עבור לתוכן

כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

למה יש הבדלי מחירים כאלה גדולים בין הארץ למדינה כמו ארה"ב ? (מפרט של 7k בארץ אפשר לקנות ב5K בארה"ב)

שקונים מחשב חדש יש מקום להתמקח על המחירים של החלקים ?

על איזה חנויות באזור המרכז הייתים ממליצים בחום ?

שווה לחכות לאיזה יציאה של מעבד חדש או משהו שיגרום להורדת מחירים בקרוב ?

תודה לעונים :smiley-computer012:

פורסם

1. ככה

2. לרוב לא. לפעמים יש חנויות שנותנות הנחה על מזומן / פחות תשלומים

3. פלונטר / TMS.

4. לא.

פורסם
  • מחבר
1. ככה

לא מוכן להשלים עם המצב הזה שפשוט "ככה" מוצרי מחשוב בארץ עולים כ-33% יותר מהמחירים המומלצים לצרכן זה שערוריה מיילא 15% יותר אבל 30% יותר זה כבר לא מקובל..

זה מצב אבסורדי שההבדל במחיר של מוצר ביבוא אישי לבין מחיר של מוצר בחנות מקומית הוא 100 ש"ח

לא מספיק שביבוא אישי אתה משלם את המחיר המומלץ לצרכן אתה גם מוסיף 500 ש"ח נחמדים על הגעתו לארץ

הינה דוגמא מצערת http://imgur.com/a/qn6zt ׁ( אחת מני רבות )

נערך על-ידי Cons

פורסם
לא מוכן להשלים עם המצב הזה שפשוט "ככה" מוצרי מחשוב בארץ עולים כ-33% יותר מהמחירים המומלצים לצרכן זה שערוריה מיילא 15% יותר אבל 30% יותר זה כבר לא מקובל..
המחירים בארה"ב לרוב המוצרים נמוכים מאשר ברוב המדינות המפותחות בעולם. ככה זה כשאתה מדינה ענקית, עשירה במשאבים ועם תרבות צריכה מפותחת.

אם אתה לא מוכן להשלים עם זה - תעבור לארה"ב או תרוץ לכנסת ותראה איך אתה מצליח לשנות את המציאות. בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר
המחירים בארה"ב לרוב המוצרים נמוכים מאשר ברוב המדינות המפותחות בעולם. ככה זה כשאתה מדינה ענקית, עשירה במשאבים ועם תרבות צריכה מפותחת.

אם אתה לא מוכן להשלים עם זה - תעבור לארה"ב או תרוץ לכנסת ותראה איך אתה מצליח לשנות את המציאות. בהצלחה. :)

אתה מקצין יתר על המידה את מה שאני מנסה להעביר כאן.

הייתי שמח אם הייתה מנסה להכניס קצת עובודות או מספרים לדעה שלך ככה אני אוכל להחכים אולי.

אבל אני לא חושב שזה שאתה בא ושולל על הסף את הדעה שיש מקום להורדת מחירים וזורק לי עצה לרוץ לכנסת תוביל אתנו לתרבות צרכנות טובה יותר.

יכול להיות שאני טועה אבל עדיף לטעות מאשר לא לנסות בכלל

נערך על-ידי Cons

פורסם
הייתי שמח אם הייתה מנסה להכניס קצת עובודות או מספרים לדעה שלך ככה אני אוכל להחכים אולי.
בכיף. :)
למה יש הבדלי מחירים כאלה גדולים בין הארץ למדינה כמו ארה"ב ? (מפרט של 7k בארץ אפשר לקנות ב5K בארה"ב)
על זה כבר עניתי - ארה"ב ספציפית זולה מאוד. אף מדינה לא מתקרבת לארה"ב בדברים האלה.
לא מוכן להשלים עם המצב הזה שפשוט "ככה" מוצרי מחשוב בארץ עולים כ-33% יותר מהמחירים המומלצים לצרכן

אז קודם כל, זה לא נכון. לא באופן גורף.

ראשית - מה זה "מחיר מומלץ לצרכן"? המחיר בארה"ב. הוא תמיד יהיה יותר זול, כבר הסברתי למה.

יש מוצרים שכשמתחשבים בעלויות המס עולים בישראל כמעט בדיוק כמו בארה"ב, עם הפרש של 5-10% מקסימום.

יש כאלה שעולים גם פי שניים או לא זמינים בכלל כי השוק שלהם קטן ואף אחד לא רוצה לייבא אותם או רוצה להרוויח עליהם הרבה.

זה מצב אבסורדי שההבדל במחיר של מוצר ביבוא אישי לבין מחיר של מוצר בחנות מקומית הוא 100 ש"ח
מה אבסורדי? שעולה לך יותר לייבא את זה באופן אישי? או שזה רק ב100 ש"ח יותר יקר?
לא הבנתי מה מצער בדוגמה הזו.
אבל אני לא חושב שזה שאתה בא ושולל על הסף את הדעה שיש מקום להורדת מחירים וזורק לי עצה לרוץ לכנסת תוביל אתנו לתרבות צרכנות טובה יותר.
אתה חושב שיש מקום להורדת מחיר - בבקשה. תעשה פעולה ותוריד את המחירים. אבל כדאי לראות את התמונה במלואה לפני שניגשים לזה.
פורסם

דרך BUY2USA זה יהיה יקר יותר בגלל דמי תיווך וכו'.

ברוב הפעמים זול יותר להזמין מחול אך לפעמים ההפרש קטן אז לא שווה.

אבל אם תזמין ישירות דרך אמאזון יצא לך בערך 400$ שזה כ 1400ש"ח.

אך שווה להוסיך את ה 300ש"י בשביל האחריות לכל מקרה.

אבל כמו שנאמר זה מה יש. ואם אתה יכול לשנות את המצב אז בהצלחה.

פורסם

בקיצור. כבר בדקתי את כל זה די מזמן.

בארהב בהחלט זול. כל המחירים באתרים הם ללא מעם מקומי.

דברים קטנים שכל להביא עם חברים כמו מעבד, RAM, SSD בקיצור כל מה שקטן, ההפרש במחיר זה פשוט מעם בארץ.

ההפרשים ומקור הרווח אני מניח עבור חנויות זה דברים שממש קשה להביא בעצמך. לוחות מארזים ספקים. אפילו קירור למעבד. פה עולה הרבה יותר.

פורסם

בארה"ב צריך בד"כ להוסיף מס קניה של כ- 10%.

פורסם

לרוב קצת פחות מ10%, ובגלל כל הבלאגן שנוצר מהעובדה שמס הקנייה נקבע ונגבה ע"י כל מדינה בנפרד - בחלק מהמקרים כשמזמינים אונליין אפשר להתחמק מתשלום מס זה. באורגון אין בכלל, איזה כיף. :) אבל כן, בהחלט מדובר במשהו שגורם לפער המחירים להיראות טיפה יותר גבוה ממה שהוא באמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים