עבור לתוכן

הערכת מחיר למסך asus

Featured Replies

פורסם

מסך asus vg248qe g-sync.

מסך ללא פיקסלים מתים כמו חדש עם G-Sync של nvidias.

פורסם

זה זה עם הפנל tn והריענון הגבוה?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

לדעתי באיזור ה1400-1600 אם הוא באמת כחדש ובאחריות.

פורסם
  • מחבר

נראה לי נמוך להתחשב בזה שיש לו gsync מה שאין במסכים אחרים למעט אחד הasus swift.

פורסם

הייתי מתמחר בכ-1800 שקלים.

TN זה TN, אבל ה-G-SYNC נחמד.

פורסם

בהחלט מעלה אבל עדיין, חדש בחנות אמור לעלות באזור האלפיים לא? זה נראה לי פער קטן מידי

פורסם
  • מחבר

בחנות נמכר ללא g-sync.

תודה רבה.

פורסם

בחנות נמכר ללא g-sync.

תודה רבה.

עריכה: יש בפלונטר ב2133 כאן

נערך על-ידי yosi b

פורסם

נראה לי שזה טעות בפלונטר המסך תומך התקנה של ערכת G-sync אבל הוא לא מגיע עם G-sync ישר מהקופסא

הערכה של הG-sync נמכרת במחיר 200$ אז מסך יד שניה עם הערכה שווה 1900-2100 ש"לח אבל זה גם תלוי במצב של המוצר ומתי הוא נרכש האם הוא באחריות וכולי.

פורסם

התוספת הזו במפרט נעלמה מהאתר שלהם. כנראה שצדקת..

פורסם

הבעיה עם המוצר הזה שהוא לא מושך מספיק , לא מספיקה העובדה שבארץ כל מסכי ה-TN <60 hz לא פופולרים בכלל והרוב יעדיפו מסך IPS של DELL או משהו

אתה מוסיף לזה עוד טכנולוגיה (בתת קטגוריה של טכנולוגיה שהיא עצמה לא פופולרית) וגם היא לא כולכך פופולרית ומאוד ראשונית (זה המימוש הראשון של G-sync ׁ) היא לא עובדת עם האופציה של lightboost.

אפילו יצרני המשחקים עוד לא הולכים יד ביד עם הטכנולוגיות האלה ~_~ והמקום היחידי שהם באמת פופולריות הם החוד התחרותי של משחקי FPS ואולי גם משחקי RTS כמו SC2 וDOTA2 אבל שם הם לא פופולרים כמו במשחקי הFPS התחרותיים

כל התחום הזה הוא מאוד חלוצי אני אישית בכלל לא הייתי ממליץ לך למכור אלא אם אתה באמת לחוץ על הכסף כי באמת לא משתלם למכור את המוצר הזה.

נערך על-ידי Cons

פורסם

יש בזה משהו.

אבל מלפרסם לא מפסידים. מישהו ירצה לקחת במחיר הזה - שיקח. לא ירצה - ישאר לך את המסך המעולה הזה .

אני עושה כך הרבה פעמים ולפעמים מוכר לפעמים לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים