשך העבודה.

באתר היצרן, http://europe.hercules.com/products/3dp2_mx/features_3dp2_mx.php, לא מוזכרת מהירות הזכרונות. מישהו יודע? ומהירות הליבה היא נמוכה מאשר מה שנטען ש GF2 MX 400 הוא בעמוד השני של המדריך, http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=overclocking_part22.php.

כעיקרון GeForce 2 MX200 עם מאורר זהו גימיק, כאשר גם ה-MX400 יכול בהחלט להסתדר ללא קירור אקטיבי, גם באוברקלוקינג.

האם אני צריך קירור פאסיבי?

איך אני מודד את הטמפרטורה של הכרטיס? מהי טמפרטורה סבירה?

האם אני צריך לחשוש לדליקה :)? או שהכרטיס פשוט לא יעלה אם אני אמהיר אותו יתר על המידה?

האינטרנט מוצף בתוכנות לאוברקלוקינג, טובות יותר וטובות פחות, בעלי יותר או פחות פיצ'רים לשינויי בכרטיס, וכמו בצבא הם מתחלקים לשלושה סוגים :

על איזה תוכנה אתם הייתם ממליצים?

אין לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייברים.. יש איזה שינוי שיכול לעזור לי לעשות את זה?

היה כתוב בכתבבה שיש תוכנות שהם יותר טובות כי הן מאפשרות לעשות עוד דברים חוץ משינוי מהירות הזכרון והליבה.. כמו מה למשל האם זה באמת עוזר?

איזה תוכנות לצריבת ביוס יש?

תודה מראש ולמרות שאני שואל ספיציפית על הכרטיס שלי אני בטוח שהטרד הזה יעזור גם לאחרים בעשיית אוברקלוקינג לכרטיס המשך שלהם.

פורסם

תשתמש ב RIVA TUNER תוכנה מעולה, אני עשיתי איתה אוברקלוקינג ל GF2 MX400 שלי ;)

פורסם

geforce tweak utility הרבה יותר טובה יש בה הרבה יותר אפשרויות וגם פקודת restore מיוחדת כמו שיש בווינדוס ואתה יכול להוריד אותה מכאן : www.guru3d.com

פורסם

שיעשה דרך הדרייברים וזהו...

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי אפשרות דרך הדרייברים כמו שכתבתי כבר.

פורסם

הדריברים הרשמים? של NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב 28.32 with refresh rate fix.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים