פורסם 2004 במרץ 1521 שנים עוד הוכחה לבלגן במוסד לביטוח לאומי, או הדרכים שאנחנו מנסים לעבוד עליו? חבר מועצה מהגליל חשוד שקיבל מדי חודש קצבת זקנה, עבור סבתו שמתה כבר לפני 30 שנה ונקברה בחצר הבית. בסך הכל קיבל האיש חצי מיליון שקל. אם לא די בכך, הוא גם דאג שסבתו המתה תבחר את נציגיה לכנסת, בעודה בעולם שכולו טוב.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2889216,00.html
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים אבל למה דווקא גזר? זה דווקא ירק מאוד טעים ובריא.אבל זה לא הנקודה, אני יודע.אנשים שעובדים על ביטוח לאומי? תמיד היו כאלה ותמיד יהיו, זה לא חדש. לא מזמן ראיתי כתבה על אנשים שבאו בגלוי לדרוש הבוחת הכנסה או דמי אבטלה ,אני כבר לא זוכר בדיוק, ובאו עם מכוניותפרטיות.
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים כל הביטוח הלאומי למיניהם וגם מס ההכנסה, הכל בררה. בזמן שמישהו מרוויח על סבתא שמתה לפני 30 שנה ומצביע בשבילה, אבא שלי לא מקבל קצוות נכות (והוא נכה 38%) וכבר למעלה מ-3 שנים אנחנו מנסים לטבוע אותם אבל הדיון האחרון בבית המשפט היה לפני שנה וחצי ומאז כל העסק קבור.
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים אבל למה דווקא גזר? זה דווקא ירק מאוד טעים ובריאלהשכלה כללית, גזר ידוע (אין לי מושג אם זה הוכח) כירק שאכילתו משפרת את הראיה
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים להשכלה כללית, גזר ידוע (אין לי מושג אם זה הוכח) כירק שאכילתו משפרת את הראיהוההוכחה - ראיתם פעם ארנב עם משקפיים ?
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים להשכלה כללית, גזר ידוע (אין לי מושג אם זה הוכח) כירק שאכילתו משפרת את הראיהאבל אני יודע את זה. לכן שאלתי למה דווקא גזר.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים לא קרוטין אלא בטא-קרוטן, זה מה שהופך את הגזר לכתום אם אני לא טועה וגם אומרים שהוא טוב לעניים
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים הבעייה בגזר - שהוא לא טעים בגלל זה אני אף פעם לא נוגע בגזרים לגבי הביטוח הלאומי: כמו כל דבר בארצנו, גם הביטוח הלאומי לא עובד כמו שצריך.
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים בטח שהגזר פה לא טעים! הוא גדל בחול! סע לחול וזה כל מה שתאכל מרוב שזה טעים!וממתי ביטוח לאומי עשה משהו נכון???
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים בטח שהגזר פה לא טעים! הוא גדל בחול! סע לחול וזה כל מה שתאכל מרוב שזה טעים! וממתי ביטוח לאומי עשה משהו נכון??? אה כן בחול הגזרים טעימים?? ואללה לא ידעתי, חשבתי שזה הטעם ה"אוריג'ינל" של הגזר :
פורסם 2004 במרץ 1621 שנים וההוכחה - ראיתם פעם ארנב עם משקפיים ? הנה העוד הוכחה שהחבר'ה בזיגזג אוהבים דאחקות!!!בעיקרון אתה יוצא מלך במדינה הזאת אם הצלחת לעבוד על ביטוח לאומי והם האנשים הכי מגעילים שקיימים בממשל לאחרת משטרת התנועה כמובן.אמא שלי קיבלה 74 % בשביל שלא ישלמו לע הל הנכות!! כי ב 75 אתה כבר מקבל קיצבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.