עבור לתוכן

מתלבט בין שני כרטיסי מסך עם vivo

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני רוצה לעשות שידרוגון קטן למחשב, משו לא רציני בכלל... לא כ"כ למשחקים כי יש לי מחשב חזק מאוד אחר למשחקים, ואני פשוט משדרג את זה כי המעבד הוא פנטיום 3 800 והכרטיס מסך הוא וודוו 5500...

אקיצר המעבד שיהיה לי כנראה הוא amd athlon xp 2500+

ואני מתלבט בקטע של הכרטיס מסך..

כמו שכבתבתי אני לא יחרוש עליו משחקים אבל אני רוצה שהוא יוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים לטובת משחקי רשת עם המחשב השני...

דבר נוסף חשוב לי מאוד הvivo ואיכויות העיבוד שלו..

שני הכרטיסים הם:

radeon 9200 128mb vivo

radeon 9000pro aiw vivo -> אני יודע שיש בזה משו שקוראים לו all-in-wonder אבל אני לא יודע בדיוק מה זה.. כמו כן הכרטיס לא חדש אלא בן חודש..

פורסם

R9000P.

פורסם
  • מחבר

למה בדיוק?

ומה זה אול-אין-וונדר?

אם אני לא טועה אז ל9000 יש 64 מ"ב זיכרון ול9200 יש 128... שיקול...

פורסם

All in Wonder זה בעצם גירסת הvivo של הרדאונים, הוא כולל tv tuner שאיתו אפה יכול לראות טלויזיה ומן הסתם גם להלקיט דברים שזה בעצם הvivo.

מבחינת הביצועים במשחקים רשת, אם אתה מתכוון לשחק קאונטר או אנריל טורנמנט(לא ה2003) אז אתה מסודר, אבל אם אתה חושב על משחקים שדורשים יותר ביצועים אז 9000 חלש מידי, ואני חושב שגם ה9200 לא חזק במיוחד.

מה התקציב שאתה בונה את הכרטיס מסך עליו?

פורסם
  • מחבר

התקציב לכל השידרוג הוא בערך 2200 ש"ח והוא כולל מעבד, לוח, זיכרון, מארז וכרטיס מסך

התקציב לכרטיס מסך הוא בערך 500-600

פורסם

הם לא ממש שונים בביצועים, אפילו ההפך לפעמים - http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-03.html#unreal_tournament_2003

אם ה9000P הוא all-in-wonder זה אומר שמעבר לכניסות ויציאות RCA וS-VIDEO יש לו גם כניסת RF לקליטת ערוצים עם הטיונר שלו. בד"כ באים עם כרטיסים כאלו גם שלט ואביזרים דומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים