עבור לתוכן

Hotbox, מה המפרט, והאם להפוך אותו למודם ולהשתמש בנתב אחר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בבית Hotbox ו100M של הוט והוט נט.

בבית מחוברים הרבה מכשירים - טלפונים ניידים, מחשבים ניידים ונייחים.

לפעמים יש בעיות בקבלת IP מהHotbox ועוד כל מיני, בסופו של דבר אני מדליק ומכבה אותו והרוב נפתר לזמן מה..

כמה שאלות:

1. לא הצלחתי למצוא באינטרנט את המפרט שלו, מה המעבד, כמה זיכרון RAM ועוד דברים. הכי הרבה שמצאתי עד כה הוא שhotbox הוא בעצם המכשיר הזה: F@st 3184.

2. אני שוקל להפוך את הHotbox למודם, ולחבר נתב נוסף. יש לי כמה נתבים בבית שאני שוקל להשתמש בהם (כמובן אני מעדיף לא להוציא כסף בשלב הזה..)

2.1 האם הנתב wrt54g v5.0 שמותקן עליו dd-wrt הרלוונטי יתפקד יותר טוב כנתב מהHotbox?

2.2 האם הנתב dir 300 - שאתקין עליו בהמשך - openWrt רלוונטי, האם הוא יתפקד יותר טוב כנתב מהHotbox?

תודה על העזרה

פורסם

1. לא יודע, אף פעם לא התעמקתי. אני משתמש בהוטבוקס כמודם בלבד.

2.1. אתה לא יכול להתקין על wrt54g v5 את openwrt/ddwrt, יש לו Flash של 2 מגה בלבד. אפשר בעזרת כל מיני דרכים עקיפות, אבל לא מומלץ.

2.2 שני הנתבים שהבאת הם נתבי G, לכן לא תוכל לנצל איתם את ה-100 מביט שיש לך.

מומלץ להשתמש בנתב עם WAN של 1 גיגה ביט ו-Dual Band בשביל לנצל באופן מלא את ה-100 מביט שלך. TP-Link TL-WDR4300 יכול להתאים לך, והוא גם תומך ב-DD-WRT.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות

כמה דברים

1. אכן מסובך להתקין עליו קושחה חלופית. בכל מקרה, רשמתי - כבר מותקנת עליו.

תוכל לפרט יותר על:

2.2 שני הנתבים שהבאת הם נתבי G, לכן לא תוכל לנצל איתם את ה-100 מביט שיש לך.

האם הכוונה היא רק לתעבורה אלחוטית? או גם לתעבורת מידע קווית?

מומלץ להשתמש בנתב עם WAN של 1 גיגה ביט ו-Dual Band בשביל לנצל באופן מלא את ה-100 מביט שלך. TP-Link TL-WDR4300 יכול להתאים לך, והוא גם תומך ב-DD-WRT.

מה זה WAN של 1 גיגה ביט ו-Dual Band

תודה

פורסם
האם הכוונה היא רק לתעבורה אלחוטית? או גם לתעבורת מידע קווית?

בעיקר לתעבורה אלחוטית, אבל גם לקווית אבל פחות משמעותית.

מה זה WAN של 1 גיגה ביט ו-Dual Band

WAN זה הפורט שמחובר למודם. עם מהירות אינטרנט של 100 מביט מומלץ שהחיבור WAN יהיה של 1 גיגה ביט, שיהיה "מרחב תמרון".

Dual Band אומר שהנתב פועל בשני תדרים (5ghz ו-2.4ghz) ובכך משיג מהירות גבוהה יותר ופחות התנגשויות בין האמצעים, כמובן שאתה צריך חומרה מתאימה בצד השני בכדי לנצל את זה (חפש בגוגל "dual band usb adapter").

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים