פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים שלום, תחילת השבוע התחילה תופעה במחשב שלי אחרי בארך חצי שעה שבלי שימוש ובשימוש באזור השעה (קרה לי פעם אחת בזמן שימוש כי לא יצא לי להישתמש רצוף מעל 15-20 דקות) המחשב נכבה\קורס כאלו נותק מימנו החשמל,בדקתי בעיות חשמל מהשקע שהמחשב מחובר ולא היו בעיות, הספק שלי כבר עשה לי בעיות בעבר כמו מאווררים שמחוברים ישירות לספק לא פועלים או הLED שבהם לא פועל או נפילות מתח לכרטיס מסך לכן חשבתי בהתחלה שזאת בעיה בספק אבל אחרת המחשב סביר להניך לא היה עולה או משו בסיגנון מה יכולה להיות הבעיה ואיך לבדוק את מקורה?מפרט מחשב:מעבד:I5 2500Kלוח אם:gigabyte z77x-ud5h-wbכרטיס מסך: sapphire hd7950ספק:enermax naxn 550Wהרד דיסק: WD green 1TBssd: micron 120GB (לא זוכר דגם ספציפי)זיכרון REM:kingstin 1666MH 6 GBמ 3 סטיקים בעלי "קירור"מארז:thermaltake chaser mk-iמאוור: thermaltake 240MMכרטיס רשת של גיגהביט שבא עם הלוח אם GC-WB300D נערך 2014 באוקטובר 1711 שנים על-ידי fenix5545
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים בדיקה קצרהנתק את הספק מהמחשבתקצר רגל 4 חוט ירוק עם רגל סמוכה חוט שחורהספק יופעל ותבדוק מתחים
פורסם 2014 באוקטובר 1711 שנים מחבר הרצתי כמה בדיקות למחשב כמו בדיקות מאמץ ותקינות ויצא שהמעבד אצלי לא תקין אני יודע שזה יכול לגרום למחשב לקרוס במידה והוא מפסיק לפעול וכו אבל זה יכול לשבש גם את הגעת החשמל לכרטיס מסך או משו בסיגנון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.