עבור לתוכן

המטרה מקדשת את האמצעים!

Featured Replies

פורסם
פיגוע סוכל: ילד פלסטיני נלכד עם מטען במחסום.

בעקבות העלאת הכוננות באזור שכם, בשל התרעה לפיגוע, נלכד במחסום חווארה ילד פלסטיני כבן 10, שנשא בתיקו מטען חבלה. שוטרת הבחינה בחוטים יוצאים מתיקו - וחשדה. זו איננה הפעם הראשונה שארגוני הטרור עושים שימוש באזרחים תמימים לצורך העברת מטענים ואמצעי לחימה, אך מדובר באירוע חריג מבחינת גילו של הילד.

(ynet)

אין להם שום כבוד לשום דבר! הם ישתמשו בכולם בכדי לקדם את מטרותיהם! איזה הורה שפוי מסוגל לשלוח את הילד שלו לדברים האלו?

לכתבה

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע אם ראית את ההתוכנית ,

אבל הייתה תוכנית על האיסלם בערוץ 2 לפני המון זמן ושם הם מראים מה הם מלמדים תילדים.

על זה שהאיסלם זו הדת השולטת, וצריכים להקדיש את החיים למען הדת.

הבעיה שהם שוטפים לילדים תמוח מגיל 0

אני באמת לא יודע מה יהיה עוד כמה שנים כאשר דור שלם יהפף לשהידים בפוטינציאל

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין מישהו בן 18 (נניח) לבין ילד בן 10.

פורסם

אבל הילד לא מבין מה הוא עושה

תחשוב שאתה מהגן לומד שזה טוב להתאבד למען הדת

לילד אין שליטה

וההורה מצידו, מרוויח פירסום הרי גם הוא מקבל כסף וגם אנשי הרחוב מתחילים להעריץ

את המחבלים המתאבדים ואת משפחותהם.

אז ילך ילד אחד יש לו עוד 6-7

פורסם

^

צודק.

זה למה לא ממש אכפת לי שאומרים שצה"ל הרג מבוקש + עוד כמה חברה מסביב יענו... חפיף, אז עוד כמה ילדים בעזה נהרגו.

בשבילי אם מישהו רואה את המטרה של החיים שלו כמתאבד אז החיים שלו הם כמו זבל, אז עוד אחד מת... BIG FUCKING DEAL.

פורסם

מבחינה פסיכולוגית, ילדים בגיל בין 9-8 עד 13-14 הכי מושפעים מהסביבה ובעצם בגיל הזה מתהווה השקפת

עולמם. לכן הבעיה היא בכל מערכת הטרור הזאת היא מערכת החינוך שמלמדת ומעודדת את תופעת השהידים והחינוך

שמקבל ילד מבית הוריו. עצוב.

פורסם

זה עצוב שלילדים האלו אין כלל ילדות. את אותה התמימות של הילדות שכל דאגותיך הן לטפס על עצים, לשחק בכדור או למשוך בצמה של הילדה הג'ינג'ית מהבניין ממול. אצלם זה לא קיים. הם יונקים שנאה יחד עם חלב אמם מהיום הראשון. מופתים ונציגי חמאס באים לגני ילדים ושוטפים להם את המוח בפרופוגנדה איסלאמית-מקאברית שמהללת את המוות, ההרג והשנאה.

בשבילי ילדים וחיות זה דבר קדוש דווקא בגלל התמימות שלהם, חוסר המודעות. אין להם (לרוב) יצרים דפוקים כמו של מבוגרים, וגם לא דאגות כאלו כמו של מבוגרים. המצב בו הם חיים חושף אותם לכל מה שילד לא צרייך להחשף. אלימות, שנאה, אמל"ח. נכון מאד, לארגוני הטרור אין שום דבר קדוש אם זה מה שהם עושים, שוטפים מוחות תמימים.

פורסם

בכלל הכל פשוט מצחיק , בזמן שערפת מגנה את הפיגועים , ושמאלנים מנהלים שיחות ...

ברחובות עזה יוצאים וחוגגים מות יהודים , ואנשים עוד חושבים על שלום , על פתרון אנושי ...

פורסם

בגלל זה אני אומר שמי ששמאלני היום בצורה קיצונית, חי בסרטים אוטופיים של שלום עם היצורים האלה, שאפילו לא ניתן לכנות חיות, כי זו תהיה פגיעה בכבודם של החיות

פורסם

בגלל זה אני אומר שמי ששמאלני היום בצורה קיצונית, חי בסרטים אוטופיים של שלום עם היצורים האלה, שאפילו לא ניתן לכנות חיות, כי זו תהיה פגיעה בכבודם של החיות

פורסם

פורסם

דרך עגב , עכשיו שמעתי בחדשות ערוץ 10 ...

שהילד אם המטען , היה תכנון לפוצץ אותו במחסום .

הילד אמר פשוט שילמו לו שיעביר מיטען ,הוא לא ידע בקשר לזה שרוצים לפוצץ אותו, אך באמת תיכננו להפעיל את המיטען אם צילצול לפלאפון ... אך בנס לא עבד .

בקיצור תסיקו מסקנות לבד .

פורסם

כן אותו דבר היה בערוץ 2

זה לא בני אדם זה חיות.

פורסם

ומי שימני היום בצורה קיצונית, היה אותו מחבל מתאבד או לפחות זורק אבנים אם הוא היה מהצד השני

קיצוניות משני הצדדים נוראה באותה מידה

פורסם

ומי שימני היום בצורה קיצונית, היה אותו מחבל מתאבד או לפחות זורק אבנים אם הוא היה מהצד השני

קיצוניות משני הצדדים נוראה באותה מידה

דבר ראשון אין כאלו .

ובכלל אני לא אוהב את עיניין השמאל והימין .

הראש שאתה חושב בו זה הולך ככה :

שמאל :

אנחנו אשמים בהכל , צריך לתת להם כל מה שהם רוצים ואז הם ירגעו .

ימין :

מוות לערבים ! מוות לערבים !

שני הצדדים טועים .

מוות לערבים לא יפתור כלום , לא יעזור בכלום .

לתת להם כל מה שהם רוצים ייצור "שלום" זמני , או יותר נכון שלום תקשורתי ...

ואתם שואלים , למה אז לא לנסות ולתת להם ולראות מה יקרה , הבעיה פה שאז הם יחזרו יותר חזקים , אם יותר שטחים ... ואז באמת יהיה סוף לכל עם ישראל .

הרי אותנו לא מחנכים לשנוא ערבים ... אנחנו לא חיים בסביבה כזאת של שנאה ומוות .

הם ספוגים בזה .

אנשי הימין הקיצוניים פשוט מתוסכלים מכל זה , ופשוט מפתחים שנאה לכל הערבים ...

נכון יש ערבים שלא רוצים את כל זה , רוצים לחיות , להקים משפחות , לעבוד בישראל ...

ואין לי בעיה אם זה.

אך הם לא יכולים לשנות את המצב , אין להם שום כוח לשנות כלום ... הם רק כלי על שולחן השחמט .

וצריך בכלל לשכוח מכל העיניין שמאל והימין , אנחנו כולנו באותה הסירה .

פשוט אנשי השמאל לא תורמים לעיניין , הם פועלים לרעת המדינה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים