עבור לתוכן

צריך לאכול הרבה גזר (או: כבוד המת)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הגזר הוא רק קוריוז בכדי להכניס לת'רד קצת "חיים". לא ציפיתי שהוא יהפוך למרכז הת'רד.

פורסם

הגזר הוא רק קוריוז בכדי להכניס לת'רד קצת "חיים". לא ציפיתי שהוא יהפוך למרכז הת'רד.

Do you have to spoil EVERYTHING??

משביט שמחות שכמוך... :P

פורסם
  • מחבר

אני לא מגביל אף אחד בכמות הת'רדים שהוא יכול לפתוח. במקרה אני פתחתי את הת'רד ולא רציתי שנושא הגזר יהפוך להיות העיקרי. הרעיון היה רק בכדי לספק קצת מוטיב "הומורי" לנושא. אז אם אני משבית שמחות וספויילר - tuff luck.

פורסם

אבל למה דווקא גזר? זה דווקא ירק מאוד טעים ובריא.אבל זה לא הנקודה, אני יודע.

אנשים שעובדים על ביטוח לאומי? תמיד היו כאלה ותמיד יהיו, זה לא חדש. לא מזמן ראיתי

כתבה על אנשים שבאו בגלוי לדרוש הבוחת הכנסה או דמי אבטלה ,אני כבר לא זוכר בדיוק, ובאו עם מכוניות

פרטיות.

העובדה שיש למישהו מכונית פרטית אומרת שיש לו עבודה וכסף לתחזק את המכונית ובכלל "לחיות"? :P

דמי אבטלה נועדו לאנשים שאין להם עבודה, לא לאנשים שאין להם מכונית פרטית.

פורסם

הסיפור עם המכוניות היה שאנשים באו לבתי תמחוי עם מכונית וחנו כמה בלוקים ליד, ואפילו לקחו הביתה.

אני אגב אוהב את הגזר שלי מאודה, אומרים שזה מגדיל את כמות הויטמינים...

פורסם

העובדה שיש למישהו מכונית פרטית אומרת שיש לו עבודה וכסף לתחזק את המכונית ובכלל "לחיות"? :P

דמי אבטלה נועדו לאנשים שאין להם עבודה, לא לאנשים שאין להם מכונית פרטית.

אתה צודק לגבי דמי אבטלה, לכן התיקון: מי שמקבל הבטחת הכנסה אסור שתהיה לו מכוניתו וזה המקרה.

פורסם

אני לא מגביל אף אחד בכמות הת'רדים שהוא יכול לפתוח. במקרה אני פתחתי את הת'רד ולא רציתי שנושא הגזר יהפוך להיות העיקרי. הרעיון היה רק בכדי לספק קצת מוטיב "הומורי" לנושא. אז אם אני משבית שמחות וספויילר - tuff luck.

מאייתים - tough luck...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים