פורסם 2014 באוקטובר 2111 שנים סליחה אם לא קשור לפורום הזה... אז ככה אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מכין קובץ image לווינדוס 7 ו-8 עם קובץ תשובות שמדלג לי על החלק של התקנה ומגיע לי ישר לחלק של בחירת משתמש רציתי לשאול אם התוכנה WINPE יכולה לעשות את זה ועוד שאלה זאת פקודת sysprep רציתי לדעת אם היא כתובה נכון ואם כן אני מריץ אותה על הפווארשל אחרי השינויים שעשיתי לקלאיינט? הפקודה: Sysprep /generalize /oobe /shutdown /unattend:C:\Windows\System32\sysprep\Win7AnswerFile.XML ושאלה אחרונה סליחה של החפירה אם יש לי כבר קובץ תשובות(למהלך הפריסה של הווינדוס שלא ישאל אותי תשאלות של הזמן והשעה) מתי ואיפה אני שם אותם? תודה מראש
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים הנה תוכנה מעולה.http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Windows-7-Toolkit.shtmlישם שם אופציה UNATTENDED CREATORכמו כן אתה יכול להוסיף שפות,עדכונים, תוכונות וכו'.אני למשל הוספתי עוד שפה להתקנה של WIN 7.עכשיו אני יכול לבחור מתוך 3 שפות להתקנה.
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים אצלי המערכת הפעלה באנגלית מגיעים אל Control Panel\All Control Panel Items\File History ואז בפינה השמאלית של המסך כתוב לוחצים ואז ייפתח לך החלון הבא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.